torsdag 5. april 2012

Bokønsker i April

 Bokønsker i April

 Ny måned og nye utgivelser. Jeg liker denne måneden, for det kommer utrolig mye nye bøker som jeg kunne tenkt meg å lese. Kunne desverre ikke legge ut alle her, men tok et utvalg av de.

 "The wind through the keyhole" av Stephen King har jeg virkelig lyst å lese, men tror jeg skal vente å se om den kommer på norsk.  Boken er en tileggsbok til  "Dark Tower" serien med Roland som er på sin reise mot det mørke tårn. Boken, blir bok nummer 5 i serien, og ligger mellom Trollmannen og glasskulen,  og Ulvene. Spennende, det er hele 7 bøker i serien, nå 8.

Ønsker alle lesere der ute en ny flott lesemåned i April.

 The wind through the keyhole
 Av Stephen King
(Amazone)

Ville hester
Av Jeannette Walls
(Pantagruel)

 Trampolineland
Av  Vidar Kvalshaug 
(Gyldendal)

 Karitas 
 Av Baldursdóttir Kristín Marja
(Gyldendal)

 Lea
Av Pascal Mercier
 (Gyldendal)

 Fantomsmerte
Av Thomas Enger 
(Gyldendal)

Fyrvokterens kone
Av Karen Viggers
(Cappelen Damm)

Frihetens vinder
Av Lois Leveen
(Cappelen Damm)

Jeg overlevde Treblinka
Av Chil Rajchman
(Font forlag)

Kane og Abel
Av Jeffrey Archer
(Vigmostad og Bjørke)

                                                                              


12 kommentarer:

 1. Mange flotte bøker du hadde plukket ut her:-)Det er en god del bøker som kommer ut nå som jeg kunne tenkt meg også,så mye bra i vente for oss bokelskere:-) Ha en fortsat fin påske:-))

  SvarSlett
 2. Det flotte for oss bokormer er at det vil ingen ende ta! Vi kan lese et helt liv, hver dag og natt, og enda har vi et uendelig antall bøker å ta av! Av og til tar tanken på dette helt pusten fra meg, for jeg tror jo i min naivitet at jeg - JEG - som leser så mye, skal klare å være ajour. Det vil aldri skje! Og det både piner og gleder meg :D Fortsatt flott påske! :)

  Kjenner ingen av bøkene du har plukket ut

  SvarSlett
 3. Takk for fine boktips. Her er det flere bøker jeg gleder meg til å lese. Ja, tenk for en katastrofe det hadde vært om det tok en ende!:lol:

  SvarSlett
 4. Beathe, var utrolig mye flotte bøker. Så vi hadde mye av det samme, må jo bety at vi begge har god smak på bøker:) Ha en fin påske videre!:) Klæm!

  KindleJoy, hehe har det litt sånn jeg også noen ganger:) Man har som regel lyst å lese flere bøker enn man kan greie å rekke over noen ganger. Skjer ofte med bibliotekbøker som faktisk må leveres tilbake:)Men det er samtidig veldig herlig og alltid ha noe får hånden som skaper nyskjerrighet, forventninger og glede:)Ha en fortsatt fin påske du også!:)

  gerdh, værsegod:) Ende vil vi ikke ha...grøss:D God påske!:)

  SvarSlett
 5. Frihetens vinder har jeg bestilt og skal anmelde for Altaposten. Den virker spennende. Er enig med deg i at det kommer mye spennende nå i vår, det er en herlig overflod!

  God påske :-)

  SvarSlett
 6. Mange flotte bokønsker:) Skal snart lese ville hester så snart jeg er ferdig med de nåværende bøkene jeg holder på med:)

  SV;Takk! Ja,jeg håper jeg får lest de to andre. Hadde ikke noe sammenlignings gurnnlag på hvorvidt denne her var bedre en de forut eller ei. Men de kan jeg jo sjekke senere. Synd ikke at biblioteket der jeg bor ikke er åpen i påsken.

  Du får fremdeles ha en fin påske :) klem

  SvarSlett
 7. Solgunn: Er spent på å lese anmeldelser om den boken,og om den er like bra som den både ser og høres ut:)Veldig mye bra denne måneden,var vanskelig å velge hva jeg ville ha på listen min. La ut flere på ønskelista mi. God påske!:)

  Takk Nina C:) Kos deg med "Ville hester". Blir spennende å høre hva du mener om den etterpå:)God påske!:)

  SvarSlett
 8. Wow, så mange flotte bokønsker! Jeg tror herved jeg ønsker meg akkurat de samme :) Påskeklem fra Anette :)

  SvarSlett
 9. Så fint cover på The Wind Through the Keyhole! Er nok ikke den utgaven jeg får i posten...

  SvarSlett
 10. Hehe, Anette, hadde selv lyst på enda fler:) Ha en videre fin påske:)Klæm!:)

  tussitanketank, synes også det er kjempefint:)Heldig som venter den i posten:)Kos deg med boken, også må jeg få høre om den faller i smak:) God påske!Klæm!:)

  SvarSlett
 11. Ble veldig glad for å høre om King-boken, gitt. Dette er en serie jeg har på "pensjonist"-listen min for å lese om igjen. Kane og Abel er en gammel og god kjenning ... absolutt verdt lesetiden! Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 12. SV;Bare hyggelig! Den er en fin og lest bok:) God påske videre til deg også!

  SvarSlett