mandag 3. juni 2013

Bloggebursdag + 30 - års dag + Sommer giveaway!

Bloggebursdag + 30 - års dag + Sommer giveaway!1 År!

Tenkte at nå som jeg hadde så mye å feire må jeg jo holde en giveaway. Jeg har hatt bloggerbursdag den 1. Januar, da fylte bloggen min hele 1 år. Hurra! Hadde ikke tid å feire året da, siden jeg var midt i å melde meg opp på skole og finne ut av masse skoleting. Så derfor tar jeg heller det nå i favorittmåneden min. 

Bloggen har betydd utrolig mye for meg det første året. Bloggen min startet opp ved at jeg begynte å lese på deres bokblogger. Jeg synes det var så interessant og lese hva dere leser og hva dere har å si om bøker. Det var veldig inspirerende. Jeg var også arbeidsledig på den tiden og jeg bestemte meg for å sette meg inn i hvordan man starter opp en blogg, så satt jeg gjennom jula og planla hvordan bloggen skulle settes opp. 

Jeg hadde ikke så mange planer på hvordan jeg ville den skulle være innholdsmessig, men det har jeg funnet litt sånn etterhvert og er noe jeg arbeider noe med ennå. Jeg er ihvertfall glad i å delta på utfordringer og dele mine leseopplevelser med dere. Spre leseglede og interesse før bøker er nok hovedmålet mitt. Lesemessig er jeg som jeg alltid har vært. Jeg leser det som jeg ramler over, noe som gjør at det blir mye forskjellig. Jeg er glad i norske forfattere, ungdomsbøker (Ganske nylig begynt å lese fordi jeg mener de fortjener like mye oppmerksomhet som voksen bøker, også er det jo så gode og spennende bøker), klassikere (Takket være Lines lesesirkel), krim,  chick - lit, og romaner av forskjellige slag. 

Bloggen har lært meg mye takke være dere. Leseinteressen har igjen blomstret og den har vært til stor hjelp i den tunge tiden som arbeidsledig. Det er tøft å starte helt på nytt. Jeg har jo også funnet ut at jeg vil arbeide med bøker, og startet på bibliotekutdanningen etter jeg har begynt å blogge. Så bloggen har betydd mye. Men bloggen hadde kanskje ikke vært så interessant uten dere flotte medbloggere og lesere. Jeg er dere stor takkskyldig for alle gode kommentarer og fine bekjentskaper jeg har gjort meg gjennom bloggingen. Må også takke for at dere har tatt så godt i mot meg i bloggeverden, føler jeg har fått noen venner der ute. Tusen takk for at dere er som dere er, forskjellig! Gleder meg sånn til å se dere igjen på bokbloggertreffet. 

30 År!

Jeg må jo også feire at jeg fyller den 26. Juni hele 30 -år. Vet ikke om jeg skal le eller gråte, hehe. Jeg prøver å tenke at det er bare ett tall, men må det være så høgt ett tall? Jeg får trøste med meg at jeg er like naiv og leken som når jeg var 12, så der har ikke mye endret seg, bare utseende. Har ingen anelse hva jeg skal gjøre på dagen, men som det matvraket jeg er vil jeg ut på restaurant og ihvertfall få meg en fem retters middag, ellers så tar jeg det som det kommer. Tror det blir en rolig feiring. Håper å komme meg om ikke så alt for lenge til en tur til London, da blir nok noen av pengene mine å gå til bøker og drinker.  

Sommer!

Som sagt tidligere er Juni favorittmåneden min, det er helt i starten på sommeren og man trenger ikke begynne å grue seg at den snart er over. Elsker sommer å sol og grilling. Håper å få lest mye denne sommeren, men det trodde jeg at jeg skulle få gjort forrige sommer også. Men hovedpoenget med sommer er jo å ha det gøy med familie og venner, og det gleder jeg meg til. 

Men nok babbel, må jo kanskje vise hva jeg har tenkt å ha i giveawayen og hva som må gjøres for å få delta. Alle i Norge kan delta bloggere, men også ikke bloggere, bare husk å sett mailadressen din i kommentarfeltet. Trekningen vil skje den  17.06.2013 og vil legges ut her på bloggen samme dag, så siste frist å delta er ut søndag den 16.06.2013


Premie nr 1:

Premiene her er kjøpt av egen lomme. Dette er bøker som jeg selv har lyst å lese og jeg håper det er flere der ute som kunne tenkt seg de. 


Over: 3 Pocket bøker på engelsk av Nicholas Spark, som er de tre første han har skrevet: The Notebook, A Walk to Remember og Message in a Bottle. Nesten så jeg ikke har lyst å gi de vekk, hehe. 


