torsdag 29. mars 2012

Boktema hos Anette/Påske bøker

Boktema hos Anette
Påske bøker

I dagens "Boktema hos Anette" er vi blitt utfordret om å skrive om hvilke bøker jeg skal lese iløpet av påsken. Jeg har denne torsdagen akkurat hvert og lånt en stor haug med bøker på biblioteket, som jeg kanskje skal lese iløpet av påsken, og noe har jeg liggende i bokhyllen fra før av. Alt er ikke da krim.

Krim

Vinterstengt
Av Jørn Lier Horst

 Løgnenes konge (2008)
Av John Hart

Kvinnen med fødselmerket
Av Håkan Nesser


The Moonstone
Av Wilkie Collins
 

 Andre bøker

 Si at du lyver
Av Silvia Hendriksdóttir

Ondskap
Torgrim Sørnes

 Trenger du påskelesnings tips heller har lyst å kaste deg med på "Boktema hos Anette", er det bare å gjøre det: HER . Det er bokbloggeren "Anettes bokboble" som arrangerer "Boktema hos Anette".

Ønsker alle en videre fin torsdag!:)

16 kommentarer:

 1. Jeg liker så godt Jørn Lier Horst og Håkan Nesser, jeg håper du koser deg like mye med dem!
  Jeg ser også frem til å lese The Moonstone, men vi hadde den ikke på vårt bibliotek - den måtte bestilles - så da får jeg den ikke før etter påske.
  Ha en riktig fin påske!

  SvarSlett
 2. Har ikke lest noe av verken Jørn Lier Horst eller Håkan Nesser, blir spennende å høre hva du syntes om dem. Si at du lyver leser jeg nå og etterpå er det krimbøkene som står for tur. Ha en riktig god påske om vi ikke blogges mer før den tid kommer:-)

  SvarSlett
 3. Mange spennande titler, eg har heller ikkje lest Horst eller Nesser. Men har dei i hylla så dei står nok snart for tur. God påske og kos deg med bøkene :-)

  SvarSlett
 4. astridterese: "Jørn Lier Horst" gleder meg til å lese, for han har jeg ikke lest noe særlig av tidligere.Godt å høre han faller ismak hos andre. "The Moonstone", lånte jeg både på engelsk og svensk, sånn i tilfelle det var vanskelig engelsk:)Heldigvis ikke så tykk som de andre bøkene. Kanskje jeg greier å få den ferdig til riktig tid den her gangen:) God påske til deg også!:)

  Beathe, har hatt lenge lyst å lese "Si at du lyver", håper jeg rekker å lese den iløpet av påsken:) Hadde jo litt mange bøker med:)Kos deg med bøkene:)Ønsker deg en riktig fin påske!:)

  Kristine God påske til deg også:) Nesser skriver veldig bra, så anbefaler å lese en Nesser bok. Selv har jeg bare lest en tidligere og synes det var på tide med en til:)Kos deg masse med bøkene du også:)

  Påskeklæm til alle:)

  SvarSlett
 5. Her var det mange spennende bøker!Jeg liker bøkene til Jørn Lier Holst, men denne har jeg ikke fått lest ennå.

  God torsdagskveld videre :-)

  SvarSlett
 6. Bra innlegg:) Har hørt mye bra om vinterstengt og får vel prøve å få lest den:)
  SV;Har også hørt at de i filmen har tonet det ned litt. Sikkert så barn eller litt eldre barn også kan se det. Har fått lest 8 kap. i første boka (dødslekene)nå og gleder meg til å lese mer:)

  SvarSlett
 7. Takk Siljeblomst:) Kanskje jeg skal skrive omtale om den, så får du vite mer, hvis det er av interesse:) God påske til deg:)

  Nina C, takk for det:) Har hatt den på leselisten min en stund nu, tenkte påsken var en fin anledning å få den lest på:) SV: Så koselig å høre du er godt i gang med boken, kos deg masse med den:)Synes første boken var den beste av de tre bøkene:)Klæm!God påske!:)

  SvarSlett
 8. Her var det utrolig mange flotte boktips! Gleder meg til å høre hva du syns om bøkene. Påskeklem fra Anette :)

  SvarSlett
 9. SV;Bare hyggelig:)Flott at du har boken også, du får kose deg med den når du får lest den!:) Ha en flott helg og god påske!:)

  SvarSlett
 10. Godt å ha litt å velge blandt! Ønsker deg god helg og god påske!

  SvarSlett
 11. Takk Anette:) God påske til deg også!:)Klæm!:)

  Nina C, god helg og ha en riktig fin påske!:)Klæm!:)

  Berit, alltid godt å ha litt liggende. Nå er mitt problem at jeg kanskje har litt for mye liggende, hehe:) Men leser det jeg rekker:)God påske til deg også:) Klæm:)

  SvarSlett
 12. Fin liste med bøker til påske, "The Moonstone" holder jo jeg også på med, dvs. jeg har ikke kommet lengre enn noen sider ennå...hehe!

  SvarSlett
 13. Her har du jammen meg mye å kose deg med i påsken, Isabella. Selv har jeg ikke lest noen av bøkene på listen din men har bare hørt godt om Jørn Lier Horst sine bøker, så du hadde en av hans på listen.

  <3 Jeg elsker biblioteket <3 Gratis bokshopping for en 30 dagers periode. Egentlig helt genial :)

  SvarSlett
 14. Melusine,takk:) Har ikke begynt på den enda, men blir spennende å se om den faller i smak:)Liker bokomslaget, ser veldig dramatisk ut. God påske!:)

  Mari: Gleder meg til å lese disse bøkene:) Hvet da ikke om jeg rekker over alle, også er jeg som regel veldig dårlig på å lese det jeg på forhånd har tenkt å lese. Distraheres lett til andre bøker også:)

  Elsker biblioteket, men kan være farlig å gå der alt for lenge. Robbet sist gang neste hele utstillingen over bøker de anbefalte andre å lese, hehe:)
  Gleder meg å lese Jørn Lier Horst bok vinterstengt, har visst ikke lest noe av hans bøker tidligere. Så det blir spennende:)Har da trua på han:)God påske til deg Mari!:)

  SvarSlett
 15. Ha ha, jaja de blir nok uansett glade når noen plukker opp bøkene de har stilt ut på biblioteket ;)

  Jeg føler det er godt å lese om andre som lar seg distrahere, slik er jeg også. Begynner på en drøss med bøker men på langt nær så mange blir fullført gitt :(

  SvarSlett
 16. Mari, det er nå godt å høre. Da skal jeg ta bøker med god samvittighet, hehe:) Kos deg videre med bøkene:) Ha en videre god påske Mari!:)

  SvarSlett