tirsdag 24. juni 2014

Boken på vent # 59

Boken på vent # 59
Medici-speilet av Melissa Bailey

Foto: Beathesbokhylle

Idag er Beathe med bloggen Beathesbokhylle tilbake med "Boken på vent", men det er den siste på en stund for hun tar sommerferie, men bare frem til 29. Juli! Utfordringen går ut på å finne en bok du har liggende på vent til lesning. Det kan være gamle bøker du har liggende eller nye som du vil vise frem. Vil du være med å delta eller se andres bidrag er det bare å trykke på linken under bildet.

...

Sitter på jobbkurs uke nummer 4 for tiden, nest siste uke med intensiv jobbsøking på tapetet. Har da vært så heldig å finne meg en stilling å søke på idag, også har jeg noen bedrifter å kontakte ved å sende en åpen søknad. Kanskje jeg er heldig å få napp. Hvem vet? Det er jo ganske rolig for tiden, mange har tatt ferie og på søker fronten er det ganske stille. Så regner egentlig med at det ikke skjer store ting for utover august - september. Men skjer det noe før, er jeg jo super heldig! Er jo litt spennende! Men det er virkelig en jobb å få jobb!

Idag er det Beathes siste Boken på vent før hun tar ferie, og da må man jo bare kast seg med. Ønsker Beathe en riktig god ferie ihvertfall, må hun få en masse fine sommerminner som hun kan ta vare på! Men er litt om boken min som jeg kom over når jeg søkte litt etter nye bøker på biblioteket, og som hørtes så veldig spennende ut at den måtte lånes:

Foto: Bokelskere.no


Bokelskere sier om boken:

Arkitekt Johnny Carter får i oppdrag å renovere en forlatt skofabrikk fra Victoria-tiden. Han oppdager et skjult rom i kjelleren. Et mørkt, dystert rom hvor det henger et venetiansk speil fra 1500-tallet. Johnny har fått ny kjæreste, Ophelia. Forholdet deres blir stadig tettere, men da de sammen begynner å utforske det mystiske speilet og dets historie, utløses en ond kraft som etter hvert skal komme til å true dem begge.Speilet kan spores tilbake til den historiske skikkelsen Katarina av Medici - forsmådd ektefelle med en forkjærlighet for det okkulte, kjent som Den svarte dronningen."Medici-speilet" er en fortelling om sjalusi, besettelse og drap, om fortidens innvirkning på nåtiden og om kjærlighetens seirende krefter.

...

Ond kraft, mystisk speil, 1500-tallet, Den svarte dronningen høres spennende ut. Må jo finne ut at denne historien. 


Ha en fin tirsdag!


8 kommentarer:

 1. Tusen takk for det, Isabella :-) ferien blir vel for det meste benyttet til lesing og avslapping da vi skal være hjemme, jeg tenkte at jeg skulle ta litt ferie fra bloggen og andre sosiale medier men jeg kommer nok til å legge inn en bokanmeldelse i ny og ne. Boken du har på vent står på ønskelisten min så det blir spennende å høre hva du syntes om den når du har lest den. Kos deg på kurs og så håper vi at det dukker opp en jobb snart:-)

  SvarSlett
 2. Dette speilet tror jeg har dukket opp i to andre bøken jeg har lest. I Glassblåseren fra Murano snakker de om denne spesielle speilkunsten, og i Svarte Matilda er også Medici-speilet eller den spesielle speil-lage-kunsten med. Jeg kan ikke huske om de akkurat kalte den Medici, men jeg vet akkurat hvilken type speil det er utfra navnet :-) Ønsker deg en fin tirsdag, Isabella!

  SvarSlett
 3. Medicifamilien har vi jo vært borti i flere historiske bøker fra Italia, så dette er en godbit jeg gjerne vil se nærmere på :) Håper kurset er gøy og ferien nærmer seg :)

  SvarSlett
 4. Den her høres jo spennende ut Isabella. Spent på omtale.:) ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 5. Spennende med det okkulte og onde krefter - og kjærlighetens kraft!

  SvarSlett
 6. Låter som en spännande bok.

  SvarSlett
 7. Denne høres veldig spennende ut. Ha en fin tirsdag kveld!

  SvarSlett
 8. ohhh, det hørtes ut som en ekstremt spennende bok. Kanskje litt skummel også, hehe :D
  - Siri

  SvarSlett