tirsdag 18. februar 2014

Boken på vent # 51

Boken på vent # 51
Kunsten å være den man er av Jan-Philipp Sendker

Foto: Beathesbokhylle

Idag er Beathe med bloggen Beathesbokhylle tilbake med "Boken på vent"! Utfordringen går ut på å finne en bok du har liggende på vent. Det kan være gamle bøker du har liggende eller nye som du vil vise frem. Vil du være med å delta eller se andres bidrag er det bare å trykke på linken under bildet.

...


Forrige uke har rast av sted, og jeg har dermed ikke fått tid til å sette meg ned for å blogge så mye. Ikke lese for den del heller. Uken har vært fylt med farting og reising hit og dit, men også forberedelser til helgen da vi ventet besøk. Helgen ble en fantastisk flott helg med bursdagsfeiring for min kjære samboer. Vi var ute å spiste på Credo, en av Trondheims beste restauranter. Vi spiste en 5 retter med vin pakke. Maten var ubeskrivelig god! Selv er jeg enda i ekstase at det er mulig å få fisk til å smake så godt. Skal helt klart dit igjen. Anbefales, hvis du er ute etter en stor mat opplevelse! 

Dagens bok på vent fikk jeg her om dagen overraskende i posten av Cappelen Damm, Kunsten å være den man er av Jan-Philipp Sendker. Har hatt veldig lyst å lese Kunsten å høre hjerteslag av samme forfatter (Kan lese mer om boken: HER), så her tror jeg at jeg har noen koselige lesetimer foran meg. Sikkert mange der ute som alt har lest disse bøkene, falt de i smak? Cappelen Damm sier om boken:


Det har gått ti år siden Julia besøkte farens hjemland, Burma. Til tross for at hun er en vellykket advokat på Manhattan, føler hun seg utslitt og ulykkelig.

Til slutt bestemmer hun seg for å reise tilbake til Burma og besøke broren U Ba. Parallelt med at Julia forsøker å finne tilbake til seg selv, får vi fortalt den usedvanlige historien til den burmesiske enken Nu Nu. Hennes verden blir snudd på hodet når det blir krig i landet og de to sønnene blir kommandert ut som soldater. Hun blir nødt til å foreta et umulig valg, en beslutning som kommer til å prege henne resten av livet.

Ha en fantastisk tirsdag!


11 kommentarer:

 1. Jeg har lest- og blogget om begge disse! Jeg er ikke i tvil; du kommer til å elske begge disse! De har absolutt alt man kan ønske seg av bøker; eksotisk setting, mystikk, dramatikk, personlige grublerier, familiære hemmeligheter, løse tråder som knyttes sammen og nøstes nensomt opp... Jeg skulle ønske det var jeg som hadde disse på vent!!!

  SvarSlett
 2. Boken din på vent står på vent i min bokhylle også! Kjenner at jeg får mer og mer lyst til å lese den :) Ha en super dag, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 3. Denne boken fikk jeg også litt overraskende i posten :-) Det hørtes fantastisk deilig ut med den middagen dere hadde! Jeg er midt i en slankekur, men når jeg er ferdig kunne jeg virkelig tenke meg å gå ut og spise. Det er fint innimellom :-) Håper du har en fin dag!

  SvarSlett
 4. Denne har jeg også fått. Skal definitivt lese den, selv om jeg har alt annet enn skyhøye forventninger. Gir i det minste bra odds for en god leseopplevelse :)

  SvarSlett
 5. Denne har jeg også fått. Skal definitivt lese den, selv om jeg har alt annet enn skyhøye forventninger. Gir i det minste bra odds for en god leseopplevelse :)

  SvarSlett
 6. Denne har jeg også fått. Skal definitivt lese den, selv om jeg har alt annet enn skyhøye forventninger. Gir i det minste bra odds for en god leseopplevelse :)

  SvarSlett
 7. Høres ut som dere hadde en fin helg med god mat!:-) Herlige bøker du har på vent, jeg skal snart begynne med bok nummer to og gleder meg til det. Ønsker deg en fin dag videre, Isabella :-)

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke fått denne.. Og har ikke lest noen av dem. Sikkert fine bøker. Og Credo er bra!! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Disse bøkene har jeg lyst å lese også :) Takk for tips om Credo, skal huske det neste gang vi er forbi.

  SvarSlett
 10. Jeg har lest kunsten å høre hjerteslag og har veldig lyst å lese bok 2.

  SvarSlett
 11. Høres ut som en koselig middag! Skjønner at det er ikke alltid man får tid til å lese alt man vil! Har den (uvanen) å hoppe mellom bøker for tiden:) hehe. Du får kose deg med boken ! Har ikke hørt om bøkene eller forfatteren . Men skal notere meg de!:)

  SV;Takk Isabella:) Håper du får lest den snart! den er veldig fin og rørende til tider! :)

  //Takk Isabella:) Kjøpte meg forleden «den fine» utgaven på mammutsalg(den med bilder). Hadde den vanlige utg ,men den gav jeg bort til nevøen min sin basar. Så får den et nytt hjem =) Håper å få startet på prosjektet snart. Har vært mye med skole å gjøre,så jeg føler at jeg burde ha litt mindre «skole» hengende over hodet før jeg starter på det prosjektet!:)

  SvarSlett