tirsdag 4. juni 2013

Boken på vent # 24

Boken på vent # 24
Det broderte hjertet av Carole MartinezDet er den herlige Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun lurer på hvilken bok du går å venter på å lese, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en som du har på vent. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken over!


...

Dagens bok på vent har jeg hatt en stund stående i bokhylla. Fikk den i hus fjord av forlaget Aschehoug. Det er en debutbok og har vunnet 8 lesepriser og blitt en bestselger i Frankrike ifølge baksiden av boken. Høres jo rett og slett bra ut. Men ikke bare har den fått gode ord på seg den høres også veldig bra ut historiemessing. Her kommer litt om den:Fra baksiden av boken:

Spania på begynnelsen av 1900 - tallet. Frasquita Carasco har rykte på seg for å ha magiske evner, til og med at hun er heks. Hun broderer brudekjoler pyntet med blomster som er så vakre at det skaper misunnelse blant landsbyens kvinner; viftene tilfører hun sommerfuglevinger så nennsomt at de flyr ut av vinduene; silkehjertet hun plasserer under kjolen til påskeprosesjonens Madonnafigur banker på mirakuløst vis ...
   Frasquitas mann er en lidenskapelig hanekampspiller. Han satser alt, og en dag blir Frasquitas spilt bort til landsbyens rike olivenlundeier. Frasquita tar med seg barna og flykter. Hun legger ut på en reise sørover gjennom det karrige og overtroiske Andalucìa, hvor opprørske bønder og anarkister herjer. På reisen føder hun datteren Soledad, som skal bli familiens historieforteller. 

...

Er glad jeg fant denne fram idag for denne fikk jeg veldig lyst å lese. Kommer nok ikke til å stå så alt for lenge i hyllen. 

Ønsker alle en herlig tirsdag!
8 kommentarer:

 1. Denne har jeg hatt lenge på ønskelisten min, og jeg ser frem til å høre hva du synes om den.Virker som en fin bok, perfekt for sommerlesing! Ha en fin dag,Isabella:)

  SvarSlett
 2. Denne skal jeg notere ned. Høres veldig fin ut

  SvarSlett
 3. Denne har jeg også lyst til å lese. Jeg tro vi har den på jobb så jeg må bare få den på listen :-) Ønsker deg en fin dag, Isabella!

  SvarSlett
 4. Typisk romantisk og spennende fra "gamle" dager. Fint å lese innimellom andre bøker. Godt tips.

  SvarSlett
 5. Ja, det høres veldig bra ut - og så nydelig cover da!

  SvarSlett
 6. Det er det jeg tenker, her renner det inn gode boktips. Men jeg holder meg i ørene, venter til jeg ser hva du synes.

  SvarSlett
 7. Ikke helt min sjanger, men kos deg når du plukker den frem. Ha en fin tirsdag videre:)

  SvarSlett
 8. Nå som jeg nettopp har lest Isabel Allendes Åndenes hus som betegnes som 'magisk realisme' klarte jeg ikke å unngå å dra en tråd fra den til denne her. Ser ut som magisk realisme i denne også. Jeg liker sånt!

  SvarSlett