torsdag 1. august 2013

Bokryggpoesi # 4

Bokryggpoesi # 4

Foto: Privat

Hånden som først holdt min
hver dag
Kald som døden
1. August idag, og allerede er høstmånedene kommet. Sommeren har rast av sted og ført med seg mange gode leseopplevelser og mange andre gode reise opplevelser i Norges land. Gleder meg da til å se hva høsten har å bringe både på bok fronten og livet ellers. Gleder meg ihvertfall veldig til bokbloggertreffet i 14. September. Gleder meg til å se mange av dere igjen, også håper jeg å se noen fjes som ikke dukket opp ifjor. 

Det kommer til å bli travelt fremover igjen, så det kommer til å bli litt opp å ned med bloggingen min, men skal nå prøve og komme med noen innlegg imellom slagene, så dere vet det er liv i meg. Pliktene kaller både på jobbfronten, skolemessig og fritid blir det mindre av. Men jeg håper jeg greier å balansere alt sånn noen lunde. Håper ihvertfall det blir ett bra blogger år i det siste halvåret av 2013 og ikke aller minst på lese fronten. 

Ønsker alle en riktig god høst!

Hva skal dere lese fremover, nå som høsten står for tur? Kanskje noen nye bøker som kommer?6 kommentarer:

 1. Kjempefin poesi,Isabella:) Kose deg masse på bokbloggertreffet,det blir sikkert kjempeartig.Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Flotte ord! Kos deg med august og det livet byr seg både innen bøker og opplevelser. Lev og nyt! :-)

  SvarSlett
 3. Åh, så nydelig poesi!! Jeg har ingen spesielle bokplaner for høsten, og er kjempespent på hvor jeg havner etter hvert. Jeg har hatt en måneds bloggpause og kjenner at det klør i fingrene etter å blogge nå :) Ønsker deg deilige augustdager, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. Jeg jobber med høstlisten min, og der er det mye nytt. Gleder meg! Fint at du ikke blir helt borte fra bloggen, koselige innlegg du har.

  SvarSlett
 5. Savner en "Liker" knapp i bloggverdenen! :) "Liker" veldig godt bokryggpoesien din!

  SvarSlett