søndag 4. mars 2012

En smakebit på Søndag

En smakebit på Søndag

God søndag alle sammen! 
Har denne Søndagen lest lite. Har i stede bakt en nydelig sitron kake og noen gode sitron muffens av restrøra fra kaka. Men jeg kan si jeg storkoser meg med boken "Før jeg sovner"  av SJ Watson for tiden. Å nå når jeg tenker på det, får jeg litt lese abstinenser. Men den får vente til ikveld, har restaurant besøk og filmkveld i stua forran meg enda. Håper dere andre koser dere like mye. 

Ha en riktig god Søndag!

Før jeg sovner 
Av Steve J. Watson

Her kommer smakebiten:

Boken handler om Christine som våkner hver morgen og ikke husker noen ting av fortiden sin, ikke en gang gårsdagen eller mannen sin. Her er hun å besøker et tidligere hus hun har bodd i, for å se om hun husker noe fra livet sitt der.

Vi fulgte henne inn i dagligstuen. Rommet var sparsomt og smakfullt innredet. Jeg følte ingenting, ikke engang en vag fornemmelse av noe kjent; Det kunne ha vært et hvilket som helst rom i et hvilket som hus i en hvilken som helst by (s79).

Hvordan være med søndagens smakebit?

Det er bokbloggeren Flukten fra virkeligheten som arrangerer en smakebit på søndag. Det er bare å gå inn på siden hennes og melde seg opp (Bare å trykk på bloggnavnet hennes).
Du trenger bare å åpne boken din du leser å finne ett utdrag som ikke er alt for avslørende av seg. Sett link på bloggen din som går til bokbloggeren Flukten fra virkeligheten og legg link tilbake til ditt bloggerinnlegg om boken på hennes side. Ved å være med kan du se hva andre leser og kanskje finner du noen andre bøker som du vil lese. Heller kanskje du vil oppdage en helt ny blogg.


9 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten:-) Denne boken er bare veldig bra, gled deg og kos deg med resten av den! Ha en fin kveld og kose deg masse:-)))

  SvarSlett
 2. Spennende smakebit, og det virker som en spennende bok :-)

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Denne høres spennende ut! Og det høres ut som om du har hatt en flott søndag selv om du ikke har fått lest så mye :-)

  God søndagskveld, Isabella!

  SvarSlett
 4. Står på venteliste på biblioteket- tror denne er grusomt spennende.. Grugleder meg til det blir min tur!

  SvarSlett
 5. Beskrivningen av den här påminner om en ungdomsbok jag läste nyligen. :) Men den här låter mer spännande.

  SvarSlett
 6. For en deilig søndag du har hatt! Denne boken står på vent i bokhylla, og jeg gleder meg noe innmari til å lese den :)

  SvarSlett
 7. Hadde en kjempekoselig Søndag:) Takk for alle fine kommentarer:) Storkoser meg fortsatt med boken, anbefaler alle som ikke har lest den å lese den:)

  Ha en fin mandag alle sammen!:)

  SvarSlett
 8. Flott smakebit. Denne er på ønskelista mi.

  SvarSlett