tirsdag 11. september 2012

Boken på vent # 7

Boken på vent # 7
Kretsen av Alexandra Beverfjord

Bilde er fra bloggeren: Beathesbokhylle

Idag har jeg kastet meg over utfordringen "Boken på vent" som holdes av Beathe som har bloggen "Beathesbokhylle". Har du lyst å se hva andre har på vent i bokhyllene sine eller vil være med på å delta, er det bare å trykke på linken over.

Har som regel bokhyllene fulle av bøker på vent. Begynte i går kveld på "Elizabeth - Kampen om tronen" av David Starkey. Koser meg veldig med å lese om Elizabeths liv og familie. 
Dagens bok på vent har jeg lånt på biblioteket og må leses snart før lånefristen går ut. Det er en krim bok som jeg har fått lyst å lese etter å ha lest en omtale om den hos en medblogger. Boken heter Kretsen av Alexandra Beverfjord og virker veldig spennende. Her kommer litt mer om den:


Bilde er fra: Gyldendal

Den 19 år gamle BI - studenten Helle Isaksen blir funnet naken, maltraktert og drept i sin egen leilighet. Senere forsvinner andre jenter i Helles krets, for så å bli gjenfunnet som torturerte lik. 

Krimreporteren Joakim Lund Jarner og den urutinerte, men dedikerte kollegaen agnes lea får i oppdrag å dekke drapene. Fra Helle Isaksen forspilte liv forgrener saken seg til irrganger der menneskenaturens dystreste sider har fritt spillerom. 

Joakim og Agnes beveger seg på Oslos nattside. Blant sultne finanshaier og maktkåte politikere på byens eksklusive utesteder er unges kvinners liv mindre verdt enn designerkjolene de går i. 

En uhyggelig verden åpenbarer seg, og Agnes`nysgjerrighet fører henne ut i livstruende situasjoner, kald redsel og rå ydmykelse. Men Joakims journalistiske teft næres av nettenes mørke drømmer (Fra vaskeseddelen).  


Bilde er fra: Gyldendal

Alexandra Beverfjord (f.1977) kommer fra Trondheim, men bor i Oslo. Hun har fjorten års fartstid i norsk presse, og er nå nyhetsredaktør i Dagbladet. Kretsen er hennes skjønnlitterære debut (Fra boken).
11 kommentarer:

 1. Høres både ubehagelig og spennende ut på en gang :)

  SvarSlett
 2. En sspennende bok på vent:-) Har denne liggende etter jeg fikk kjøpt den på salg for litt siden, gleder meg til å lese denne og snart kommer en ny bok fra forfatteren. Ser frem til å lede omtalen din på denne når du har kommet så langt. Ønsker deg en toppers dag,Isabella:-)

  SvarSlett
 3. Kanskje jeg må gi denne boken en sjanse? Blir spennende å lese hva du synes etter hvert da :)

  SvarSlett
 4. Denne har jeg ikke hørt om. Takk for tipset!
  :-)

  SvarSlett
 5. Denne har jeg også lyst å lese, samt hennes neste...akk, så mye man har lyst å lese.

  SvarSlett
 6. Er en sjanse for at det blir en "på vent" bok for min del. Får heller sørge for å lese den når jeg har ferie fra universitetet. ;-)

  SvarSlett
 7. høres ut som en spennede bok ja :D takk for flott boktips :D

  SvarSlett
 8. Virker som nervepirrende og dramatisk lesing!

  SvarSlett
 9. Herlig grøssende krim til mørke høstkvelder, tenker jeg :) Gleder meg til å lese bokomtalen din!! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 10. Lenes blogg, hehe akkurat derfor jeg fant ut at den må jeg jo lese:) Ønsker deg en fin dag!:)

  Beathesbokhylle, så bra å vite det kommer en ny bok snart av forfatteren, da må jeg jo virkelig lese denne, så kanskje neste bok blir lest:) Synes bokomslaget er litt skummel!:)Skal huske å skrive bokanmeldelse:) Ha en fin dag:)

  Karete, skal huske å skrive om den:) Tror jeg skal kaste meg over den etter Skyggelandet av Tom Egeland:)Kjenner krim er tingen nå:) Ha en fin dag!

  Ninaforfatter, så bra du fikk deg tips:) Tror ikke det er en dum bok å lese, for anmeldelsen jeg leste om den var bra:) Ha en fin dag:)

  Anita Ness, hehe det er sant det, så alt for mye man ville lese. Skulle nesten vært en jobb å bare kose seg med bøker:) Ha en fin dag:)

  GothicVamperstein, ikke dum idee:) Kos deg på universitetet og ha en fin dag!:)

  Mary-Anne, hyggelig du fikk deg tips:)Skal skrive bokomtale etterhvert:)Ha en nydelig dag!:)

  Melusine, ja tror det blir det:) Håper den er like spennende som den høres ut:) Tror da det:) Ha en herlig dag:)

  Anette, blir en flott høstbok:) Har planer å lese mer skrekk og gru også nå på høsten. Passer så fint med sånne bøker nå:) Ha en flott dag:)

  Forfatterfruen Karen, hehe takk:) Håper jeg blir litt skremt, hehe:) Ha en fin dag:)

  SvarSlett