tirsdag 28. august 2012

Boken på vent # 5

Boken på vent # 5
Løvekvinnen av Erik Fosnes Hansen

Bilde er fra bloggeren: Beathesbokhylle


Idag har jeg kastet meg over utfordringen "Boken på vent" som holdes av Beathe som har bloggen "Beathesbokhylle". Har du lyst å se hva andre har på vent i bokhyllene sine eller vil være med på å delta, er det bare å trykke på linken over.

Her om dagen stakk jeg hode innom en bruktbutikk i byen og jeg ramlet over en masse fine bøker, men jeg var tøff og diskuterte med meg selv at bare en bok fikk bli med meg hjem. Det ble denne boken fra 2006 "Løvekvinnen" av Erik Fosnes Hansen. Som jeg kjøpte for bare hele 30 kr. Har tidligere hatt lyst å lese den, men så har den av en eller annen grunn gått i glemmeboken. Gleder meg da veldig til å ta fatt på den, for den høres ut som den har en god historie å fortelle. Her kommer litt mer om boken. 


Bilde er fra: Cappelen Damm

Kom nærmere også du, du som jeg ikke kjenner og sikkert har møtt. Ser du meg? Kan du se meg nå? Kom nærmere.

I samme natt som moren dør, blir Eva Arctander født . Eva er en sjeldenhet, som skremmer og fascinerer. Ingen på stedet har sett eller hørt om noe lignende før. Hennes far, stasjonsmesteren, er flink til å holde ting skjult - ikke bare sine egne følelser, men også sitt eget barn. Men Eva, som lever bak en maske av fullstendig annerledeshet, blir etterhvert også en mester i å skjule ting, såvel overfor andre som for seg selv.

LØVEKVINNEN er en stor og fabulerende roman om ensomhet, oppvekst og om tilblivelsen av en unik og sterk personlighet (Fra bak boken).7 kommentarer:

 1. Så kjekt at du minnet meg på denne,jeg ble anbefalt denne boken i fjor en gang og har den på listen over bøker jeg vil ha, men hos meg har den kommet litt i glemmeboken også.Ser frem til å lese hva du syntes om den når du har lest den:-)

  SvarSlett
 2. Denne ligger ulest hjemme hos meg også. Egentlig gleder meg jeg veldig til å lese den. Aner ikke hvorfor jeg hele tiden bortprioriterer vakre, fine Løvekvinnen...

  SvarSlett
 3. Beathesbokhylle, snik leste litt på de første sidene hjem og allerede da var jeg helt med, så jeg tror jeg kommer til å like denne godt:)Tror ikke jeg vil vente så alt for lenge til jeg kaster meg over denne:) Men det er jo mange bøker i køen, så vi får se:) Ha en flott dag Beathe!:)

  SvarSlett
 4. ellikken hmmmm...bruker å bli litt sånn, mange bøker jeg vil lese. Tror det er faktisk flere bøker jeg vil lese enn det er tid til det, så noen må jo sorteres litt bort sånn imellom:)Synd da hvis man legger vekk en god bok, men det skjer det også:) Ha en fin dag Elikken:)Håper du finner den fram en dag!:)

  SvarSlett
 5. denne var for meg, og høres veldig spennende ut :)

  SvarSlett
 6. Mary-Anne, synes også den høres spennende ut, litt spesiell bok med en litt spesiell historie:) Tror ikke jeg har lest om noen løvekvinner tidligere:) Ha en fin dag!:)

  SvarSlett