mandag 18. februar 2013

Mammut salg 2013

Mammut salg 2013

Har gledet meg sånn til idag og jeg har sett og sett i mammut avisene etter godsaker å kjøpe. Jeg har nok sett mer en jeg kommer til å kjøpe, men de fleste avgjørelsen blir ikke tatt før jeg står i butikken. Har da valgt ut to sikre bøker, en er til samboeren min og den andre er en murstein som jeg gleder meg til å få fatt i. Blir nok min sommerlektyre i år. Er da fornøyd med årets utvalg av bøker stort sett. Kunne vært mer ungdomsbøker og jeg synes noen av bøkene kunne det ha vært litt billigere priser på. Liker da at noen bøker går igjen, så jeg kan kjøpe de år i stede siden det kanskje ikke ble noe av det ifjor. Kommer også med noen anbefalinger på bøker på slutten på bøker som jeg har lest og likt. Her er bøkene jeg skal kikke litt ekstra på og kanskje ta med meg hjem:


199,-

Denne skal kjøpes til samboeren. Han ønsket seg denne til jul, men det ble dessverre ikke denne på han da. Heldigvis har vi mammutsalget slik man kan rette opp slike feil. Dette er en veldig fin bakebok og jeg gleder meg til jeg skal smake på baksten for denne kommer jeg til å bruke lite!


129,-

Har vært veldig opptatt av å finne indiske bøker i det siste og denne skal visst være veldig bra har jeg hørt. Dette er jo en kolossal stor bok på sikkert 1000 sider, så dette blir nok kanskje sommerlektyren min. 


199,-
Foto: Mammutsalg.com

En klassikere må man jo ønske seg og jeg tenkte på denne eller "Den store Gatsby" som selges bare for 99 kr. Får se hva jeg ender opp med noen av de. Lenge siden er det ihvertfall jeg leste denne historien om Slaven Tom. 


149,-
Foto: Mammutsalg.com

Jeg har ikke lest noe av denne forfatteren tidligere, men jeg har "Før jeg brenner ned" i bokhyllen og jeg kunne tenkt meg å ha denne boken også der siden jeg har hørt den skal også være bra. Som jeg har skjønt handler boken om en fars reise med båt over havet for å bekjempe den eneste nålevende datterens sykdom, men båtturen går ikke helt knirkefritt, vil de nå frem?


99,-
Foto: Mammutsalg.com

Denne boken vet jeg utrolig lite om. Jeg har lyst på den bare fordi det er Tove Jansson som har skrevet den og etter jeg har lest "Sommerboken" må jeg jo ha flere av hennes bøker i bokhyllen. Så dette er en bok jeg må se nærmere på.


129,-
Foto: Mammutsalg.com

Dette er en bok jeg også vet lite om, men som jeg har lyst på fordi jeg har en av forfatterens bøker i bokhyllen fra dør av. Elsker ihvertfall dette omslaget, er da litt usikker på om dette er en god bok. Men skal sjekke denne også nærmere. 


249,-

Elsker Roma! Så denne har jeg veldig lyst på. Kommer nok til å reise dit flere ganger og da er det jo litt fint å kunne litt mer om byen med så mye historie og god mat. 
Bøker jeg kan anbefale:

 • Kadaverdoktoren av Lene Kaaberbøl
 • Vinterstengt av Jørn Lier Horst
 • Ringenes Herre av J.R.R. Tolkien
 • Anne Franks dagbok av Anne Frank
 • Safirblå av Kerstin Gier
 • Den glemte hagen av Kate Morton
 • Det usynlige fjellet av Carolina De Robertis


6 kommentarer:

 1. Oi! Jeg er nesten glad for at jeg skal reise bort og ikke la meg fristes av Mammut! Hadde jeg tatt en tur til bokhandelen ville nok alle gode forsetter om å ikke kjøpe noe dette året falt i grus. Ha en fin bokdag!

  SvarSlett
 2. Kos deg på mammut salg, jeg har bestilt to bøker i tillegg til andre bøker jeg har kjøpt denne måneden så nå har jeg brukt opp kvoten min for denne måneden. Ha en fin dag,Isabella:-) Klem

  SvarSlett
 3. Jeg og poden har vært en tur på salget i dag, og fant hver vår bok. Har ikke hatt noen spesielle ønsker i år - bokhylla er jo mer enn full av uleste bøker - men da jeg så Britt Karin Larsens trilogi fra Finnskogen samlet i en bok bare MÅTTE jeg kjøpe den. Kristian fant en bok om Bob Dylan og er storfornøyd :)

  SvarSlett
 4. Jeg har bestillt Roma pluss noen andre faktabøker. Håper å finne rester av romaner jeg har lyst på etter salget.. feks Onkel Toms hytte og Det usynlige fjellet. Ha en fin kveld.:)

  SvarSlett
 5. Gled deg til Shantaram. Det er en perle:)

  SvarSlett
 6. Mange fine bøker du har plukket ut. Har aldri vært i Roma, men jeg drømmer om å reise dit. Men ikke i verste turistsesongen. Så inntil videre må jeg lese Undsets Jenny. Der beskrives Roma så vakkert. Brødene til bakeren i Lom har jeg hørt om. Bl a i et radioprogram. At han bl a bruker lite gjør og de hever seg sakte. Den kunne jeg faktisk tenkt meg.

  SvarSlett