torsdag 16. august 2012

Boktema hos Anette - 3 Bøker jeg aldri kommer til å lese

Boktema hos Anette
3 Bøker jeg aldri kommer til å lese

Bilde er fra bloggeren: Anettesbokboble

Idag har Anette med bloggen "Anettesbokboble" utfordret oss å skrive om 3 bøker som vi ikke kunne tenke oss å lese iløpet av livet. Hmm...skummelt å love noe sånnt da, men men........... regler er jo til for å brytes. 

Har du lyst å se andres bøker eller være med å delta er det bare å trykke på linken under bilde over. 

Var en veldig vanskelig oppgave å få, men så begynte jeg å tenke, og det er jo noen bøker jeg holder meg langt unna. Faktisk disse tre kunne jeg ikke 
tenke meg å lese:


Bilde er fra: Tanum.no

Jeg er ikke så glad i sport og jeg er spesielt ikke glad i Fotball, så bøker med fotball som tema kunne jeg aldri ha lest. Hvis ikke jeg har måtte lest det til andre da. Så denne boken over ville jeg holdt meg langt unna, samme med bøker om fotball, teknikker og regler. Hadde vært nesten en straff å lese en slik bok. Jeg ser ikke fotball på tv og trykker aktiv på fjernkontrollen får å se noe annet av interesse istede. 


Bilde er fra: Cappelen Damm

Jeg leser lite biografier, men er det om noen interessante mennesker leser jeg det gjerne. Men er det Biografier om politikere holder jeg meg som regel unna. Vet ikke hvorfor, kan hende de er spennende mennesker, men det er bare ikke noe jeg orker å bruke tiden min på når det finnes så masse andre gode bøker å lese.  Carl I. Hagens biografi er en av de jeg ville ha holdt meg unna. 


Bilde er fra: Aschehoug Forlag

Har ikke lest denne boken, kan jo hende den er fantastisk bra. Men etter å ha lidd meg gjennom første boken i trilogien til Andreas Bull - Hansen, Jotnens hjemkomst. Greier jeg ikke tanken på å prøve meg på denne. Kanskje jeg er veldig dum og går glipp av en stor bok nå, men jeg lar den ligge i god tro at den er i samme klasse som den første. Men jeg er veldig nysgjerrig på noen av forfatterens andre bøker, fordi jeg har hørt gode rykter om dem.


10 kommentarer:

 1. Disse kunne godt inn på min liste... Har lest en bok hvor fotball har en sentral rolle, og jeg led meg gjennom boken (var pensum). Divided City het den, skrevet av Theresa Breslin. Så er du advart ;) Bok om Carl I. Hagen interesser meg null og niks. Jeg har lest at bok nr. 2 fra Bull-Hansen er verre en bok nr. 1 og siden jeg ikke har klart å bli ferdig med den første, så ja...

  SvarSlett
 2. Disse bøkene kunne stått på min liste også. Morsomt tema idag, men litt vanskelig.

  SvarSlett
 3. Flott innlegg! Ingen av disse bøkene tiltaler meg heller, særdeles ikke biografien om Carl I Hagen...grøss og gru ;)

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg! Biografien om Carl I Hagen er definitivt ikke en bok for meg, og de to andre appelerer heller ikke.

  SvarSlett
 5. Hehe, ingen av de ville jeg lest heller... :-)

  SvarSlett
 6. Disse bpkene kommer ikke på min leseliste heller ;))
  Ønsker deg en glad dag :))
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 7. Det er vel ingen av disse bøkene som umiddelbart tiltrekker meg nei, Carl I. f.eks. har jeg null interesse av å lese om.

  Jeg er fortsatt nysgjerrig på Bull-Hansens Jotnenes hjemkomst jeg da. Den står i hyllen min, men blir ikke prioritert med det første etter de tilbakemeldingene boken fikk av de fleste bloggerene under samlesningen :)

  Fotball er jeg faktisk veldig glad i, men det begrenser seg til vårt lokale tippeliga-lag og landslagsfotball. Bøker om fotball er ikke så interessant(selv om jeg nylig hørte en bekjent som bedyret at "Jeg er Zlatan" var det beste boken han hadde lest). Jeg har faktisk begynt å spille fotball igjen i sommer, etter å ha hatt fotballskoene på hylla i omtrent 10 år. Kjempemorsomt med en hel gjeng med jenter i alderen 20 - 35 år :)  SvarSlett
 8. Hehe, har faktisk lest samtlige bøker på lista di... Men morsom liste :)

  SvarSlett
 9. HA HA!! Dritbra liste! Jeg kunne kopiert den så sinnsykt mye.

  SvarSlett
 10. Anja, tak takk for advarslene skal ligge langt unna fotballboken og bok 2 til Bull-Hansen, hehe:)godt å få høre fra en med erfaring:)Ha en fin dag!:)

  Beathesbokhylle, helt enig var vanskelig denne gangen. Måtte virkelig i tenkeboksen:) Ønsker deg en fin dag!:)

  Anette, hehe Carl I. Hagen boken var den av de politiske bøkene jeg ville lese minst:)Morsomt men vanskelig tema:) Ønsker deg en flott dag!:)

  Hehe godt å høre Siljeblomst, at det er flere av oss der ute:) Ha en fin dag:)

  Ninaforfatter, hehe så flott:)

  Pia, ønsker deg en flott dag også:)

  Mari, ikke populær den Carl I Hagen boken , begynner jeg å skjønne:) Flere som ikke ville ha lest den:) Så morsomt at du er begynt å spille fotball igjen, selv har jeg bare scoret ett mål i hele mitt liv og det var på barneskolen og det var selvmål. Min fotballkarrière sluttet der, ingen som ville ha meg særlig på laget etter det, hehe:)Ikke at det var et stort tap, fant noen bedre etterpå og det var at innebandy var mye mer morsommere:)"Jeg er Zlatan" har jeg faktisk hørt er en bra bok jeg også, men kommer ikke til å lese den:)

  Bull - Hansen......alltid lurt å gjøre seg opp en engen mening, men den var en stor skuffelse i begynnelsen, tok seg litt opp, men bare så jeg kom meg gjennom den. Men det var så vidt:) Lykke til hvis du hiver deg i kast med den:) Ønsker deg en flott dag Mari:)

  Hehe Karete, da er jeg imponert:) Ha en flott dag:)

  Knirk, hehe godt den falt i smak:) ha en fin dag!:)

  SvarSlett