&


Over: 2 DVD`er av Nicholas Sparks bøker: The Lucky One og Dear John + en mini chili te pakke. Nydelige filmer og teen har jeg ikke motet meg opp til selv å prøve. 

Premie nr 2: 

Bøkene her er sponset av Silke Forlag og jeg har fått tillatelse å gi de bort i en giveaway. Tusen takk til Silke Forlag! Resten er kjøpt av egen lomme. Håper det er noen der ute som ikke enda har lest disse flotte bøkene. 

Over: Te lys formet som blomster (grå), blir fin til høsten. Mini Chili - te. 3 bøker: Alltid Amber av Kathleen Winsor, Skjulte liv av Louise Penny og Historien om vakre jente av Rachel Simon (nydelig bok ifølge mange). 

...

Håper premiene var fristende!

Dette må du gjøre for å delta:

 1. Blir veldig glad for en kommentar, det må du nesten gjøre så jeg vet du vil være med. 
 2. Ett lodd får du ved å lage ett innlegg på bloggen din om giveawayen min. Husk å legg link tilbake til siden min (i kommentarfeltet), så jeg kan gå å titte. 
 3. Ett lodd får du også ved å legge deg som følger hos meg, er du allerede en følger ja da får du også lodd:) 
 4. Får også lodd hvis du viser til giveawayen på facebook eller twitter.
 5. Også vil jeg ha en liten kreativ del, verdt 1 lodd: Hvor liker du å lese? (Kan slås sammen med oppgave 2, da blir det 2. lodd.) Hvor er din favoritt plass å lese? Jeg vil gjerne hvis dere lager ett innlegg se hvor dere liker å lese. Dett er selvfølgelig bare hvis dere vil. Har du ikke blogg, går det jo ann å legge det på feks Facebook. Hadde vært artig å se. Kanskje det er noe dere MÅ ha i nærheten også, som te koppen, favoritt pledde osv. Bestemmer selv hvordan dere vil gjøre dette. Kan legge link til innlegget deres nedfor, så flere kan gå å se. Kommer med mine egne favoritt plasser også etterhvert i ett innlegg. 

Kan få tilsammen = 5 LODD

Lykke til!

PS: Husk å legge mailadressen i kommentarfeltet!Husk også å velg hvilken premie du ønsker, selvfølgelig lov å velge begge to. 
 Loading InLinkz ...

20 kommentarer:

 1. Jeg vil selvfølgelig være med på denne,
  sier aldri nei til muligheten til å få bøker! :)

  Jeg tar 2 lodd. :)

  Hilsen fra Anja
  (anja_joh@yahoo.no)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum i fleng! Gratulerer med 30-årsdag og Gratulerer med 1-årsdag!
  Klart jeg vil være med på en så flott Giveaway! Jeg følger bloggen din og skal nevne på Facebook, så det skulle bli 3 lodd :-)

  SvarSlett
 3. Klart jeg blir med!
  Er følger av siden din for lengst.
  Skal linke til FB nå, og jeg skal kommentere giveawayen på min FB-side:Medbokogpalett.

  Jeg leser faktisk mest i senga! Sterter hver morgen med å trekke fra gardinene, ta fram boka og lese ca 1 - 1/2 time flør jeg står opp. Så leser jeg litt på terassen når det er fint vær, eller litt i en godstol med en kopp caffelatte eller te. Men vanligvis blir det mindre lesing på dagtid, da jeg sånn type som finner tusen andre ting å holde på med!

  SvarSlett
 4. For en fantastisk giveaway:) Klart at jeg vil være med på dette! Har delt på facebook,kommentert og er følger så foreløpig tar jeg 3 lodd, mulig det blir et til i løpet av uken! Gratulerer med jubileene dine:) Ha en fin mandag:)
  Klem Beathe

  (beathe4@online.no)

  SvarSlett
 5. Jeg avstår fra deltakelse, rett og slett fordi bøkene ikke frister meg (jeg er i sjokk og vantro over min motstandsstyrke - hvor kom DET fra, liksom?!).

  Ville likevel komme med en kommentar, ene og alene fordi jeg er så glad for at du begynte å bokblogge :-) Du er superskjønn!

