fredag 23. mars 2012

Har vunnet!!

Har vunnet!

Var med i en John Hart konkurranse som Font Forlag arrangerte og jeg ble en av tre heldige vinnere. Jippi! Det var en super premie jeg fikk i posten her om dagen. Jeg fikk disse fire flotte bøkene:

Brødrene fra iron house (2012)
Av John Hart

Ved elven (2011)
Av  John Hart

Det siste barnet (2010)
Av  John Hart

Løgnenes konge (2008)
Av John Hart


Gleder meg til å lese dem! Tusen takk Font forlag for den fine premien. 

Jeg var også med i en konkurranse hos bloggerne Søstrene Suse, der jeg kunne vinne te, og det gjorde jeg. Jippi! Er veldig glad i te, så synes det var en fin premie, også fikk jeg så fin lapp på teen. Teen har jeg allerede kosa meg masse med, og den er kjempegod. Tusen takk for premien Søstrene Suse!:)
God helg alle sammen!11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye:-))) Har sett litt på den øverste boken der...så kjekt å få så mange bøker fra samme forfatter og herlig te.Kose deg masse med bøkene:-))) Klem

  SvarSlett
 2. Så kjekt å vinne da! Grattis :) Alltid kjekt med bøker dumpende ned i postkassa! Håper du får tid til å lese dem også. Det er mitt evige store problem.. Te ja! Det må jeg finne meg nå, med honning i. Her snufses det på høyt nivå.. Har aldri vært allergisk før, så jeg satser på at det bare er en forkjølelse.. Ha en flotters fredag!

  SvarSlett
 3. Hurra så gøy! Tror du er i en stim, så nå må du tippe lotto også, he he :) Jeg har faktisk begynt på "Brødrene fra Ironhouse" i dag og syns den virker veldig spennende så langt!! God helg og klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. Gratulera! Den øverste John Hart-boka har vore i tankane mine lenge, men den kjem aldri lenger. Håper på omtale som kan få fortgang i tankerekka;-)

  Eg har trukke vinner i Wekre-trekninga, og du er den heldige vinneren. Send meg adressen din på mail til elidasta(a)gmail.com så kjem bøkene dumpande i postkassa :-)

  SvarSlett
 5. Så gøy - alltid moro å vinne :))
  Ha en glitrende glad helg :))
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 6. Takk alle sammen! Så morsomt Elida, har hellet med meg for tiden. Kanskje jeg må tippi i lotto i helga, hehe:) Gleder meg til å lese alle bøkene, tror dem er bra også:)God bedring KindleJoy! Og ha en riktig god helg!:)Nå skal jeg fær å kjøp meg blender, så det endelig blir smoothies på meg:)Klæm!:)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye, det er alltid morsomt å få bøker! Kos deg masse med dem, og så ser jeg frem til omtalene ;-)

  God lørdag!

  SvarSlett
 8. Du verden, for en vinnerflaks du har! Gratulerer så mye:-)

  SvarSlett
 9. Takk Siljeblomst og linesbibliotek:)Skal storkose meg med bøkene:)God lørdag til dere:)

  SvarSlett
 10. Hei igjen!! Må bare hoppe inn for å fortelle deg at "Brødrene fra Iron House" er fantastisk bra så langt, og jeg kommer garantert til å skrive om den!!! Klemklem :)

  SvarSlett
 11. Anette, hei på deg:) Så bra du skal skrive om den, kommer til å lese hos deg da:)Klæm:)

  SvarSlett