onsdag 21. mars 2012

Bokønsker i Mars

Bokønsker i Mars

Jeg har helt glemt mitt månedlige innlegg om bokønsker. Men kanskje litt seint, men bedre seint en aldri, har jeg hørt:) Februar har hvert en flott lesemåned. Jeg har lest mange flotte bøker og jeg ser at det kommer og har kommet mange fine bøker ut i Mars måned alt. Her er de jeg kunne tenkt og lese og som jeg ønsker meg: 

 Giftige Hjerter
     Av S.B. Hayes
       (Aschehoug)

Dødelig kaos
   Av Matt Dickinson
       (Aschehoug) 

Den rasende horden
Av fred Vargas
 (Aschehoug)

Englemakersken
Av Camilla Läckberg
(Gyldendal)

Den største straffen
Av Robert Wilson
(Gyldendal)

Hvis du får dette brevet
Av Sarah Blake
(Pantagruel)

Kokos har bursdag (Bok nr 6)
Av Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holt
(Cappelen Damm)

Den jeg en gang var
Av Alice LaPlante
(Cappelen Damm)

  8 kommentarer:

  1. Camilla Läckberg skal jeg også lese, men jeg merker at jeg er ikke så ivrig på den som jeg var,syntes den siste var litt kjedeligere enn de andre. Men selvsagt, jeg måp jo vite hvordan det går med Erica og Patrik :-)

   SvarSlett
  2. Englemakersken skal eg og lesa, har fått den heim frå biblioteket. Hvis du får dette brevet har eg faktisk i bokhylla, og må kanskje leses siden så mange andre vil lese den ;-)

   SvarSlett
  3. Mange flotte valg:-)) De to første blir jeg litt nysgjerrig på så de må sjekkes ut, flotte covere på de. Camilla Läckberg må jeg stifte nærmere bekjentskap med etterhvert også ha en finfin ettermiddag:-))

   SvarSlett
  4. Så mange flotte bokønsker - og tusen takk for titten hos meg. Jeg storkoser meg med "Før jeg sovner" og skåler i...Pepsi Max, he he :)

   SvarSlett
  5. Her var mye spennende! Bortsett fra Bringsværd så har jeg ikke lest noen av de andre forfatterene. Jeg må begrense meg litt nå, har altfor mange bøker i "disse-bare-MÅ-jeg-lese" haugen :-) Dersom du liker Bringsværd bør du lese hans "Slipp håndtaket når du vrir". En gal gal bok ;-)

   http://ebokhyllami.blogspot.com/2011/10/bokanmeldelse-slipp-handtaket-nar-du.html

   SvarSlett
  6. Groskro, har ikke lest den forrige, men hører mange syntes den var dårlig. Jeg har lest veldig få av hennes bøker, så tenkte jeg måtte gjøre noe med det og da må jo denne også med:)Ha en god kveld:)

   Elida, hvis du får dette brevet har jeg hørt så masse bra om, at jeg må jo bare lese den jeg også:) Skal sette meg i kø på den på biblioteket:)Bra man har bibliotek:) Ha en fin kveld:)

   Beathesbokhylle, har fått giftige hjerter i posten, så den gleder jeg meg veldig å lese:) Bokomslagene er veldig fine synes jeg også:)Camilla Läckberg, må jeg også bli litt bedre kjent med, har lest lite av henne. Ønsker deg en fin kveld:)

   Takk Anette:)Skål tilbake, hehe:)Ha en koselig kveld:)

   KindleJoy, måtte ha med han kokos, flotte bilde bøker:)Skjønner, min liste er bare helt utrolig lang. Kommer til å ha fyllt sånn ca 200 år før jeg har kommet gjennom den, hehe:)Takk for tips, skal lese omtalen:) Har ikke lest mye av han nei:) Men en gal bok, hørtes jo veldig intressant ut:) Ha en god og hyggelig kveld:)

   SvarSlett
  7. Englemakersken skal jeg også lese! Og så ble jeg nysgjerrig på Den jeg en gang var og HVis du får dette brevet :) Og søte Kokos da - han liker vi å lese om her i heimen :)
   Fortsatt god lesemars til deg ;))
   Pia xx

   SvarSlett
  8. Takk Pia:) "Den jeg en gang var" virket som en spesiell bok, så jeg ble litt nyskjerrig på den:)Ønsker deg også en videre god lesermåned:) Koser meg nå med "den glemte hagen":)

   SvarSlett