søndag 22. juni 2014

En smakebit på søndag - Out of the easy

En smakebit på søndag
Out of the easy av Ruta Sepetys

Foto: Flukten fra virkeligheten
Idag arrangerer den herlige Mari, med bloggen "Flukten fra virkeligheten", "En smakebit på søndag". Dette er noe hun gjør så å si alle søndagene i året! Til stor lykke for oss andre medbloggere! Har du lyst å være med eller bare lese andres bidrag er det bare å trykke på linken under bildet, da kommer du rett til siden hennes.

...

Har hatt en litt rar helg foreløpig. Har vært så rastløs at jeg ikke har fått gjort så veldig mye av det jeg hadde planer om å gjøre. Noen ganger blir visst det bare slik. Fikk da kjøpt meg to fine nye bøker i går og de sitter jeg å titter på i mellom slagene, de blir nok ikke liggende alt for lenge. Skal få høre i morgen i et innlegg om hva jeg har fått inn av nye bøker i hus. Så også Emma av Jane Austen på netflix, men det er absolutt ikke en av mine Jane Austen film favoritter. Men det blir spennende å se om jeg liker boken etterhvert. 

Idag titter faktisk solen litt inn mellom skyene og det skal jeg ihvertfall benytte meg av, med å gå meg en søndagstur. Skal også få lest litt i boken dere skal få en smakebit av idag også skal jeg lese litt fag og kanskje skrive et blogger innlegg til neste uke eller to. Samboeren skal også lage nydelig Pulled pork, og det gleder jeg meg til for det er jo bare helt nydelig. Hva skal dere gjøre? 

Her kommer litt om boken jeg leser for tiden, og jeg kan allerede nå fortelle dere at den er en fryd å lese:

Foto: Bokelskere.no
Bak boken står det:

Josie Moraine wants out of The Big Easy  - she needs more than New Orleans can offer. Known locally as a brothel prostitute`s daughter, she dreams of life at an elite college, far away from here. 

But then a mysteious death in the Quarter leaves Josie caught between her ambition and a clandestine underworld. New Orleans is luring Josie deeper in as she searches for the truth, and tempation beckons at every turn. 

Her kommer smakebiten:

"You`re salted peanuts, and those people out East are petits fours. Don`t be cliché, thinking you`re going to be Orphan Annie, who winds up in some kind of castle. You`re salted peanuts, Jo, and there`s nothing wrong with salted peanuts. But salted peanuts aren`t served with petits fours." (Fra side 104)

Ha en fin søndag!


19 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten, boken verkar intressant. New Orleans upplevde jag som en fascinerande stad!

  SvarSlett
 2. Rolig smakbit! Tack för den :)

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten. Ha en fortsatt fin söndag.

  SvarSlett
 4. Jeg har det også slik i blant at jeg blir rastløs og ikke får gjort noe :-) Det beste for meg å gjøre er å gå en tur, da får jeg brukt litt av den rastløse energien :-)
  Boken din hørtes meget fin ut så den kunne jeg tenke meg å lese. Takk for tips og ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 5. Ser ut som det er mange som leser engelsk for tiden, og det er gøy. Denne boken høres veldig spennende ut, og smakebiten var artig da. Jane Austen har jeg ikke fått grep på, tror jeg holder meg til filmene, for de er ok :)

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten den lät intressant

  SvarSlett
 7. Ikke ukjent fenomen å være rastløs, men det går over etter hvert! Ta deg en tur ut i naturen, og nyt boka når du kommer hjem. God søndag.

  SvarSlett
 8. Jane Austen er fantastisk! Emma har jeg ikke lest eller sett på film ennå, men det kommer. Boken du leser virker bra, særlig når du sier den er en fryd å lese :)

  SvarSlett
 9. Hei på en søndag! Takk for tipset - høres interessant ut!

  SvarSlett
 10. Böcker som utspelar sig i New Orleans brukar vara lite mustigare än andra amerikanska. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 11. Lockande smakbit. Den här blir jag lite sugen på att läsa. Gör en notering om den. :)

  SvarSlett
 12. Knallbra smakebit, denne boken må jeg jo bare få lest :)

  SvarSlett
 13. Tack för smakbiten, den låter som en bok för mig.

  SvarSlett
 14. Pulled pork är så gott! Min söndag ägnar jag åt att planera födelsedagskalaset som jag ska ha nästa helg :) Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 15. Har ikke hørt om boka, men takk for smakebit.
  Kjenner meg litt igjen i smakebiten du skriver om. Jeg er ingen rastløs ellers, men enkelte dager så blir jeg så rastløs av ingen grunn. Det er merkelig.

  Kos deg videre med lesingen:)

  SvarSlett
 16. Såg också Emma häromdagen (på svt), inte en av mina favorit-Austen heller...

  SvarSlett
 17. Jeg elsker denne boka :)

  SvarSlett
 18. Jag hatar verkligen den där känslan av rastlöshet. För mig kombineras den också med trötthet som gör att jag inte förmår göra något heller.

  Det låter som en speciell bok. Tack för smakbit och tips :)

  SvarSlett
 19. Låter som en intressant bok, tack för tips och smakbit :)

  SvarSlett