onsdag 6. februar 2013

Oppsummering Januar

Oppsummering Januar

Januar har sust av sted! Trives så godt på min nye arbeidsplass/praksis sted så godt at dagene flyr farlig raskt av sted. Alvoret i studiene mine har også slått meg denne måneden og jeg har økt lesekapasiteten innen faget, og oppgaver har jeg startet å skrive på. Dessverre får jo alt dette store konsekvenser for bloggen min, så jeg kommer ikke til å være like aktiv som ellers, men kommer nå innom å titter allikevel og litt nå og da hører dere nok fra meg. Synd det skal gå utover noe som er så gøy! Men heldigvis kommer det jo roligere tider! I tankene mine er dere alltid! 

Men nok skryt over hvor travelt jeg har det. Nå skal jeg fortelle litt om det jeg har greid å få lest av bøker denne måneden. Må da si jeg er fornøyd tross alt og jeg har av en eller annen grunn ramlet over mye dokumentar/biografi bøker denne måneden og det har vært rystende lesning. Begge bøkene har vært gode og jeg anbefaler de gjerne. Hadde selvfølgelig lyst å lese flere, men kjente at nå var det nok for en stund. Jeg har da også hatt veldig lyst å lese på klassikere, så det er godt da man er i Lines lesesirkel og får kose seg med "Kafka på stranden" (Avsluttet den da i Februar). Boken har reddet meg hele måneden igjennom, så behovet ble fylt. Har også koset meg med "Stolthet og fordom" av Jane Austen, heldigvis har jeg enda god tid til å kose meg med den. Sukk hvor innviklet kjærlighetslivet er, ikke bare, bare å finne den rette. 

Her er en liten oversikt over månedens leste bøker: 1. Stryk meg over håret av Agnes L. Matre (Foto: Commentum Forlag AS)
 2. Mammas svik av Ann - Britt Harsem (Foto: Cdon.com)
 3. "Hun ville jo ikke dø" - Historien om Ragnhild av Siren Henschien (Foto: Cappelen Damm Forlag)
 4. Julebrevpiken av Karin Bjørset Persen (Foto: Silke Forlag)


Månedens anbefaling:Denne boken ga meg en kjempekoselig leseopplevelse. Likte boken veldig godt. Boken handler om en dame som sliter med bulimi. Hun får beskjed av legen at hvis hun ikke forandrer seg vil hun dø. Hun bestemmer for å sette jobben på vent og reiser til vakre Callian i Provence for å arbeide med å oppvarte en eldre dame kalt Marie. Det skjer mye med Guro på denne turen. Marie blir etterhvert en viktig venn for Guro. Guro åpner seg opp for denne gamle damen og barndommens triste minner dukker frem. Starten på samtalene styrer Guro i riktig retning mot å bli frisk, men det er ikke en enkel kamp mot seg selv. Boken inneholder flotte skildringer av vakre Callian i Provence, det er nesten så du er der du også. Mat og vin er også en stort tema i boken og hvor jeg misunner all den kosen i vakre Frankrike!

Anbefaler boken! Det er en varm og god bok!Utfordringene mine:


 • 4 av 100 Bøker er lest.
 • 0 av 6 Zombie bøker er lest.
 • 0 av 5 Engelske bøker er lest.
 • 0 av 5 Ebøker er lest.
 • 2 av 15 Off the shelf bøker er lest.
 • 0 av 12 Lines lesesirkel lest.
 • 0 av 10 1001 Bøker du må lese før du dør utfordring.

Les for en god sak:


Har lest 4 bøker og da går det 20 kr i Januar til Trondheims dyrebeskyttelse. 


Bøker jeg skal kose meg med iløpet av Februar:
Ønsker alle en videre fin lesemåned!
6 kommentarer:

 1. Veldig fin oppsummering for januar dette,Isabella:-) Savner deg jo her inne men forstår jo at du har det travelt og det er jo en god ting det:-) Kjekt at du trives i jobben og med skole i tillegg så blir det travelt. Ha en super dag:-)

  SvarSlett
 2. Veldig fin oppsummering! Jwg har også veldig lyst til å lese Stryk meg over håret, virker som en veldig fin bok :)
  Lykke til videre med både ny jobb og studier!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 3. Fine bøke du har lest og skal lese.:) Man må prioritere og studier tar tid, men det blir du jo ferdig med etterhvert.Lykke til:)

  SvarSlett
 4. Herlig oppsummering, det er virkelig sterke bøker du har lest i måneden som gikk :)

  SvarSlett
 5. Fin oppsummering.. ser ut til du hadde en fin månte :) eg fikk og lest ferdig Julebrevpikene i januar :)

  ønsker deg en like fin eller bedre månte i februar :)

  SvarSlett
 6. Beathesbokhylle, takk for koselig kommentar:)

  Pia, takk for det!:) Stryk meg over håret er en kjempefin bok!:) Anbefales!

  Anita Ness, takk for at du synes det:) Sitter å vente på at studiepakken skal komme i posten, da blir det kjør igjen. Men som du sier, det har jo en ende:)

  Anette, måneden var virkelig fylt med alvorlige tema ja:) Fine bøker!:) God helg!

  MoonStar, takk!:) Fikk da ikke skrevet noe anmeldelse av den boken. Likte den, men den tok meg ikke med storm. Men den var jo skikkelig underholdende, skikkelig feriebok:)

  SvarSlett