søndag 19. mai 2013

En smakebit på søndag - Før snøen kommer

En smakebit på søndag
Før snøen kommer av Britt Karin Larsen


Idag arrangerer den herlige Mari med bloggen "Flukten fra virkeligheten", "En smakebit på søndag". Dette er noe hun gjør så å si alle søndagene i året! Til stor lykke for oss andre medbloggere! Har du lyst å være med eller bare lese andres bidrag er det bare å trykke på linken over.

...


Idag er det en herlig sommerdag her i Trondheim! Jeg har tilbringt dagen min ute med kindelen min, der jeg har lest på "City of Bones" av Cassandra Clare! Tenkte jeg måtte vise litt at jeg lever, lenge siden jeg har blogget nå. Har tatt meg fri fra skolearbeidet og det er herlig å bare nyte bøker igjen. Men siden dere har allerede fått en smakebit fra denne boken tidligere har jeg valgt en annen bok. Jeg har startet på "Før snøen kommer" av Britt Karin Larsen, som handler om livet i finneskogen. Det er den fjerde boken i serien og de er så koselige å lese på. Nå er jeg kommet ett stykke og det bygger opp til en stor bryllups fest. Gleder meg til å lese mer ikveld! Her kommer smakebiten:


Nå er det travelt på Suomägg, alle vil ha et ord med i laget om hvordan Anna bør pyntes, Suomägg - Vappo kommer med noe som glitrer som hun mener Anna skal feste til kjolelivet, og er fast bestemt på at hun må ha en sølvmynt i venstre skoen (s 42). 

Kommer å lese andres smakebiter i kveld. Ønsker alle en videre fin sommer søndag!
16 kommentarer:

 1. Låter härligt med en sommardag, det hade vi igår och i dag har det regnat så allt äckligt pollen har försvunnit :)

  Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Serien fra Finnskogen står på leselisten min, etter å ha hørt så mye fint om den :-) Jeg har også lest første bok av Cassandra Clare og må snart komme i gang med bok 2 :-)

  SvarSlett
 3. City of bones må jeg se å få lest snart, det samme med finnskog-bøkene. Kjekt å høre fra deg igjen og at du koser deg i solskinnet høres bra ut! Ha en fin ettermidag:)

  SvarSlett
 4. Hun har et utrolig fint språk i bøkene sine. Jeg ga "Det vokser et tre.." en 5`er mens "Før snøen kommer" ga jeg bare en 3`er. Sånn kan det gå... :)

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Ytterligare en ny författare för mig.

  SvarSlett
 6. Fint at du viser at du fremdeles er her, godt å ta litt fri fra eksamenslesing :)
  Britt Karin Larsen har jeg til gode å lese, det må jeg sannelig gjøre noe med!

  SvarSlett
 7. Helt okänd författare för mig :) Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 8. Monika, pollen er jo alltid fint å bli kvitt for de som er allergisk, så skjønner det kan være godt med litt regn da:) Så bra du likte smakebiten:)

  astridterese, Britt Karin Larsens bøker må du lese. Synes de er fine og koselige. Cassandras første bok liker jeg foreløpig godt, så blir nok å kaste meg over 2`ern jeg også:) Ha en fin kveld!

  Beathesbokhylle, fint å være tilbake! Så lenge siden jeg har blogget nå at det er jo bare kaos på siden min:) Mye å ordne opp i fremover. City of bones må du lese for den er veldig underholdende, er spent på hvordan ting utvikler seg i den. Anbefales!Britt Karin Larsens bøker er veldig rolige, men fine. Kos deg i fin været du også:) Klæm!

  Tine, men det er da lov:) Har også på følelsen av at denne er ikke like god som de andre, men må jo selvfølgelig leses så koselig som de er. helt enig at de har ett vakkert språkbruk:) Ønsker deg en fin fin søndag!

  Lotten, så bra du oppdager noe nytt!LIKER!:) Ha en fin søndag!

  Melusine, skikkelig godt med litt fri og godt å blogge igjen. Har savnet det veldig, men skolen kommer først!:) Britt Karin Larsens bøker må du jo bare lese:) Veldig fine:)

  SvarSlett
 9. Tack för smakbiten. Alltid kul med helt nya författarnamn som man kan kolla upp när andan faller på :-)

  SvarSlett
 10. takk for fin smakebit :) har lest første boken om finnskogen og likte den vanvittig godt, og gleder meg til de andre også :)

  SvarSlett
 11. herlige dager i Trondheim ja.:) Har de tre bøkene som selges i pocket nå, glede rmeg til å lese dem.:) Ha en fin uke. OG godværsdag i morgen . Nyt den.:)

  SvarSlett
 12. Som de andre skriver, hyggelig med et innlegg fra deg. Ikke lest noe av Larsen. Og ikke tør jeg skrive at jeg kommer til å gjøre det. Står ikke på viljen; har forstått at det er gode bøker. Men det er alle disse "prosjektene" som dukker opp i hodet. Venter på Archers bok f eks og den vil nok ta sin tid for meg som leser engelsk så sakte. Men nå har jeg bestemt meg... Uansett, takk for smakebiten og så hører vi sikkert mer fra deg når du får bedre tid.

  SvarSlett
 13. Heisann!
  Så fint at du tok deg tid til å blogge litt igjen!
  Larsen skriver fantastisk!! Jeg lånte med meg ei anna av bøkene hennes sist jeg var på biblioteket; Fortellinger om kjærlighet, fra 2003. Gleder meg til å ta fatt på den, som nok ikke bare er om kjærlighet, men er beskrevet som en "omvendt kriminalroman som leder fram mot en forbrytelse".

  SvarSlett
 14. Annika, ja det er det jeg liker med smakebit på en søndag at man får litt gode lese tips og besøkt så mange fine bloggere:)

  Mary, så bra det er flere av oss som liker finneskogen bøkene, de er jo så fine:) Kos deg med de andre!:)

  Anita Ness, kos deg med bøkene når det blir deres tur:) Nyter godværet, men idag må jeg nok være litt mer i skyggen for jeg har fått sol eksem. Guri det er plagsomt:)Klør, klør og klør:) Min egen feil da, hehe:) Men herlig er det:) Skal nyte skyggende i dag. Kos deg du også!:)

  Tone H, koselig å være tilbake:) Skjønner hvordan du har det, har flere bøker jeg vil lese enn det er tid til dem:) Også dukker det jo opp nye hele tiden som sniker seg i lesekøen, men det er jo bare ett luksusproblem:) Kos deg i dag og tusen takk for kommentaren:)

  Berit, at det er en Omvendt kriminalroman hørtes jo fryktelig spennende ut:) Den må jeg jo følge med på hva du synes etterhvert:) Kos deg med boken og ha en herlig dag! Koselig å blogge igjen og høre fra alle dere:)

  SvarSlett
 15. Den här serien är jag nyfiken på. Tack för smakbiten! :)

  SvarSlett