mandag 20. august 2012

Its Monday - What are you reading?

Its Monday - What are you reading?


Et rike for sultne sjeler
Blod vil ha blod
Min kamp

Det er bloggeren Book Journey, som arrangerer "Its monday - What are you reading?", og jeg har kastet meg på utfordringen. 

Ny uke nye lesemuligheter! Jeg liker det, for det har gått sakte på lesefronten i det siste, men så har jeg også hatt mye annet å tenke på. Idag skal jeg ta turen på biblioteket og hente en fin liten bunke med nye bøker jeg har satt av. Håper bare de er kommet! Mange av de jeg har lagt av har jeg hentet fra tips fra dere medbloggere, så gleder meg å lese de. 

Jeg skulle ha begynt på "Song for Eirabu 1" av Kristine Tofte for lenge siden. Men jeg har ville lest lettleste bøker i det siste, så jeg holder meg unna den for en stund til. Gleder meg da til å lese den, må bare få roen over meg først. Nå skal jeg fremover kose meg med å lese det jeg vil her og nå, så jeg har satt litt lesesirkel bøker på vent. Kommer tilbake til de etterhvert i mitt eget tempo. 

Bøker jeg har lest i de to forrige ukene (06 - 19 August):

 • Cassias valg av Ally Condie
 • En dag av David Nicholls
 • Miraklenes tid av Karen Thompson Walker


Bøker jeg har skrevet bokanmeldelse om: 

 • En dag av David Nicholls: Gå HIT hvis du har lyst å lese anmeldelsen. 

Bøker jeg leser på nå:
 • Sommerboken av Tove Jansson
 • Lobotomisten av Eirik Husby Sæther
 • Cold Comfort Farm av Stella Gibbons

Bøker jeg skal starte på denne uken:

 • Dødelig spill (Maria av Svaneberg en serieroman, Bok 4) av Elisabeth Hammer.

Bøker jeg skal avslutte denne uken:

 • Dødelig spill (Maria av Svaneberg en serieroman, Bok 4) av Elisabeth Hammer.
 • Sommerboken av Tove JanssonØnsker dere alle en god mandag!

5 kommentarer:

 1. et rike for sultne sjeler - er den bra ? har hørt en del negativ omtale så er litt i stuss om eg vil lese den selv ...

  SvarSlett
 2. Mary-Anne, har dessverre ikke lest den ennå:) Har den liggende i bokhyllen på vent. Har faktisk ikke lest noen av de over ennå ser jeg, hehe:)Skal da lese den etterhvert:) Ha en fin leseuke!:)

  SvarSlett
 3. Likte du Miraklenes tid? Jeg falt for den og syntes ideen var spennende. Lobotomisten har jeg også lest og den er både spennende og noe grotesk :-) Og Cold Comfort Farm er morsom og fin, en skikkelig "kose seg med" bok :-)
  Ha en riktig fin leseuke!

  SvarSlett
 4. astridterese, likte "Miraklenes tid" veldig godt, kommer en anmeldelse snart:) Kosa meg veldig med den:) "Cold Comfort Farm" sliter jeg med, men ikke fordi boken er dårlig, men den engelsken er vanskelig for meg:)Jeg går da glipp av mye, også skjønner jeg ting lenge etterpå osv....så jeg sliter. Må få bedre engelsk kunnskaper, hehe:) "Lobotomisten" har jeg blitt veldig glad enda jeg ikke er kommet langt, liker hvordan forfatteren skriver og gir litt psykologiske fakta om menneskenes væremåte å tankegang:)Temaet å finne ut om menneskers ondskap er jo alltid spennende,hehe :)er spent på hvordan den vil fortsette:) Ønsker deg også en fin leseuke!:)

  SvarSlett
 5. SV: Vad härligt att vi är fler, lycka till med läsandet!

  SvarSlett