søndag 9. juni 2013

En smakebit på søndag - Ti ting jeg har lært om kjærligheten


En smakebit på søndag
Ti ting jeg har lært om kjærligheten av Sarah Butler

Foto: Flukten fra virkeligheten

Denne søndagen arrangerer den herlige Mari med bloggen "Flukten fra  virkeligheten", "En smakebit på søndag". Dette er noe hun gjør så å si alle søndagene i året! Til stor lykke for oss andre medbloggere! Har du lyst å være med eller bare lese andres bidrag er det bare å trykke på linken over. Her får man ihvertfall mange gode lesetips!

...

Har hatt en herlig helg! I går storkoste jeg meg med Madeleine og Chris O`Neill`s bryllup på TV. Synes de var ett vakkert par. Ble jo noen timer foran Tv skjermen, så hadde handlet både inn rødvin, ulike oster og ulike kjeks. Ble ekstra glad at vinen faktisk falt i smak ennå jeg ikke er noen stor vin drikker ennå. Synes det var ett vakkert bryllup og at kjolen til Madeleine var kjempesøt og passet til henne. 

Har også vært utrolig hekta på Tv - serien The Killing på Netflix, så spennende og veldig avhengighetsskapende. Men det måtte gå noen episoder for jeg helt falt for den, men da måtte jeg bare se en episode til før jeg avsluttet, og en til og en til og nå har jeg sett hele sesong to:) 

Har denne helgen fått inn Inferno av Dan Brown i hus, og jeg kan nesten ikke vente med å lese den. Men jeg skal vente litt før jeg startet på den for den skal jeg skikkelig kose meg med. Savner bare å få Politi av Jo Nesbø i hus nå, så er sommeren godt berget på litteratur fronten. 

Idag skal jeg avslutte boken Ti ting jeg har lært om kjærligheten av Sarah Butler. Har kost meg med den. Er en litt sår og litt trist også. Det er to historier vi følger også møtes de etterhvert. Sammenhengen, skjønner man ganske tidlig, så er ikke ett overraskelse moment. Men man heier nå de begge frem i deres møte, man vil det skal gå godt for de begge. Her kommer litt mer om den:

Foto: Cappelen Damm

Her kommer litt fra baksiden av boken:

Ti ting jeg har lært om kjærligheten er fortellingen om to svært ulike mennesker med en overraskende forbindelse. 

Alice har endelig kommet tilbake til London etter en lang utenlandsreise. Så lang at søstrene hennes ikke fikk kontakt med henne i Mongolia, med nyheten om at deres far ligger for døden. Hun rekker akkurat hjem for å ta farvel. 

Daniel har vært uteligger i mange år. Han leter etter sin datter, en datter han aldri har møtt. Han vandrer rundt i byen på vag leting, mens han gjenopplever fortiden, og både håper og frykter at han en dag vil finne henne slik at han kan forklare alt. 

Ti ting jeg har lært om kjærligheten er fortellingen om fedre og døtre, om tapt kjærlighet, om rotløshet og hjemkomst, og om kjærlighet i alle dens uttrykk. 

...

Her kommer smakebiten:

Ti lite passende
 tanker under 
fars begravelse
 1. Hvordan i helvete kan flyene fly når de er så tunge?
 2. Han elsker Tilly og Cee høyere enn meg.
 3. Det ligger en pose med skitten undertøy i sekken jeg mistet.
 4. Kal ser godt ut. Han har funnet seg en ny dame, det er jeg sikker på. 
 5. Det er da faktisk noe ironisk ved at en lege dør. 
 6. Jeg tror ikke på Gud.
 7. Hvor mye koster den maskinen som lukker forhengene foran kisten, tro?
 8. Hva om jeg sa til Kal at jeg har ombestemt meg?
 9. Presten ligner litt på Sean Connery. 
 10. Jeg skulle gjerne dratt hjem igjen, stilt whiskyflaskene opp på rad og rekke og drukket hele sulamitten (Side 104).

...

Vil minne på giveawayen min!
Bare å trykk på linken under bilde, så kommer du til giveaway siden. 

Foto: Privat

Trekningen skjer den 17.06.2013!! Alle Norske bloggere og ikke bloggere kan være med å delta. 

...

Ønsker alle en herlig søndag! 
11 kommentarer:

 1. Nesbøs nya beställde jag i veckan och Inferno fick jag för ett tag sedan. Sommaren är räddad!

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten, den var underhållande! Polis är otroligt bra (fick den som recex)! Inferno har jag inte bestämt mig än om, väntar ut maken där;-)

  SvarSlett
 3. For en artig bok du presenterer, den vil jeg lese :) Politi kan du glede deg til, jeg sitter helt fast i solstolen nå, bare små turer inn av og til. Nyt sommerdagen!

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fin helg! Bryllupet fikk jeg ikke med meg, men høydepunktene sendes sikkert i reprise. Jeg har også netflix, men det er en stund siden jeg har sett noe der så takk for tips til den serien. Artig smakebit - ha en fin søndag videre :)

  SvarSlett
 5. Åh,dette høres ut som en skikkelig "Beathe-bok" så tusen takk for tips,Isabella:) Nyt dagen og kos deg videre:) Klem

  SvarSlett
 6. Jag har hört talas om den här tidigare och tycker att den verkar bra. Tack för smakbiten! :)

  Apropå De skandalösa så tror jag inte att den har kommit ut på norska ännu, då den släpptes precis på svenska. Så tyvärr dröjer det nog ett tag.

  SvarSlett
 7. Takk for smakebiten:) Virker som en bra og rørende bok også.=) rakk akkurat hjem i tide til å få med meg slutten av bryllupet:) hun hadde en kjempe flott kjole:)

  SV;Takk Isabella.=) Håper selv at eksamene mine gikk bra:) Lenge siden jeg har vært aktivit på bokbloggen også og det har heller ikke blitt så mye bokblogger lesing:) Men nå som ferien har begynt håper jeg å falle tilbake til det normale eller prøve:) hehe

  SvarSlett
 8. tusen takk for flott boktips og smakebit ! denne skal eg lese !

  SvarSlett
 9. Takk for smakebiten Forstår at du liker denne. Så ikke på bryllupet. Det ble så mye annet surr. Men det er hyggelig at hun fant kjærligheten igjen etter den triste Jonas-affæren. Har to andre Dan Brown bøker i bokhylla som jeg må lese før den nye. Lest Da Vinci koden først dette året. Så jeg ligger langt på etterskudd med bøkene hans. For ikke snakke om Nesbøs bøker. Men en kan ikke få med seg alt.

  SvarSlett
 10. Jeg overså bryllupet helt i går, jeg satt og leste uten TVen på, jeg som nesten alltid har den på i bakgrunnen uten lyd. Litt dumt jeg gikk glipp av det kanskje men pytt.

  Ser ut som en stor roman ut fra temaene den handler om, jeg fikk lyst til å lese den.

  Elsket smakebiten du har valgt, hurra for lister! Morsom!

  SvarSlett