tirsdag 21. august 2012

Boken på vent # 4

Boken på vent # 4
Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children


Bilde er fra bloggeren: Beathesbokhylle

Idag har jeg kastet meg over utfordringen "Boken på vent" som holdes av Beathe som har bloggen "Beathesbokhylle". Har du lyst å se hva andre har på vent i bokhyllene sine eller vil være med på å delta, er det bare å trykke på linken over. 

Idag koser jeg meg med bokserien "Maria av Svaneberg" av Elisabeth Hammer. Jeg har kommet til bok nummer 4 som heter "Dødelig spill". Liker denne serien foreløpig veldig godt. Den er spennende og jeg liker hovedpersonen i boken, hun er tøff for sin tid. Hennes store frykt er å måtte gifte seg med noen hun ikke elsker. Dette er ikke bare enkelt etter faren går bort og broren er den som er ansvarlig for kommende giftermål. Penger og status er da nesten viktigere faktorer i hans øyne enn kjærlighet. Lurer du på hvordan det går? Ja da må du lese bøkene. Bøkene handler da mye mer enn det, det var bare en liten smakebit. 

Dagens bok på vent kjøpte jeg her om dagen på Ark for 99 kr. Jeg har hatt lyst på den en stund og når jeg nå så den på butikken, da greide jeg ikke å holde fingrene unna mer. Boken jeg snakker om er den engelske boken "Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children" av Ransom Riggs. 


Bilde er fra: Amazone.com

It all waits to be discovered in Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children, an unforgettable novel that mixes fiction and photography in a thrilling reading experience. As our story opens, a horrific family tragedy sets sixteen - year- old Jacob journeying to a remote island off the coast of Wales, where he discovers the crumbling ruins of Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children. As jacob exsplores its abandoned bedrooms and hallways, it becomes clear that Miss Peregrine`s chldren were more than just peculiar. They may have been dangerous. They may gave been quarantined on a deserted island for good reason. And somhow - impossible though it seems - they may still be alive. 

A spine - tingling fantasyillustrated whit haunting vintage photography, Miss Peregrine`s Home for peculiar Children will delight adults, teens, and anyone who relishes an adventure in the shadows (Fra vaskeseddelen). 


Kos dere med youtube videoen også, som får meg til å grøsse litt: 


Ha en fin tirsdag!11 kommentarer:

 1. Fascinerende bok! Gleder meg til å lese mer om den, når du har lest den:)

  SvarSlett
 2. Oh, denne virket spennende! Skal føre den opp på lista over bøker som må kjøpes og gleder meg til å høre hva du mener om den.

  SvarSlett
 3. denne boken er eg veldig spent på :)

  SvarSlett
 4. Denne boken har jeg lest om og kunne svært gjerne tenke meg å lest den. Den kommer ut på norsk nå i høst og da skal jeg kjøpe den. Tror denne er bra!

  SvarSlett
 5. Høres spennende ut. Så Får ta en titt på denne når den kommer på norsk :)

  SvarSlett
 6. Høres spennende ut:) Aldri lest denne boka før. Maria av Svaneberg har jeg lest litt av, har tenkt å lese videre på den etterhvert:) Fin serie det:)

  SvarSlett
 7. Denne kom nettop i posten til meg, og jeg gleder meg så mye til å lese den. Den ser kjempe skummel og fasinerende ut på samme tid =) Skummel trailer ;) kos deg med boken =)

  SvarSlett
 8. Jeg tror virkelig det er en liten bokskatt du har på vent :) Og Britt Karin Larsens bøker anbefaler jeg på det sterkeste!! Ha en super dag, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 9. Forfatterfruen Karen, gleder meg veldig til å ta fatt på den:) Høres så spennende ut!:) Ønsker deg en fin dag:)

  Linnformasjonen, skal huske å skrive om den etter den er lest:) Gleder meg veldig til å lese den:)Flott blogg du har forresten:) Ha en flott dag:)

  Mary-Anne, jeg også!:D

  Beathesbokhylle, tror også den er bra:) Sjekket om engelsken var vanskelig før jeg kjøpte den og jeg tror den er ganske lettlest. Tiden vil da vise:)Men det er flott den kommer på norsk også:)Var mye fint på vent igår!:) Ha en fin dag!:)

  Lenes blogg, litt spesiell med de bildene i:) Liker den:) Håper den er bra:) Ønsker deg en flott dag:)

  Elin, liker også den serien, men blir litt irritert når hovedpersonen er litt vell naiv til tider. Men de bruker jo det i de seriene, hehe:)Men ellers er den veldig spennende og underholdende. Liker også at det er litt om Napoleon og kriging:) Ønsker deg en fin dag:)

  Elin, så herlig:) Gleder meg også veldig!:) Håper den er litt skummel, har lyst å bli litt skremt, hehe:) Kos deg masse med boken du også:) Ha en fin dag!:)

  Anette, skal sjekke Britt Karin Larsens bøker ut, hørtes jo så gode ut:)Gleder meg å bli forhåpentligvis litt skremt:)Håper det er en bokskatt:) Krysser fingrene:) Ha en flott dag Anette!:)

  SvarSlett
 10. "Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children" har jeg lest en del om i det siste, nå ble jeg enda mer nysgjerrig på boken!

  God onsdagskveld til deg :)

  SvarSlett
 11. Melusine, så bra jeg gjorde deg nysgjerrig:) Tror det er en bra bok å være nysgjerrig på for jeg tror den er bra:) Gleder meg til å lese den:) Ha en fin søndag!:)

  SvarSlett