torsdag 9. februar 2012

Boktema hos Anette

Boktema hos Anette

Idag er det boktema hos Anette, og sakens tema er idag å skrive om den morsomste boken du har lest. Her måtte jeg gå skikkelig i tenkeboksen, for det er ikke så ofte jeg leser tvers gjennom morsomme bøker. Men det som verre er hvis jeg har gjort det, så husker jeg veldig dårlig hvilken bok det var. Men jeg greide til slutt å komme på en bok som fikk meg til å storhikste. Jeg husker jeg leste den veldig raskt ut, og at jeg til og med satt å storkniste midt på natten, til stor ergrelse for samboeren. Må da sies at jeg har en veldig barnslig humor og ler veldig lett for det meste. Her er boken:

Bare en gang
Av Kjetil Strand 
(Cappelen Damm)

Sies om boken av Cappelen Damm:
Har du prøvd å bruke Zalo i oppvaskmaskinen? Sniffet Nyco? Piffet opp kjønnsorganet med chili? Brukt diesel i mangel av tennvæske?
Ikke gjør det. Det finnes nemlig mennesker rundt om i landet som har gjort alt dette, så da slipper du.

Her kan du lese deres historier til skrekk og advarsel og forhåpentligvis ta lærdom. Det er nemlig en grunn til at slike ting blir gjort bare én gang. Og siden skaden allerede er skjedd, kan du le godt og samtidig sende en varm tanke til disse uheldige pionerene som ønsker å dele sine feiltrinn. Dette er nemlig en bok fra folkedypet - av folket, for folket!

Vil du være med på Anettes Boktema?

Har du lyst også å være med, er det bare å melde seg opp her: Anettes bokboble. Alt du må gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din og legge en link til siden hennes på bloggen din også legge en link om innlegget ditt på bloggen hennes. Hiv deg med! 
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Flott innlegg:-) har ikke hørt om boken, men tror jeg må se næremere på denne. Ha en super dag:-)

  SvarSlett
 2. Denne har jeg lest og kost meg med. Noen av historiene var utrolig pinlige mens andre var virkelig morsomme :-)

  SvarSlett
 3. Denne høres morsom ut. Må sjekkes ut.

  SvarSlett
 4. Altid morsomt å lese om mennesker som flauser litt:)

  SvarSlett
 5. Hihi, høres ut som noe jeg må få med meg :)

  SvarSlett
 6. Herlig, denne boken MÅ jeg jo bare lese!! Klem fra Anette :)

  SvarSlett