tirsdag 15. januar 2013

Boken på vent # 16

Boken på vent # 16
Metallmyk av Asle Skredderberget Det er Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun vil vite hvilken bok du går å venter på å lese, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken over!


...

Har denne gangen også en krimbok på vent. Har planer om å lese ganske mye krim dette året, så jeg er å saumfarer hele biblioteket for gode krimbøker, og idag dro jeg med meg hjem " Metallmyk" av Asle Skredderberget. Boken fikk jeg lyst å lese etter den flotte bokomtalen hos Mari og jeg har også funnet ut at en bok nummer to er snart på vei: "Smertehimmel" er tittelen og den kommer i ut 24 Januar. Boken blir nok ikke lest om så alt for lenge håper jeg!


Foto/Tekst: Gyldendal Forlag

Forlaget sier om boken:

"En ting er å finne de skyldige. Men verden er full av medskyldige også."

Aker Brygge, en sen fredag kveld. Det er tomt rundt meglerbordet i Optima Finans. På et kontor lyser en enslig skjerm. Håvard Gabrielsen, en tallknuser som jobber med fusjoner, oppkjøp og børsnoteringer, venter utålmodig på en avgjørende e-post.

Søndag morgen blir han funnet av rengjøringspersonalet. Han er drept, henrettet, av skudd til hodet og brystet.

De spesielle omstendighetene gjør at Økokrim-etterforsker Milo Cavalli plutselig står overfor sitt første drap. Saken er også personlig: Håvard Gabrielsen er ikke bare et offer. Han var Milo Cavallis studiekamerat.

Milos jakt på sannheten blant oppskrudde verdier og lyssky transaksjoner skal bli skjebnesvanger. Mektige krefter ønsker ikke saken oppklart. Snart befinner både Milo selv og familien seg i livsfare.

Er det organiserte kriminelle som nå for fullt har tatt steget inn i det norske aksjemarkedet?

Eller handler dette om at Håvard jobbet tett på en av Norges største våpenprodusenter før han ble drept?
Kommer snart!


Foto/Tekst: Gyldendal Forlag

Forlaget sier om boken:

Ingrid Tollefsen, 31 år og forsker i legemiddelselskapet Forum Healthcare, blir funnet drept på et hotellrom i Roma. To år tidligere ble hennes bror regelrett henrettet av gjengmedlemmer i en skolegård på Kolbotn.

Økokrim-etterforskeren Milo Cavalli blir sendt til Roma som norsk representant i etterforskningen. Og i jakten på en løsning på søskendrapene blir han viklet inn i en sak som tar ham fra organiserte kriminelle i Oslos underverden til hardkokte finanstopper på Wall Street i New York.

Smertehimmel er en kriminalroman om familiehemmeligheter, makt og penger. Og om å miste den man elsker.


...


Høres da veldig spennende ut begge to! Liker spesielt at etterforskeren sendes til Roma i andre boken. Byen som jeg elsker!


Ha en fin tirsdag!


9 kommentarer:

 1. Denne fikk jeg også lyst til å lese. Det var blant annet en stilig tittel :-). Vi har den på jobb så nå bestilte jeg den til meg :-) Takk for fint tips!

  SvarSlett
 2. Høres spennende ut, kos deg med den!

  SvarSlett
 3. Takk for tips, trur dette er ei bok som passar for meg. *Noterer ned*

  SvarSlett
 4. guri denne forfatteren har eg ikkje hørt om ... fått litt dilla på krim/spenning så disse må eg kikke nærmere på :) takk for tips & ha en flott dag :)

  SvarSlett
 5. HERLIG! En ny krimserie. Det liker vi. Så absolutt ført opp på min "venteliste" også! Ha en fin bokdag videre, Isabella!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tips og har herved notert meg begge bøkene, har lyst til å lese litt mer krim jeg også. Ha en super dag, Isabella:-)

  SvarSlett
 7. Roma er en herlig by ja. Spent på hvs du synes om denne boka som jeg ikke har lest.

  SvarSlett
 8. Høres spennende ut. Lenge siden jeg har lest krim nå. er vel sdnart på tide. Takk for tipset

  SvarSlett
 9. astridterese, så bra du skal lese den:) Har noen bøker som skal leses før den, så her må den vente tålmodig ennå en stund:)Helt enig at tittelen er fin:) Gleder meg til å lese den!:)

  Takk Tine, det skal jeg!:)

  beroene, godt å høre:) Tror den passer meg også, blir spennende å se:)

  Mary-Anne, så gøy du har fått dilla på krim, det liker jeg:) Ha en flott kveld!:)

  bokbloggeir, liker den havner opp på lister!:) Kos deg med boken når det blir dens tur!:)

  Beathesbokhylle, ja synes det ble alt for lett utfordring i fjord med bare 12 krimbøker, skal skru opp antallet litt:) Nå er krimlista så lang også, så det skal ikke bli noen problem å finne gode krimbøker!:) Ønsker deg en flott kveld!:)

  Anita Ness, må bare til Roma en gang til en gang:) Er spent selv, skal prøve å skrive om den når den er lest:)Kos deg!:)

  Lenes blogg, synes også det:) Spesielt ble jeg nysgjerrig etter Mari sin omtale:) Var solgt da:) Ha en fin kveld!:)


  SvarSlett