tirsdag 3. september 2013

Boken på vent # 36

Boken på vent # 36
Grå sjeler av Philippe Claudel

Foto: Beathesbokhylle
Det er den herlige Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun lurer på hvilken bok du går å venter på å få lest, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en som du har på vent. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken under bildet over!

...

Dagens bok på vent har jeg hatt lenge liggende på vent i hyllen min. Boken jeg snakker om er Grå sjeler av Philippe Claudel, og jeg tror jeg kommer til å lese den om ikke alt for lenge. Kanskje jeg til og med får utfylt en av mine utfordringer Off the shelf, som det ikke går så bra med. 

Idag er det grått ute, så etter arbeid idag blir det studering og litt sniklesning mellom pensumet. Tror jeg til og med skal starte på en ny bok idag Forestillinger om et hjem av Linn Rottem etter tips fra noen av dere medbloggere. Har avsluttet boken Gregor i underlandet av Suzanne Collins, som jeg egentlig vil anbefale til dere. Den var ganske så underholderne, også litt trist. Men her kommer litt om boken jeg har på vent:


Forlaget sier om boken:

Grå sjeler er en internasjonal suksess og er en sterk bok, sjarmerende, spennende og dyster på samme tid.

Vi er i en liten landsby i Frankrike, den kalde vinteren 1917. En ung jente, krovertens 10-årige datter, blir funnet drept ved elvebredden. Tjue år senere går bokens forteller, som den gang var politimann, gjennom hva som egentlig skjedde den natten jenta døde. Hans avsløringer utgjør en intens fortelling om uskyld og korrupsjon, en brutal innsikt i menneskets mørkeste gåter.

...

Høres ikke den spennende ut. Er veldig nysgjerrig på den. Noen som har lest den?10 kommentarer:

 1. Har ikke lest eller hørt om den. Men den virker bra. Da har du noe å glede deg til!

  SvarSlett
 2. Har ikke hørt om denne boken engang jeg, har den nettopp kommet ut eller har jeg vandret rundt i blogglandia som en ekte zombie den siste tiden og at det er derfor jeg ikke har fått den med meg? Uansett så er den notert for denne MÅ jeg lese! Tusen takk for boktipset,Isabella den skjønne!

  SvarSlett
 3. Har ikke lest den, men kjenner at jeg også ble veldig nysgjerrig. Dette høres bra ut :)

  SvarSlett
 4. Åhh, den er kjempefin!!! Jeg har lest den på fransk, og Philippe Caludel er bare unik dyktig med ord. Jeg håper oversettelsen er bra, det fortjener denne historien. Kos deg!

  SvarSlett
 5. Gregor i underlandet har jeg lurt litt på om jeg skulle lese. Det har bare stått litt på det å få tid :-) Grå sjeler hørtes også ut som en fin bok, så den må nok på leselisten den og :-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Helt ukjent, men høres spennende ut

  SvarSlett
 7. Høres veldig spennende ut. Frankrike i mellomkrigstiden er jo et godt utgangspunkt for en god historie. Ikke så lett å bli kvitt bøker i bokhyllen. Jeg har heldigvis bare 9 bøker jeg ikke har lest. Hvor mange er mange for deg?
  Det åpnet en ny bokhandel i mitt lokale kjøpesenter denne uken, har lovet meg en jomfrutur i morgen :)

  SvarSlett
 8. Virker som en god bok :) Takk for tips!

  SvarSlett
 9. Jag har inte läst den, men jag har den i bokhyllan. Den verkar bra. :)

  SvarSlett
 10. åååå, RETT på listen min!! Bare forsiden traff meg! Takk for flott tips!
  Ønsker deg en glitrende glad dag :)
  Pia

  SvarSlett