søndag 11. mars 2012

En smakebit på Søndag

En smakebit på Søndag

Har denne helgen lest veldig lite. Har besøkt venner, spist pizza og laget påskekort istede. Men jeg har denne søndagen akkurat startet med boken "Mørkets ansikt" av Jaran Dammann og jeg kan si den begynner spennende. 
 Dette er forfatterens første spenningsroman. Tidligere har han skrevet fem humorbøker. Som feks skrev han i 2005 boken:  "Levende torsk i skiver": trykkfeil fra norske aviser gjennom 25 år, som han skrev sammens med Petter Ruden. Har ikke selv lest noe av denne forfatteren, så jeg har gledet meg veldig til å lese mer av  "Mørkets ansikt". Skal senere skrive anmeldelse av den.

God Søndag alle sammen!:)


Mørkets ansikt
Av Jaran Dammann

Her kommer smakebite:

Smakebiten er hentet helt fra starten av boken. 

Aslaug senket kikkerten og reiste seg med hendene mot vinduskarmen som støtte, men stivnet halveis. En mann kom løpende ut av sidedøren. Det var Nicolay. Han bodde i annen etasje og måtte ha hørt smellet (s10).

Hvordan være med på søndagens smakebit?

Det er bokbloggeren Flukten fra virkeligheten som arrangerer en smakebit på søndag. Det er bare å gå inn på siden hennes og melde seg opp (Bare å trykk på bloggnavnet hennes).

Du trenger bare å åpne boken din du leser å finne ett utdrag som ikke er alt for avslørende av seg. Sett link på bloggen din som går til bokbloggeren Flukten fra virkeligheten og legg link tilbake til ditt bloggerinnlegg om boken på hennes side. Ved å være med kan du se hva andre leser og kanskje finner du noen andre bøker som du vil lese. Heller kanskje du vil oppdage en helt ny blogg.


10 kommentarer:

 1. Spennende smakebit:-)) Gleder meg til å høre hva du syntes om den! Ha en fin søndag videre:-))

  SvarSlett
 2. fin smakebit :)
  ble veldig nysjerrig på cold comfort farm ...

  SvarSlett
 3. Bra smakebit, har ikke hørt om hverken bok eller forfatter. Gleder meg til å lese hva du synes om den :-) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Likte denne smakebiten! Har fått sansen for krim igjen, og det er slettes ikke umulig at denne boken finner veien til bokhylla mi :) Hilsen Anette :)

  SvarSlett
 5. Så deilig med presentasjon av bøker i en virkelighet da tiden i ny og ne ikke strekker til :) Ha en fin søndag !
  Petrine :)

  SvarSlett
 6. Beathe, Elin og Groskro takk:) Mary - Anne anbefaler cold comfort farm, selv går den treg for meg. Men det er ikke på grunn av at det er noe galt med boken, men engelsken sliter jeg med. Går som regel på lettleste engelske bøker, denne har jeg utfordret meg på:)

  Anette koselig å høre at du har fått sansen for krim igjen, en god krimbok kan jo være meget underholdende:)

  Petrus og petrine ønsker deg også en fin søndag:)

  Takk for alle flotte kommentarer:)

  SvarSlett
 7. Dramatisk smakebit fra denne krimmen!

  Håper du fikk tak i Ringeren i Notre-Dame :)

  SvarSlett
 8. Siljeblomt, takk skal du ha:) Melusine, fant de på biblioteket:) Tusen takk for tips:)

  SvarSlett