tirsdag 18. september 2012

Boken på vent # 8

Boken på vent # 8


Idag har jeg kastet meg over utfordringen "Boken på vent" som holdes av 
Beathe som har bloggen "Beathesbokhylle". Har du lyst å se hva andre har på vent i bokhyllene sine eller vil være med på å delta, er det bare å trykke på linken over.

Nå leser jeg på i forrige ukes bok på vent denne tirsdagen, "Kretsen" av Alexandra Beverfjord. Storkoser meg med boken, den er veldig spennende. Det er mye som skjer, så her flyr sidene av sted. Kommer nok til å lese den ut veldig raskt. 

Dagens bok på vent har jeg fått av bokklubben etter jeg har meldt meg inn i bokklubben krim og spenning. Kjøpte den da av et gavekort jeg fikk på 1000 kr.   Har lest omtaler av boken og skjønte dette var en bok jeg måtte ha. Boken jeg snakker om er "Blacklands" av Belinda Bauer. Gleder meg til å ta fatt på den, her kommer mer om boken:


12 år gamle Steven Lamb spiller ikke fotball etter skoletid - han graver etter lik. Målet er å finne levningene etter onkel, Billy, som forsvant for 19 år siden. Finner Steven Billy vil han bringe bestemoren ut av sorgen og familien sin mot en bedre og mer harmonisk tilværelse. På den tiden da Billy forsvant ble pedofile Arnold Avery livstidsdømt for seriemord på småbarn. Det er all grunn til å tro at han drepte Billy, og Steven skriver brev til Avery for å spørre hvor han har begravd ham. Dette blir starten på en skremmende katt og mus - jakt mellom den desperate, sannhetssøkende gutten og en drapsmann som har kjedet seg i mange år. 

Debutant Belinda Bauer har høstet mange lovord og priser for denne originale og stemningsfulle krimromanen. På glitrende måte går hun under huden på 12 - åringen Steven, så vel som barnemorderen Avery. I 2010 vant hun den prestisjefylte Gold Dagger Award, og hun ble kåret til Amazone Rising Star (Fra vaskeseddelen). 

5 kommentarer:

 1. Denne boken har jeg hørt så vidt om,men etter å ha lest hva du skriver så må den rett opp på ønskelisten med det samme. Jeg er også spent på hva du syntes om "kretsen" for den har jeg også kjøpt.

  SvarSlett
 2. takk for tips ! denne er herved notert for snarlig innkjøp :D

  SvarSlett
 3. Ikke hørt om denne, men høres spennende ut

  SvarSlett
 4. Høyrast spennande ut! Det er ekstra kjekt med debutantar :-)

  SvarSlett
 5. Beathesbokhylle, gled deg til å lese "Kretsen". Det var spenning fra første side til siste:)Blacklands, tror jeg blir en bra leseropplevelse:) Ha en fin kveld:)

  Mary-Anne, hehe tror du gjor som meg og bare skjønte dette var boken, hehe morsomt:)

  Lenes blogg, høres veldig spennende ut, derfor jeg bare måtte ha den:) Ha en fin kveld!:)

  Marte P.S., er veldig glad i debutanter. Man kan jo oppdage en ny og god forfatter ved å lese deres bøker og det er alltid stor stas:)

  SvarSlett