mandag 10. juni 2013

Mine favoritt lesesteder!

Mine favoritt lesesteder!

Her kommer ett innlegg over hvor jeg liker å lese og hva jeg liker å ha i nærheten når jeg leser. Siden jeg utfordret dere på giveawayen å fortelle hvor dere liker å lese, kan jeg jo ikke være noe dårlige å gjøre den oppgaven selv. Håper innlegget faller i smak!


I sofakroken:

Jeg har en favorittplass i sofaen og det er i sofakroken mot vinduet, for da får jeg så fint lys utenfra når jeg leser. Har også stablet en hel rekke bøker på stue bordet, og det fører til at ofte så setter folk seg på den andre siden av sofaen slik at jeg får favoritt plassen i fred, hehe. 

Har da noen favoritt saker jeg liker å ha i nærheten. Te - lys synes jeg er så koselig, særlig når vi har den lange vinteren å komme oss igjennom, er nesten ett must. Er også veldig glad i litt å tygge på, som sjokolade og frukt. Sitter også ofte med en kopp te når jeg leser, gjerne en ny te jeg må prøve ut eller en favoritt te. Er boken veldig stor, har jeg en favoritt pute jeg bruker til å støtte opp boken med. Den har jeg fått av en venninne som har laget den til meg, også har den jo så fine farger, så den er jeg veldig glad i. 

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat


På gå tur:

Jeg liker å gå tur og da tar jeg ofte med meg en bok også for det kan jo hende jeg finner en perfekt plass og sitte å lese på. Disse bildene er fra høsten der jeg var veldig flink og gå rundt de ulike vannene her i Trondheim.

Tar gjerne med meg noe godt hvis jeg har god tid til å kose meg også, som kakao og bacon crisp. 

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat


På reiser:

Jeg liker å ta med meg bøker når jeg er ute å reiser. Men det er en ting jeg glemmer gang på gang, man har ikke tid å lese når man er på ferie. Så alle bøkene jeg drasser på er nesten ikke vits å ha med. Kommer også ofte hjem med flere bøker enn jeg hadde fra før av. Er da veldig glad i kindelen min på slike turer, for den tar jo så lite plass. Det blir vel mest lesing på til og fra reisen, som på flyplassen eller oppi lufta. 

Foto: Privat

Foto: Privat


På cafe:

Liker å gå på cafe med venner eller kjærest, men av og til tar jeg turen dit alene bare for å titte på folk og lese mens jeg spiser på noe godt. Her er fra en tur hos Jorbærpikene, som lager kjempegod kyllingsalat, som ofte blir bestilt der. 

Foto: Privat

Favoritt vær:

Jeg liker stort sett å lese i all slags vær typer, men det er i noen værtyper jeg får lest mer enn andre. Elsker sol og sommer, og jeg elsker å sitte ute å kose meg på plenen eller i solstolen. Men som oftest blir jeg overoppheta og gjerne litt hummer rød etterhvert, så da må jeg stikke inn for avkjøling. Da går ofte lesingen i etapper. Ved regn er vel da jeg får lest mest. Da sitter jeg inne med god samvittighet og leser og leser. Ingen ting kan stoppe meg da. 

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Til og fra jobb:

Jeg bruker å ta buss og trikk til jobben min og da har jeg gjerne med en bok eller kindelen min med. Men for noen dager siden kjøpte jeg en digispiller, så er den i stor bruk på disse reisene. Jeg må ofte stå om morgenene om bord i disse kjøretøyene, så jeg fant ut en lydbok ville nok passe bedre på disse strekningene. Kjøpte min på SALG hos Lydbokforlaget.no for 250 kr. Liker den kjempegodt også er det jo så godt utvalg for å låne digikort på hovedbiblioteket. 

Foto: Privat

Foto: Privat


I Bilen:

I snart disse ferie tidene, kjører vi ofte bil på tur til ulike steder i Norge. Og da elsker jeg å høre på lydbok. Jeg er veldig glad i hørespill og krim. På forrige lange biltur hørte vi på denne (se lenger ned), men den var alt for rolig for meg for jeg sovnet ofte, enda det er en god bok:

Foto: Privat

Foto: Privat...

Må minne alle på
giveawayen min som jeg holder. Kan besøke siden: HER. Trekningen er 17.06.2013

Håper innlegget falt i smak, var ihvertfall veldig morsomt å lage det. Har brukt både gamle og nye bilder. Alle er private og tatt selv. Ønsker alle en flott lesedag!

6 kommentarer:

 1. Jøss - for et flott innlegg da! Her ser jeg at du leser over alt - og hele tiden! Det er slik vi storlesere er. Måtte kjøpe en ny bok på Torp i går, og da ble det "Jenta med snø i håret". Las litt på flyet, og gleder meg til å lese den ferdig, da Ninni Schulman skriver kjempebra krim.

  SvarSlett
 2. Et innlegg å bli glad av:-)

  SvarSlett
 3. Et innlegg å bli glad av:-)

  SvarSlett
 4. Enig med kommentaren over, for et flott innlegg. Og inspirerende for de som sier de ikke har tid til å lese. Innlegget ditt viser at det er mange muligheter - her må man være kreativ. Får se om jeg får slengt med på givawayen. Enda noen dager til. Ønsker deg en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 5. Så fint innlegg! Litteraturen kan definitivt være med over alt. Og så bra at du liker Digispilleren!

  SvarSlett
 6. Fint innlegg med utrolig fine bilder :)
  Må visst si du leser når du kan ;)
  Kjenner meg litt igjen der. hehe

  Men må innrømme jeg aldri har prøvd å gå på cafe for å kose meg med en bok.. Tror jeg ville blitt for distrahert av andre mennesker :P

  Sofakroken er min favoritt :P
  Regn er digg.. For som du sier, da får man lest mere ;) og har ikke dårlig samvittighet :P hihi

  Og den med for mange bøker i bagasjen når man reiser, var også kjenkjennede.. Selv etter at jeg skaffet meg lesebrett :/ klarer liksom ikke venne meg av med den vanen.. xD
  For man må ha en back up bok, pluss en back up til back uppen. Og papir bok er best :p
  Også blir man jo nesten altid frista til å kjøpe noe når man er på tur også :P hehe
  Jaa.. tror dere skjønner tegninga..

  Men anyways.. Kule bilder.. Åssen får du sånn ramme rundt?? Manuelt, eller med en app/program??

  SvarSlett