torsdag 12. april 2012

Boktema hos Anette/Gule bøker

Boktema hos Anette
Gule bøker

Denne uken har virkelig gått unna, tenk at det er torsdag alt:) Anette utfordrer oss denne torsdagen å legge ut favorittomslaget i gult. Jeg hadde ikke noen faste favoritter, så jeg har funnet disse, som jeg både synes var søte, fine og morsomme bokomslag i gult. "Boktyven" (som kanskje er mest brun) er den eneste av de jeg har lest tidligere. Fantastisk bra bok, en av mine favoritter, så den måtte med. "Bare mamma som er Gud" har jeg liggende på Kindelen og har tenkt å lese om ikke så alt for lenge. Blir spennende å se om det er en bok som vil falle i smak.

Ønsker alle en fin torsdag!:)


Bare mamma som er Gud
Av Line Merethe Nyborg


The Penguin book of welsh short stories
Av Alun Richards

Boktyven
Av Markus Zusak


The Yellow Tutu
Av Kirsten Bramsen og Carin Bramsen


Har du lyst å fortelle om dine favoritt bokomslag i gult eller se hva andre har som favoritter? Det kan du gjøre: HER, hos Anettes Bokboble, som arrangerer utfordringen.


17 kommentarer:

 1. Jeg likte alle omslagene du har valgt deg ut, Isabella! En herlig samling :)

  SvarSlett
 2. Her var det mange fine cover. Spesielt fint synes jeg Bare mamma som er Gud er. Men The yellow tutu var virkelig skjønt! :-)

  SvarSlett
 3. Å! Så mange spennende bokomslag! Det er en stor utfordring å lage omslag.

  SvarSlett
 4. For noen herlige covere du hadde valgt deg ut Isabella!Likte veldig godt nr 1 & 2:-) Ha en super dag kjære deg:-) klem

  SvarSlett
 5. Veldig mange fine bøker, =)

  SvarSlett
 6. Bare mamma som er Gud var ein tittel som fekk meg til å stoppe opp og sjå på boka. Det er verkeleg eit nydelig omslag!!

  SvarSlett
 7. Bare mamma som er gud var ett fint bok omslag:) Aldri hørt om den boka før.

  SvarSlett
 8. Takk for så mange fine kommentarer:)

  Var vanskelig i dag synes jeg, fant mye gult, men ikke så mange fine omslag:) Så jeg endte opp med litt forskjellig denne gangen.

  The yellow Tutu, får meg til å trekke på smilebånde, så det bare måtte med:)Bare mamma som er gud, er enkelt og fint synes jeg også:)Boktyven tok jeg med fordi jeg elsker boken og Alun boken tok jeg med fordi jeg rett og slett er litt svak for blomter i alle fasonger, og disse var så søte:)

  Skal skrive om Bare mamma som er Gud når jeg har lest den, så får dere høre mer om den. Var en bok jeg snublet over mens jeg lette etter norske ebøker :) Ha en fin torsdag alle sammen:)

  SvarSlett
 9. Nydelige omslag, "Boktyven" er en av mine absolutte favoritter! Stor klem <3

  SvarSlett
 10. Takk Anette:) Så gøy du også har den som favoritt:) Ha en flott dag:) Klæm!:)

  SvarSlett
 11. Å jeg glemte den norske utgaven av Boktyven! Den er herlig. Et dansende skjelett:)

  SvarSlett
 12. Fine omslag, likte kanskje dårligst Boktyven, men det er fordi jeg ikke likte boken... :-)

  SvarSlett
 13. Flotte omslag, Isabella! Jeg falt ekstra for The Yellow Tutu - så sjarmerende :-)

  SvarSlett
 14. Jeg likte desidert best Boktyven! Ellers likte jeg best tittelen på Bare mamma er som Gud (eller i det minste var det den jeg ble mest nysgjerring på!). Men jeg har nok mest lyst til å lese The Penguin Book!
  lott variasjon av bøker og omslag, det skal du jammen ha pluss for!
  Pia

  SvarSlett
 15. Rufsetufsa, liker omslaget jeg også, ser gammelt og fuktskadet ut og skjelett og en liten jente, litt uhyggelig:)

  Groskro, synd du ikke likte boken, er jo en spesiell bok så skjønner det er delte meninger om den:)Selv synes jeg den var veldig bra:)

  Siljeblomst, helt ening, den er bare helt herlig:)

  Takk Pia:) Ble mye varienrende denne gangen, siden det var så vanskelig å finne fine gule bøker:) Men er fornøyd med de jeg fant:) Bare mamma er som Gud er jeg skikkelig spent på om faller i smak ved lesning:)Penguin forlaget bruker å gi ut så mange bøker med fine bokomslag, så der finner man ofte noen vakre:)

  Ønsker alle en riktig god helg!:) Klæm!

  SvarSlett
 16. Så fine bokomslag du hadde funnet i dine hyller ;o)Syntes de så spennende ut, spesielt Boktyven. Har faktisk ikke lest oen av dem. Fin kveld til deg ;o)

  SvarSlett
 17. Gode bokomslag du viser her
  The Yellow Tutu er veldig flott og har en den-må-jeg-se-nærmere-på effekten. Ellers ble jeg nysgjerrig på boken "Bare mamma som er Gud" og ser frem til din omtale av den :)

  SvarSlett