torsdag 13. september 2012

Boktema hos Anette - Mitt favorittbokmerke

Boktema hos Anette
Mitt favorittbokmerke

Bilde er fra bloggeren: Anettesbokboble

Idag vil Anette med temaet "Boktema hos Anette" at vi skal legge bilde av vår favoritt bokmerke. Hun vil også høre historien bak bokmerket. Har du fått det i gave eller kjøpt det selv kanskje? har du lyst å se andres favorittbokmerke eller vil være med å delta er det bare å trykke på linken over. 

Jeg har ganske mange fine bokmerker som jeg er glad i. Noen har jeg hatt lenge, noen har jeg fått i gave både kjøpte og hjemmelaget av andre. Jeg har også kjøpt noen selv som jeg har falt for når jeg har sett de i butikken. Bokmerker trenger jeg som regel mange av siden jeg er så surrete til å rote de vekk hele tiden. Men de dukker også opp her og der i huset, og jeg blir like glad hver gang de dukker opp igjen. Noen har vært så lenge borte at de nesten har blitt glemt. 

Dagens bokmerke som jeg har brukt mye i det siste. Det har jeg kjøpt selv for en billig penge hos Søstrene grene. Jeg så en kasse med mange 3D bokmerker med ulike motiver av dyr, da var jeg å hamstret stort. Var nesten flaut å gå med alle i kassen. Jeg liker dette bokmerke fordi det er i 3D, men aller mest liker jeg motivet. Jeg synes disse ulvene er kjempefine og jeg liker den store månen i bakgrunnen men også at  man også kan se noen flaggermus fly. Som dere kanskje ser heter kapittelet jeg er på nå "Den hjelpsomme Ulven (II)", og hva passer ikke bedre da en ett ulvebokmerke. Var da litt vanskelig å få bra bilde av det, men slik ble de:


11 kommentarer:

 1. kjempefint var det og passet jo veldig godt til boken du leser i:-) Jeg hamstrer ikke så mye av bokmerker men jeg merker at interessen for de er økende. Kunne tenkt meg å laget noen selv også.

  SvarSlett
 2. Det gillade jag! Tycker det är svårt att hitta sådär riktigt fina bokmärken :/

  SvarSlett
 3. Ulver er vakre dyr!
  Jeg har også kjøpt 3D bokmerke hos Søstrene Grene, men i vår familie er det sånn at både svigermor og jeg lager bokmerker. Da er det vanskelig å bruke penger på å kjøpe noen :-)

  SvarSlett
 4. Fint bokmerke. Mye billig fint stæsj på søstrene Grene. Må en tur dit snart :)

  SvarSlett
 5. Kjempefint bokmerke! Jeg pleier å bruke bibliotekslapper, regninger og alt mulig håpløst. Denne spalten ga meg et lite spark bak til å skaffe meg et ordentlig bokmerke:)

  SvarSlett
 6. SV: Skaff deg en pus, Isabella :) Det er jo så koselig :) God helg til deg <3

  SvarSlett
 7. Jeg syns bokmerket var utrolig stilig! Søstrene Grene er en av mine favorittbutikker, men vi har det jo selvfølgelig ikke her i lille Brønnøysund :( Derfor blir jeg jo helt euforisk når jeg finner butikken når jeg er på farten andre steder :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 8. Kunne i likhet med Beathe tenke meg å lage bokmerker selv - foruten å være praktiske er bokmerker fine å se på!

  Likte godt ditt 3D bokmerke : ))

  Veldig hyggelig å treffe deg i dag : ))

  SvarSlett
 9. Dette ulvebokmerket er så fint! Eg har jo det samme sjølv, hehe :)

  SvarSlett
 10. Flott bokmerke! Jeg hadde tenkt å legge inn et hos Anette, men er visst korka når det gjelder data og blogspot. Så jeg fant ikke ut hvordan jeg skulle linke! Kanskje noen av dere profesjonelle kan hjelpe meg?

  SvarSlett
 11. Beathesbokhylle, de fineste er jo de som har blitt hjemmelaget synes nå jeg:) Hamstret en masse bokmerker, men har også gitt bort mange:) Fint å gi i gave til de som er glad i bøker:) Bruker også kvitteringer noen ganger, men nå er det lenge siden:) Ha en fin kveld:)

  Nilmas Bokhylla, helt enig. Det er ikke lett å finne fine bokmerker, som regel ramler man bare over de:) Ha en fin kveld:)

  astridterese, skjønner, men hjemmelagede er jo de beste:) Skal selv prøve meg å lage noen en dag:) Ulver er utrolig vakre dyr, både på 3D bokmerker og i virkeligheten:)Ha en fin kveld!:)

  Lenes blogg, farlig butikk å gå innom. Finner bestandig noe jeg bare må ha til meg selv eller kjøpe til andre. Kan da bli dyrt:) Ha en fin kveld:)

  Bokofilia, det er koselig å ha et fint bokmerke, men brukte også før mye rart å ha imellom bøkene. Twist papir, kvitteringer og prislapper fra klær har jeg blant annet brukt, hehe:) Ha en fin kveld:)

  Lillesmurf - Kari, har veldig lyst på en pus, men da må jeg kvitte meg med kjæresten, hehe:) Et vanskelig valg, men kjæresten har vunnet hittil:) Imens får jeg kose meg med å se andres dyr på bloggene og kose med nabokattene:) Ha en fin kveld!;)

  Anette, ble så glad når jeg oppdaget de kom til Trondheim. De har jo ikke vært her så lenge, men jeg er stadig innom å titter og gjør kupp:) Ha en flott kveld:)

  dez, var veldig hyggelig å treffe deg også:) Stas var det:) Ha en fin kveld!:)

  Marte P. S., hehe herlig!:D Fint å titte på imellom:) Ha en fin kveld:)

  aariho, har sendt mail til deg:) Ha en fin kveld:)

  SvarSlett