torsdag 30. august 2012

Boktema hos Anette - Trailer Torsdag

Boktema hos Anette
Trailer torsdag

Bilde er fra bloggeren: Anettesbokboble

God torsdag alle sammen!
Idag har jeg vært på shopping å funnet meg noen utrolig fine svarte høst sko, og jeg dristet meg til å kjøpe et par med litt hæler (De som kjenner meg vet det er ikke ofte jeg går med sko med hæler). Så er veldig fornøyd! Deilig å være ferdig med å gå i butikkene, ikke min favoritt syssel. Hvis ikke det er butikk full av bøker eller ting da. Måtte jo selvfølgelig gå innom Norli på Solsiden for jeg hørte det var salg der på bøker. Kom da hjem med to kupp av noen bøker (skal få vite mer om mine kjøp senere), men hadde jeg ikke hatt så dårlig råd akkurat nå, hadde jeg plukket med meg så mange flere. Men nok babbel. Idag er det torsdag og Anette har sin ukentlige "Boktema hos Anette" og jeg har kastet meg med på utfordringen. 

Idag vil Anette med bloggen "Anettesbokboble" at vi skal legge ut en bok video av en bok vi synes fortjener litt oppmerksomhet. Det kan være en bok du har lest eller skal lese i den nærmeste fremtid. Har du lyst å delta eller se andres trailere er det bare å trykke på linken over. 

Jeg har valgt en bok som jeg har planer om å lese om en stund. Har da ikke valgt om jeg skal lese den på norsk eller engelsk, hva tror dere? Det er en bok jeg mange mange ganger har tenkt å lese, men så har det ikke blitt noe av. Så jeg håper å få lest den før året er omme. Da skal jeg sitte med stearinlys, god te og bare kose meg under ett tykt ullpledd mens jeg leser denne. Boken jeg snakker om er Dracula av Bram Stoker. Den kan du forresten få gratis på engelsk hos amazone.com til kindelen eller kjøpe på amazone.co.uk i bokform for bare £ 1.99. Kan også  kjøpe den på norsk hos bokklubben.no for 119 kr (Kan hende du finner den billigere andre plasser). Blir ikke sponset av noen av disse ved å reklamere på siden deres, gjør det av fri vilje. Her kommer mer om boken. Bram Stoker's Dracula, first published in 1897. Acting on behalf of his firm of solicitors, Jonathan Harker travels to the Carpathian Mountains to finalise the sale of England's Carfax Abbey to Transylvanian noble Count Dracula. Little does he realise that, in doing so, he endangers all that he loves. For Dracula is one of the Un-Dead; a centuries-old vampire who sleeps by day and stalks by night, feasting on the blood of his helpless victims. Once on English soil, the count sets his sights on Jonathan's circle of associates, among them his beloved wife Mina. To thwart Dracula's evil designs, Jonathan and his friends will have to accept as truth the most preposterous superstitions concerning vampires and in the company of legendary vampire hunter Abraham Van Helsing, embark on an unholy adventure for which even their worst nightmares have not prepared them. First published in 1897, "Bram Stoker's Dracula" established the ground rules for virtually all vampire fiction written in its wake (Tekst lånt fra Ark.no). 


Traileren er hentet her: Youtube.com


Ha en fin torsdag!5 kommentarer:

 1. Flott innlegg:-) Denne boken kunne jeg tenkt meg å lest men jeg kommer til å velge norsk tror jeg.Passer til en regnfull og mørk høstkveld den der;-)

  SvarSlett
 2. Jeg digger det omslaget. Hvem ville ha møtt på ham etter mørkets frembrudd helt frivilling? hihi

  SvarSlett
 3. Og boka leste jeg for noen år siden forresten. Du har noe å glede deg til:)

  SvarSlett
 4. Ingenting er som følelsen av å ha gjort et skikkelig sko-kupp ;) Spennende trailer, litt for spennende for meg tror jeg, he he :)

  SvarSlett
 5. Beathesbokhylle, takk for det:) Vurderer også å lese den på norsk, for da går det litt raskere å lese den, men samtidig kan det jo hende den engelske versjonen er bedre:) Usikker fortsatt!:) Gleder meg å sitte på kveldene etter en har dag å lese denne:)Ønsker deg en fin fin dag!:)

  Rufsetufsa, synes også det var så stilig, måtte ha det omslaget på bloggen:)Ville ihvertfall ikke møtt på han nei, hehe:)Gleder meg allerede:) Kos deg på denne dag!:)

  Anette, nei skikkelig morsomt å få noe nytt og sko kjøper ikke jeg så alt for ofte:) Hehe, ja Dracula skal man ikke tulle med:)Blir spennende å endelig få lest denne klassikeren:) Ha en flott dag!:)

  SvarSlett