onsdag 10. oktober 2012

Oppsummering Juli, August og September

Oppsummering Juli, August og September

Dette var jo nesten pinlig å legge ut! Trodde jeg bare hadde glemt å oppsummere August og September. Juli kom som en overraskelse på meg.  Legger meg skinnflat, har ingen gode unnskyldninger som gjør seg godt nok her! Latskap er vel ett av stikkordene + +! Men bedre sent en aldri, osv, osv!. Også har jeg jo lest mye bra som jeg vil dere med dere. Oktober måneden har jeg planer om å delta igjen i Lines lesesirkel også skal jeg kose meg med å litt grøss og spenningsromaner. Her er bøkene jeg har lest i Juli, August og September (kremt, litt små flau).

Juli

Juli måneden raste av sted og jeg hadde planlagt å lese enormt med bøker. Men har man ferie gjør jo man litt andre ting enn å lese også, så jeg rakk ikke over alt jeg ville. Endte opp da med bare 6 bøker, men likte jeg de fleste bøkene jeg leste veldig godt. Har dessverre ikke skrevet noen anmeldelse av månedens bøker, men kanskje det kommer etterhvert. Likte spesielt Lori Lansens bøker og "Jeg lever pappa" om 22. Juli. Disse har jeg lest:

 1. Joanne Harris: Duften av appelsin (Foto: Schibsted Forlag)
 2. Lori Lansens: Reisen Hjem (Foto: Juritzen Forlag
 3. Lori Lansens: Aldri alene (Foto: Juritzen Forlag)

August

Leselysten var ikke på topp denne måneden, så jeg valgte det jeg følte å lese her å nå. Ble litt serieromanlesning og det passet meg bra. Leste derav 7 bøker og skrev om 2 av de. Anbefaler å lese "Miraklenes tid" og "Sommerboken", utrolig koselig. 


 • Elisabeth Hammer: Bok 6 - Løfte om kjærlighet (Foto: Digitalbok.no)
 • Elisabeth Hammer: Bok 5 - Tapt fremtid (Foto: Digitalbok.no)
 • Elisabeth Hammer: Bok 4 - Dødelig Spill (Foto: Digitalbok.no)September

September har vært veldig hektisk for meg. Jeg har startet på nettstudiet i bibliotek og informasjonsvitenskap og i den forbindelse har det vært mye nytt å sette seg inni. Jeg har også startet i praksis på hovedbiblioteket og da har dagene virkelig sust av sted. Rakk derav bare å lese 5 bøker og har bare skrevet om 2 av de. Jeg er herved i godt minus i antall bøker jeg skulle ha lest. Har jo som mål å lese 8 i måneden, men enda er det jo en stund til året er omme, så mye endringer kan skje. Anbefaler å lese alle!

Les for en god sak:

Har disse tre månedene samlet inn til Trondheim dyrebeskyttelse:

 • Juli:                30 Kr
 • August:           35 Kr
 • September:      25 Kr  
 • Totalt i år:       290 KR


Ønsker alle en fin lesemåned i Oktober!

7 kommentarer:

 1. Wow! Synes du har lest mye jeg. Kom på den "Matched". Den har jeg på leselista. Har fått veldig lyst til å lese den.

  SvarSlett
 2. Syntes du er flink jeg,Isabella! Det er ikke bare bare når en holder på med studier og jobb ved siden av og lesing skal ikke være stress. Merker jeg ikke får lest så mye denne uken når det er høstferie, jeg må ha ro rundt meg når jeg skal lese. God lesing videre!:-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei hei.

  Har du lest bøkene til E L James, "Fifty Shades og Grey" Fanget og Bundet?
  Jeg er godt i gang med første boka og jeg er virkelig fasinert! Har du noe meninger om de bøkene?

  Ha en fin dag/Kveld :)

  SvarSlett
 4. Reisen hjem og En dag har jeg lest. Aldri alene og dagbok fra i morgen står på leselisten min. Har lest flere av Egeland, men ingen av de du nevner.

  SvarSlett
 5. Maria av svaneberg leser jeg også, har ikke lest på en stund nå. Men har tenkt til å fortsette på serien en dag. Den boken som heter En dag har jeg lyst til å lese. Kanskje jeg skal låne den neste gang jeg er på biblioteket, har sett de har den der. Filmen var jo veldig fin, så håper boka er like bra:) Cassias valg har jeg også lest. Har ikke lest Flukten, jeg følte det ikke akkurat var noen serie for meg. Selv om Cassias valg var en ok bok:)

  SvarSlett
 6. mangen flotte bøker her :D ikkje alltid at tiden strekker til, men det skal jo være hygge og ikkje stress med bøker ;)

  SvarSlett
 7. Jeg liker så godt det med pengene til dyrebeskyttelsen, man ser jo virkelig at det blir penger av det når du oppsummerer noen måneder i slengen. Den eneste boka jeg har lest av de du nevner er One Day - og den ble ALTFOR trist for meg. Fram med kleenexen future lesere.

  SvarSlett