tirsdag 9. juli 2013

Boken på vent # 29

Boken på vent # 29
One hundred names av Cecelia Ahern

Foto: Beathesbokhylle
Det er den herlige Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun lurer på hvilken bok du går å venter på å få lese, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en som du har på vent. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken over!

...

Idag har jeg og samboeren min tenkt å dra å besøke en klostergård her i Trondheim. De selger vist ulike hjemmelagede produkter der som for eksempel  syltetøy, hjemmelaget øl osv. Kanskje det blir noe rabarbra syltetøy på meg idag, for det har jeg ønsket meg lenge. Gleder meg å farte litt rundt med bil idag. Vi skal også kjøre en ny vei vi ikke har prøvd ut før, kanskje vi oppdager noen fine nye steder på veien. Som dere hører blir det lite blogging, men kommer tilbake iløpet av dagen. Kommer å ser deres bøker på vent ihvertfall for de er jeg nysgjerrige på. Her kommer litt om min bok på vent:

Foto: Cdon.no

Baksiden av boken sier:

Foto: Tatt selv
...

Gleder meg veldig til å lese denne. Den sto å lyste mot meg på biblioteket og etter å ha passert den så mange ganger, greide jeg rett å slett ikke å holde fingrene av fatet. Håper litt å få sniket den inn mellom sommerbøkene. Denne vil jo også gjøre slik at jeg fullfører engelsk utfordringen min. Boken har også ett nydelig bokomslag, det glinser godt av den, vakkert! 


Ønsker alle en fin tirsdag! 
9 kommentarer:

 1. Som jeg sa til Melusine, det er visst på tide med Ahern! Ha en fin tur rundt om Trondheimsområdet.

  SvarSlett
 2. Dette er boken som kommer etter "En avtale med livet"det! Heldiggrisen deg sier jeg bare. Leste et sted i dag at ikke mindre enn tre av bøkene hennes er under innspilling! Weeeeee, bare å glede seg! Gleder meg til å høre hvordan denne falt i smak! Kjekt at du gikk for den engelske varianten i dag du også!Høres ut som dere har en fin dag foran dere,Kos dere:)

  SvarSlett
 3. Ahern skriver veldig bra, jeg har hittil bare lest to av bøkene hennes, men skal få lest flere etter hvert, uten tvil :)

  SvarSlett
 4. God tur i regnværet.:)
  Ang Ahlern- leste du adressas boksider i går? Say no more.. (eller les min kommentar hos Melusine) Jeg leser ikke chick-lit, men gjerne Margit Sandemoe og May Grete Lerum etc en sjelden gang ...(dvs det går noen år i mellom--perioder det der)

  SvarSlett
 5. Ramlet over en bok av Cecilia Ahern når jeg var nede i kjelleren og prøvde å fikse internett idag, og etterpå har jeg ramlet over flere bokbloggere som har hatt innlegg om bøkene hennes idag, så kanskje jeg burde ta et hint og lese den boken jeg fant ;)

  SvarSlett
 6. Jeg har også en Ahern bok på vent, blir den første jeg leser av denne forfatteren. Ja, omslaget er nydelig! Ha en fin kjøretur til klostergården :)

  SvarSlett
 7. Håper du fikk en fin dag i klostergården, og kom hjem med masse godsaker. Jeg trenger å komme litt over den forrige boken til Ahern som jeg likte bare "så dær". Spent å høre hva du synes om denne

  SvarSlett
 8. Oi! Ser man det!! Den som venter på noe godt osv...
  Bare å begynne å glede seg forstår jeg!
  Ble det forresten rabarbrasyltetøy på deg? Jeg har lenge tenkt å koke rabarbrasaft- det er verdens beste drikk å ha med på tur; friskt og litt syrlig! Nå begynner vel sesongen å gå på hell, så det kan tenkes at jeg bør komme meg til fjells for å plukke stilker. Der er jo alt mye senere, så det er håp i hengende snøre ;o)
  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 9. Jeg er vel den eneste som ikke har lest noe av Ahren ennå? Ikke har jeg sett filmatiseringene heller. *kremt*

  SvarSlett