søndag 15. september 2013

En smakebit på søndag - Easy

En smakebit på søndag
Easy av Tammara Webber

Foto: Flukten fra virkeligheten
Idag arrangerer den herlige Mari med bloggen "Flukten fra virkeligheten", "En smakebit på søndag". Dette er noe hun gjør så å si alle søndagene i året! Til stor lykke for oss andre medbloggere! Har du lyst å være med eller bare lese andres bidrag er det bare å trykke på linken under bildet.

...

Kaster meg med på slutten av dagen her! Er kommet sliten og fornøyd hjem fra ett fantastisk flott Oslo tur, og bokbloggertreffet storkoste jeg meg på. Kom hjem med mange flotter minner i bagasjen og sammen med en haug av nye bøker som jeg skal kose meg med fremover. På turen ned og opp til Oslo har jeg vært oppslukt av ungdomsboken Easy av Tammara Webber, så det er den dagens smakebit kommer fra.

Foto/Tekst: Cappelen Damm
Forlaget sier om boken:

For Jaqueline blir ikke det første året på college slik hun hadde tenkt. Kun uker etter studiestart slår kjæresten hun har hatt i tre år opp med henne. Kjærlighetssorgen er uutholdelig.

Helt til hun blir oppmerksom på Lucas: En mystisk type som sitter og tegner på forelesning. En tøff motorsykkelfyr som vet å slå fra seg. En sjarmerende Starbucks-barista. Og den kjekkeste på campus.

Jaqueline forelsker seg hodestups - og Lucas gjør det samme. Eller gjør han? Er han ikke mistenkelig hemmelighetsfull og fjern?

Midt i alt dette vil eksen ha henne tilbake.

Hvem sa at kjærlighet var lett?

Her kommer smakebiten:

Smakebiten er hentet fra begynnelsen av boken.

Jeg hadde ikke lagt merke til Lucas før denne kvelden. Det var som om han først ikke fantes, også var han plutselig overalt (Side 5). 

...

Ønsker alle en fin kveld!
5 kommentarer:

 1. Känner inte till den här boken. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 2. Fin smakebit :) Jeg har ikke lest om boka, men har hørt om den før :)

  SvarSlett
 3. Det är härligt att bryta av med en ungdomsbok ibland :) Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 4. Takk for fin smakebit:-) Denne må jeg titte litt nærmere på. Ha en fin ettermiddag:)

  SvarSlett
 5. Denne fikk jeg på presentasjonen til Cappelen damm. Var litt skeptisk først, men den har fått gode tilbakemeldinger på Goodreads. Gleder meg til å høre hva du synes.

  SvarSlett