fredag 31. august 2012

Fremtidige favoritter # 3

Fremtidige favoritter # 3

Endelig fredag og Bokelskerinnen utfordrer oss denne fredagen også om å 
skrive om bøkene vi ønsker oss, gleder oss til eller er spent på å lese. Har du lyst å delta eller bare se hva andre bidrar med er et bare å trykke på linken over.

Idag har jeg tenkt å skrive om de bøkene som jeg har kjøpt i løpet av juli og august måneden som jeg gleder meg til å lese en gang iløpet av fremtiden. Vil du vite mer om hva bøkene handler om er det bare å trykke på linken under hvert bilde. 

Bilde er fra: Vega forlag

Bilde er fra: Aschehoug Forlag

Igår var jeg på Solsiden på Norli og fikk meg noen gode kupp siden det var salg der. Takk til bloggeren "Artemsias verden" som tipset om salget! Jeg har jo lest på "Sommerboken" av Tove Jansson i det siste og det har fått meg til å tenke litt på Mummi som jeg likte veldig godt å se på barne Tv når jeg var liten. Nå i voksen alder har jeg også tenkt på de episodene jeg så på og har da dannet meg et bilde hva som har vært favoritt historiene mine. Når jeg så "Det usynlige barnet" på salg måtte jeg bare ha den for det er en av mine favoritter. Jeg fant også boken "Elisabeth kampen om tronen" av David Starkey. Den ville jeg gjerne ha etter å ha lest omtalen om boken på "Anitas blogg". 


Bilde er fra: Bokklubben.no

Bildene er fra: Bok 4, Bok 5 og Bok 6

Bilde er fra: Bokklubben.no

Bilde er fra: Bokklubben.no

Bilde er fra: Bokklubben.no

Jeg har også fått en ny bok som medlem av bokklubben og gleder meg veldig til å lese "Kjære Gabriel" av Halfdan W. Freihow også. Tror den er veldig bra. Jeg har også fått en del 50 kr gavekort i det siste som jeg har brukt på seien "Novemberbarn" av Yvonne Fjeld. Jeg valgte da bok 4, 5 og 6. Jeg har også meldt meg inn i bokklubbens for krim og spenning og fått velge tre fine bøker som verve premie (Fikk da 1000 kr å handle for): "Før jeg brenner ned" av Gaute Heivoll, "Nådens omkrets" av Jørgen Brekke og "Blacklands" av Belinda Bauer som jeg gleder meg fryktelig til å lese. 

Bilde er fra: Dagbladets bokhandel

Bilde er fra: Dagbladets bokhandel

Bilde er fra: Dagbladets bokhandel

Bilde er fra: Dagbladets bokhandel

Alle disse fine bøkene har jeg kjøpt på salg etter tips fra en medblogger på Dagbladets bokhandel/litteraturklubben. Disse bøkene endte jeg opp med å kjøpe for bare 39 kr pr stk: "Pur morgen" av Rune Salvesen, "Grå sjeler" av Philippe Claudel, "Den blå skriveboken" av James A. Levine og "Kvinnen i rødt" av Ellen Goudge. 

Det kommer med andre ord til og bli mye gode bøker å lese på i løpet av høsten og vinteren. 

Ønsker alle en fin helg!6 kommentarer:

 1. Her var det mye bra, Isabella! Det høres ut som du har gjort deg noen gode kjøp :)

  SvarSlett
 2. Gled deg til Blacklands. Det er en spesiell krimbok som virkelig henger i deg lenge etter at den er ferdiglest. Leste den i påska i fjor og den sitter i meg ennå.

  SvarSlett
 3. OI, her var det mange bokskatter jeg kunne tenkt meg, du skal ikke mangle på godt lesestoff i høst og vinter Isabella:-)Er vedig spent på flere av dem og gleder meg til å lese hva du syntes om de forskjellige når du har lest dem. Ha en fin helg Isabella:-)

  SvarSlett
 4. mangen godbiter her :) har lest et par av dem.
  ha en flotters fredag

  SvarSlett
 5. Mye fint & bra her altså! Jeg rakk ikke innlegg i dag, for det har vært så utrolig mye jobbing denne uka, men jeg får komme sterkere tilbake neste fredag i stedet:)

  SvarSlett
 6. Takk for at du synes det Bokofilia:) Tror også jeg har gjort meg noen gode kupp:) Håper bare jeg får tid til å lese de alle snart:) Ha en fin søndag!:)

  Rufsetufsa, gleder meg allerede! Har hørt den er bra, så bare måtte ha den:) Ha en flott dag!:)

  Beathesbokhylle, hehe tror ikke det heller Beathe. lesestoff har jeg fått mye av i det siste:) Gleder meg til å ta fatt på de,blir veldig spennende å se om jeg får noen nye favoritter:)Ønsker deg en fin dag!:)

  Mary-Anne, så bra å høre:) Ha en flott dag videre du også:)

  Forfatterfruen Karen, venter spent til neste fredag:) Morsomt å se hva andre gleder seg til å lese:) Ønsker deg en videre fin dag!:)

  SvarSlett