torsdag 23. august 2012

Boktema hos Anette - Dette leser jeg akkurat nå

Boktema hos Anette
Dette leser jeg akkurat nå

Bilde er fra bokbloggeren: Anettesbokboble

Har hatt en travel torsdag idag, så var herlig å sette seg i sofaen å delta  på "Boktema hos Anette". En liten hvil før middag. Idag vil Anette at vi skal skrive om boken/bøkene vi leser akkurat nå. Har du lyst å delta eller se hva andre leser på er det bare å besøke Anettes blogg her: Anettesbokboble.

Jeg har akkurat startet på to nye bøker idag, så derav leser jeg nå på hele 4 bøker. Jeg leser på fire for en av bøkene passer seg best på kveldstid og en er veldig lettlest så den blir med på soverommet på kvelden. De to andre veksler jeg litt imellom og en av de får gjerne bli med en tur ut av huset. Bøkene jeg snakker om er disse: 


Bilde er fra: Digitalbok.no

Jeg kjøpte idag bok 5 i serien om Maria av Svaneberg. Boken heter "Tapt fremtid" og leses på ebok. Jeg er veldig spent på hva som skjer videre med Maria, om hun kommer til å gifte seg med den rette. Tiden vil vise. Så den skal jeg kose meg med i kveld. 


Bilde er fra: Bokklubben.no

"Sommerboken" av Tove Jansson har jeg kjøpt som medlem av bokklubben. Dette var forrige måneds bok. Jeg synes den hørtes så koselig ut at jeg måtte bare ha den, og jeg ble enda mer begeistret når jeg fikk vite at det var den samme forfatteren som skrev mummitrollet.  


Bilde er fra: Juritzen Forlag

Denne gleder jeg meg til å lese litt i hver kveld. Går sakte siden det er best å lese den da. Satt en dag i solen ute å leste den, og kjente det ble helt feil. Stearinlys og mørke kvelder, skaper mer den rette stemningen. Veldig spennende!


Bilde er fra: Nordli.no

"Bare mamma som er Gud" av Line Merethe Nyborg har jeg hatt lenge liggende  på lesebrettet mitt. Idag startet jeg endelig på den. Foreløpig følger jeg en liten jente i hverdagen med mor og far. Har lest på den idag på samboerens arbeidsplass, mens jeg ventet på at han skulle bli ferdig på jobb. Tiden gikk veldig raskt unna da.  

7 kommentarer:

 1. Ikke lest noen av disse. Er så imponert at flere av dere bokbloggere leser flere bøker samtidig. Må konsentrere meg om en om gangen jeg

  SvarSlett
 2. Det er greit å lese flere bøker samtidig, og noen passer som du sier bedre som sengelektyre og andre til å være med i vesken.
  "Sommerboken" kunne jeg tenke meg å kjøpe, "Lobotomisten" har jeg hørt en del om og er blitt ganske nysgjerrig på den boken.

  God lesing videre :)

  SvarSlett
 3. Tove jansson skriver fine bøker, jeg har ikke lest akkurat denne men flere av de andre. Sent i November er absolutt favoritten min. Lobotomisten hadde jeg til sengelektyre for en stund siden, ganske makaber sengelektyre kan en jo si :-) Bare mamma som er Gud står på TBR listen din og jeg vil gjerne høre hva du synes om den når du er ferdig.
  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ser det er mange som leser mye forskjellig samtidig. Smart, synes jeg!

  SvarSlett
 5. Har ikke lest noen av disse, men kunne tenkt meg å lese de to nederste samt "Sommerboken". Ønsker deg en fin kveld:-)

  SvarSlett
 6. 4 bøker er jammen ikke verst :) God helg og klem fra Anette :)

  SvarSlett
 7. Lenes blogg, prøvde å lese en bok om gangen og fant ut at jeg faktisk leser mindre da en ellers for det var ikke hver dag jeg hadde lyst å lese på akkurat den boken. leser litt etter humør og hvor jeg befinner meg og da må man jo ha litt å velge mellom. Men det er morsomt å se at vi leser forskjellig:) Ønsker deg en fin dag:)

  Melusine, koser meg med sommerboken idag og den anbefales hvis man vil ha en koselig bok. Lobotomisten er veldig spennende så anbefaler den veldig også:) Morsomt og se hvor forskjellige vi er som lesere, men også godt at det er flere som leser flere bøker:)Ha en flott dag!:)

  astridterese, tror dette er den første voksne boken jeg leser av Tove Jansson og jeg liker den godt. Skal sjekke ut etterhvert Sent i November også:) Lobotomisten som sengelektyre det er tøfft det, hehe:)Har det jeg også noen ganger når jeg er mmodig:) Har planer om å lese Bare mamma som er Gud ut denne uken og da kommer det etterhvert en liten anmeldelse:) Ha en flott dag!:)

  SigridfraEnget, det er ikke så dumt, men det tar jo litt lengre tid å fullføre bøkene, men så har du litt å velge i:) Ønsker deg en flott dag:)

  Beathesbokhylle, anbefaler Lobotomisten og sommerboken. Den siste er jeg kommet for kort i til at jeg kan si noe om den ennå:) Men skal leses iløpet av uken, og da kommer det etterhvert en anmeldelse:) Ha en flott dag!:)

  Anette, liker å holde på med tre om gangen, men nå var det så mange bøker som var så korte at da går det fint med fire. Blir det fler så blir jeg vel aldri ferdig med en bok, hehe:) Ønsker deg en flott dag!:)

  SvarSlett