torsdag 26. september 2013

Nytt i hus # 2

Nytt i hus # 2

Må jo brette ut mine synder denne måneden også. Ble litt overrasket når jeg samlet bøkene å så at jeg hadde kjøpt så pass mange bøker, men sånn kan det gå når man kjøper en bok nå å da gjennom hele måneden. Har da tidligere nevnt 1Q84, bok 1 & 2 av Haruki Murakami som jeg har kjøpt i forbindelse med min personlige utfordring på å lese klassikere fra "1001 Bøker du må lese før du dør". 

Jeg var da veldig flink og ikke kjøpte meg like mange bøker på Oslo bokfestival som ifjor. Men så har jeg jo surret meg på nettsalg (Bokklubben), og har da også sneket meg litt i bokhandlerne rundt om kring i byen. Farlig!


Trodde jeg hadde kjøpt denne boken fra før, men så sjekket jeg at det stemte jo ikke. Den måtte jeg jo skaff meg. Så jeg søkte den opp hos Bokklubben, og der var den på salg til bare 50 kr. Det var jo ikke noe å tenke på, klikk. Liker at boken har alle de tre bøkene samlet, Löwenskölds ring, Charlotte Löwensköld og Anna Svärd. Lenge siden jeg har lest en slekts-krønike. 

Foto: Bokklubben.no

Drep ikke en sangfugl står på Lines lesesirkel og jeg har hatt planer om å få lest den før året er omme, og når jeg fant den til bare 50 kr på Bokklubben, måtte jeg slå til. Liker omslaget på denne boken også ser det jo alltid litt ekstra bra ut med en klassiker i bokhylla.
Foto: Bokklubben.no
Har hørt mye bra om denne poetiske billedboken, og når jeg så den kostet bare 39 kr på Bokklubben, så bare måtte jeg ha den også. Har allerede kost meg med den og den er overraskende god. Kommer nok til å skrive en anmeldelse om den en dag. 

Foto: Aschehoug Forlag
Foto: Aschehoug Forlag
Jeg var så heldig å få med meg den nyeste Helga Flatland boken: Det finnes ingen helhet,  med meg hjem fra Bokbloggertreffet. Og da jeg snublet over vi to foregående bøkene hennes som hun har skrevet, var jeg rask å kjøpe med meg dem. Gleder meg veldig til å ta en liten Flatland maraton. 

Foto: Bokelskere.no 
Har begynt å samle på The Infernal Device- serien. Dette er første boken, og jeg tenker at når jeg er ferdig med The Mortal Instruments- serien, så har jeg alle disse bøkene liggende klar til å bli slukt. Elsker de fine omslagene på disse bøkene. Og jeg har planer om å lese de på engelsk. 


Foto: Press Forlag
År i rødt støv snublet jeg over på salg mens jeg gikk i byen. Jeg husket at denne boken har jeg notert meg ned etter å ha lest omtale av den hos noen av dere bokbloggere, så det var jo ett veldig bra kupp synes jeg. 


Foto: Cappelen Damm
Har også hatt denne boken kjempe lenge på leselisten min, så når jeg nå så den på butikken, tenkte jeg ikke å tenke lenge på om jeg ville ha den. Boken har da nå kommet i pocket og fått seg litt annerledes bokomslag, som jeg synes var veldig vakkert. Kunne tenkt meg å gått der jeg også. 

...

Som dere ser ble det litt mange ny innkjøpte bøker denne måneden, men alle var vell gjennomtenkte  så jeg angrer ikke på noen av dem. Kommer til å bli lest alle sammen! Blir da variert lesning denne måneden også! 

Ønsker alle en fin fin dag!

PS: Har noen skrevet lignende innlegg denne måneden, kan dere jo bare legge inn siden deres i kommentarfeltet. Kommer gjerne å leser jeg!


3 kommentarer:

 1. Her var det mange godbiter,Isabella! Jeg kjøpte også Lövensköld i tillegg til to bøker av Virginia Woolf samt 3 andre... så *kremt* det har blitt noen nye bøker i hus denne måneden og jeg skal erkjenne mine shoppaholic-tendenser i oppsummeringsinnlegget på mandag,hmm... får ikke håpe at det blir noe shopping i helgen! Ellers så kan du glede deg til Fortellingen i fiolinen,År i rødt støv var en fin novellesamling, Helga Flatland har jeg også lyst til å lese, har kun bok nummer to...Drep ikke en sangfugl kjøpte jeg for ikke så lenge siden. Flotte bøker du har fått deg, kos deg med lesingen:-)

  SvarSlett
 2. Herlige synder, og så gøy at du har kjøpt Lagerlöf! 1Q84 skulle jeg gjerne ha lest, og Fortellingen i fiolinen er en fin historie. Ha en fin lørdag :)

  SvarSlett
 3. Så artig å se boken "I huset mitt" på bloggen din. Denne boken har jeg hatt i barnehagen i et år nå. Barna ber om at jeg kan lese den nesten daglig. Boken er "min", altså den bor i garderobeskapet mitt, så de er helt avhengig av meg for å lese den, he, he...
  Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg sikkert har lest den 150 ganger.
  Jeg er akkurat ferdig med Helga Flatlands tredje, gled deg til serien :)

  SvarSlett