tirsdag 16. juli 2013

Boken på vent 30 #

Boken på vent # 30
Vampire Acedemy av Richelle Mead

Foto: Beathesbokhylle
Det er den herlige Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun lurer på hvilken bok du går å venter på å få lese, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en som du har på vent. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken over!

...

Har nok en engelsk bok på vent, de tårner seg opp:

Har nettopp lest Vampyrboken Glasshuset av Rachel Caine, som er første boken av mange flere i serien Morganville, vampyrbyen (Anmeldelse: HER). Bok nummer to på norsk, kommer ikke før 5. August, altså for lenge til spør du meg, hehe. Men nå har jeg fått blod på tann.....vet, veldig dårlig humor.......... Men jeg har rett og slett fått lyst å lese flere vampyrbøker, har savnet de i livet mitt. Både de søte og grusomme vampyrene, for jeg liker de begge. Dagens bok på vent har jeg kjøpt til lesebrettet min for en god stund siden.  Jeg har hatt veldig lyst å kaste meg over den og suge den tom for innhold (Måtte bare!), en veldig lang stund nå. Men så er det jo med å komme over den engelske språklige dørstokk mila, men tror den skal bli lest om ikke så alt for lenge. Håper ihvertfall vampyrene er litt skumle og grøssende her. Har da hørt disse bøkene skal være gode, noen som har lest?

Foto/Tekst: Bokelskere.no 
Bokelskere.no sier om boken: 

St Vladimir's Academy isn't just any boarding school - it's a hidden place where vampires are educated in the ways of magic and half-human teens train to protect them. Rose Hathaway is a Dhampir, a bodyguard for her best friend Lissa, a Moroi Vampire Princess. They've been on the run, but now they're being dragged back to St Vladimir's - the very place where they're most in danger...Rose and Lissa become enmeshed in forbidden romance, the Academy's ruthless social scene, and unspeakable night-time rituals. But they must be careful lest the Strigoi - the world's fiercest and most dangerous vampires - make Lissa one of them forever.Ha en god tirsdag!
10 kommentarer:

 1. Ser spennende ut denne, ut fra omtalen, selv har jeg ikke lest noen vampyrbøker, men ser jo gjerne serier og filmer, så mulig jeg bare må prøve etter hvert :)

  Og det med å lese på engelsk kommer til å bedre enn du tror :)

  SvarSlett
 2. Hehe...herlig humor Isabella!:)Har ikke lest noen vampyrbøker enda men den du omtalte her om dagen fikk jeg veldig lyst til å lese så den må opp på listen. Det med engelske bøker må jeg også skjerpe meg på, det er vel bare å hoppe i det?

  SvarSlett
 3. Oooh, denne vil jeg også lese! Liker humoren forresten :P

  SvarSlett
 4. Slurp.. skjønner du bare MÅ HA mer blod!
  Haha....
  visstnok mye på det engelske markedet..ser jeg.:)

  SvarSlett
 5. Jeg leser gjerne vampyrbøker. Er snart ferdig med glasshuset. Noterer denne ned også

  SvarSlett
 6. Godt at flere leser om vampyrer, så blir jeg ikke alene med dem! Gruer litt til å begynne med min, men det er vel bare å kaste seg ut i det! (Leser vel egentlig mange grøssere og thrillere som er fæle).

  SvarSlett
 7. Vampyrserien virker som nevnt spennende, det gjør også "Vampire Academy". Jeg har ikke lest bøkene, men det skal visst være bra saker!

  SvarSlett
 8. Den serien er jeg også veldig nysgjerrig på og har hørt mye om den. Jeg vil gjerne lese den, men samtidig er jeg litt smålei av vampyrer generelt. Et dilemma:)

  SvarSlett
 9. Det er gøy med bøker man ikke har tålmodighet til å vente på norsk oversettelse på! Håper boka vil svare til forventningene! Nå leser jeg ikke vampyrbøker, men så bra for forfatterne at du finnes :)
  Enjoy!!

  SvarSlett