tirsdag 25. september 2012

Boken på vent # 9

Boken på vent # 9 
Den danske piken av David Ebershoff


Idag har jeg kastet meg over utfordringen "Boken på vent" som holdes av 
Beathe som har bloggen "Beathesbokhylle". Har du lyst å se hva andre har på vent i bokhyllene sine eller vil være med på å delta, er det bare å trykke på linken over.

Storkoser meg idag med boken "Den rike mann" av John Galsworthy og jeg har egentlig innsett at neste bok må jeg få tak i snarest, for jeg tror jeg kommer til å like de neste bøkene også. 

Som vanlig har jeg bokhyllene fulle av uleste bøker, denne gangen har jeg plukket ut en bok som jeg gleder meg veldig til å lese. Det er et leseeksemplar jeg har fått av Schibsted Forlag etter eget ønske, så håper den faller i smak. Her er litt mer om "Den danske piken" av David Ebershoff. 


HVA GJØR DU NÅR DEN DU ELSKER ØNSKER Å FORANDRE SITT EGET - OG DERMED DITT - LIV FOR ALLTID!

København, 1925. Den amerikanske kunstneren Greta Waud er ivrig etter å fullføre sitt siste maleri, portretter av den kjente operasangerinnen Anna. Men hun mangler en modell. En tanke slår henne, og hun roper på sin mann, Einar. 

Og en sen aprilkveld blir ideen om den danske piken født. Alt som skulle til var en stilletiende enighet, et par damesko og en silkekjole. Men etter hvert følger umenneskelige kvaler om umulige valg - og den vakreste og skjøreste kjærlighet man kan tenke seg (Fra vaskeseddelen). 7 kommentarer:

 1. Godt valgt:-)Jeg fikk også denne i posten og er spent på den. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 2. Denne likte jeg godt. Spent på å se hvordan dere andre tar den imot!

  SvarSlett
 3. Høres fin ut denne Gråblekka. Begynner å ha litt for mange bøker på vent selv her.. når skal man få lest alle? Men det går jo i rykk og napp.. Fin kveld..:)

  SvarSlett
 4. Ikke lest denne. Spent på hva du synes :)

  SvarSlett
 5. Spennende bok du har på vent, virker litt "annerledes" enn bøker jeg har lest før! "Stormen" bør du absolutt lese og pledd er obligatorisk ;)

  SvarSlett
 6. Den delen av bokhyllen som er ulest blir visst bare større og større...men det er et godt tegn syns jeg; en trenger i alle fall ikke få abstinens når en bok er ferdig lest!
  Boken du har på vent høres spennende ut :)

  SvarSlett
 7. Beathesbokhylle, er spent på om jeg kommer til å like den. Liker ihvertfall veldig godt bokomslaget:) Ha en fin søndag!

  Kasiopeiia, så godt å høre om at noen liker den:) Er spent selv på om den vil falle i smak:) Tiden får vise:) Ha en herlig søndag!

  Anita Ness, lurer selv på når jeg skal få tid å lese alle:) Også har jeg så mange bøker jeg vil lese før året er omme, det er rett og slett travelt:) Men så har man jo et liv utenom bøkene også som tar ett stor jafs av tiden, så her må man prioritere:)Ønsker deg også en fin fin dag!:)

  Lenes blogg, er selv spent. Tror det ikke er en bok jeg vanlig vis ville plukket opp, men man må jo prøve litt utenfor komfortsonen sin også:)Ha en fin søndag!:)

  Anette, har da lagt den av, gleder meg til den er i mine hender, da blir det bok og pledd helt klart:) Ha en fin søndag!:)

  Melusine, hehe det er sant. Man kan jo tenke på det sånn også. Herlig å ha bøker på vent, og særlig når det er noen du gleder deg til:)Ha en fin søndag!

  SvarSlett