  (Og 30 år er virkelig ingen alder. Rene barnerompa enda, spør du meg)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 1 årsdag for bloggen og 30 for deg! Jeg blir gjerne med på give awayen og har lagt meg til som følger :)

  SvarSlett
 7. Hurra for deg og bloggen din, Isabella! 30 år er ingen alder, det er nå moroa begynner:-)

  Jeg er veldig glad for at du begynte å blogge, og håper du finner tid til å fortsette selv om du er mer travel nå enn da du startet. Det er godt å høre at du blir inspirert av andre bloggere, for du er alltid så utrolig positiv og inspirerende selv. Enig med Ellikken, du er superskjønn:-)

  Ikke minst var det veldig koselig å møte deg i fjor høst, og jeg gleder meg til å se deg igjen i september!

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med dagene.:) 30 år er en flott alder, nå blir du bare yngre og yngre.;) hehe...
  Det er alltid koselig å følge dine innlegg.
  Jeg vil gjerne delta på den fine giveawayen.
  Jeg har skrevet om hvor jeg leser, samt linket til deg og givawayen i Boken på vent-inlnegget som slipper ved midnatt (håper Beathe tilgir meg) , det blir også delt på faceboksiden min, og jeg følger deg allerede. Blir ikke det full pott med lodd da? Ha en fin kveld og uke..:)

  SvarSlett
 9. G-R-A-T-U-L-E-R-E-R
  Blir gjerne med på feiringen,
  kommentar, følger, linker og trekker...3 lodd :)

  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 10. Klart jeg vil være med! Gratulerer med bloggbursdag! Jeg liker bloggen din sin du har så variert boksmak (som meg).

  Jeg har laget et innlegg (http://stjernekast.blogspot.no/2013/06/giveaway-pa-bloggen-til-grabekka.html) og bloggen din følger jeg allerede. ;-)

  SvarSlett
 11. Wow, så flott give away! Og gratulerer med ett års (ogv el så det!) jubileum og trettiårsdag! Tretti år er ingenting ;)
  Jeg liker å lese i sofaen, på tog og fly. Herlig å ta med boka ut i sola :) Bare jeg slipper å lese på senga ;)
  jeg hiver meg på 5 lodd:)
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 12. Jammen, da tar jeg 5 lodd jeg da :) så snill du er og gratulerer både på etterskudd og på forskudd! Selv blir jeg 30 i oktober, og det er jo en milepæl! Føler meg fremdeles som om jeg var 22 :O

  SvarSlett
 13. Å ja, mailen min er stovkorn@stovkorn.com

  SvarSlett
 14. Gratulerer så mye med bloggbursdag, Isabella :-D.

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye med bloggen og the big 3-0 snart:) Flott at du er her i denne fine bokbloggergjengen vi alle er en del av!

  SvarSlett
 16. Grattis me alt sammen :D

  Jeg tar gjerne to lodd :)
  Dele på Twitter + følger

  line_boegh@hotmail.com

  Pakke 1 :D
  Faktisk aldri lest noe av Nicholas Sparks. :O

  Min favoritt sted å lese.. Må nesten bli ute i naturen om sommeren :)
  Og ellers leser jeg nesten over alt..

  SvarSlett
 17. Hei!
  Her er det jo bare å slutte seg til gratulantene! Jeg blir så klart med på konkurranse- og har akkurat lagt ut et innlegg (blant annet) om hvor jeg liker å lese. Samtidig gir jeg bort "Ukas illustrerte" til en leser, trekning blir den 26. sida det er bursdagen min også ;o)
  Hvis jeg skulle være så heldig å vinne på et av fire lodd, har jeg mest lyst på de norske bøkene; det går så SAKTE å lese engelsk, selv om det gikk greit med Drageløperen..
  Hipp-hipp- gratulerer med dagen!!!

  SvarSlett
 18. Spennende giveaway:) gratulere med både 30 år og bloggbursdag:) Er litt på etterskudd med gratulasjonene:) skal mekke sammen innlegg og det andre etterhvert:) må jo være med på giveawayen:)

  SvarSlett
 19. Gratylerer med dagen!! Eg er sjølvsagt med. Linken til innlegget kor eg skreiv om beste staden å lese og om giveawayen er over. (Berrebla nedover i innlegget, så finn du det) Eg har skrive på bloggen om det, delt på facebook på sida til bloggen (Once Upon a Time - ein bokblogg), kommentert og er allereie følgjar, og eg har fortalt kor eg liker å lese (som er på ferie), så det blir fem lodd. :)

  Ha ein strålande dag vidare! :)

  SvarSlett
 20. For en fin giveaway. blir selvsagt med.
  Kommenterer, er allerede følger av bloggen og linker til giveawaywen på bloggen min. Jeg liker best å sitte i godstolen min med en god leselampe og noe godt å drikke(vin, te eller kald cappucino)

  SvarSlett