tirsdag 21. mai 2013

Boken på vent # 22

Boken på vent # 22
Truet av John Katzenbach
Det er den herlige Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun lurer på hvilken bok du går å venter på å lese, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken over!...

Dagens bok på vent husker jeg sånn smått at jeg har lest en bokanmeldelse om, men husker om ikke om den var av positiv art eller negativ, eller kanskje sånn midt på treet. Men etter å ha stått å lest på biblioteket på baksiden av den, måtte denne jo bli med hjem. Hørtes jo så fryktelig spennende og nervepirrende ut.  Boken jeg snakker om er Truet av John Katzenbach. Her kommer litt om den:


Foto/Tekst: Juritzen Forlag

Forlaget sier om boken:

”Velkommen til første dagen av din egen død”

Psykiateren Frederick Starks lever et rolig og forutsigbart liv med faste klienter som besøker praksisen hans. Så, på sin 53 års dag mottar han et brev som skal forandre livet hans drastisk. ”Velkommen til første dagen av din egen død” er første setningen i brevet. Starks får et begrenset antall dager på seg til å finne ut av hvem som har skrevet dette brevet, klarer han ikke det må han enten ta sitt eget liv eller så vil avsenderen drepe èn av han 53 av slektninger.
Nå starter et nervepirrende og psykologisk kappløp med tiden og Starks befinner seg midt i et ondskapsfullt spill styrt av en hevngjerrig psykopat.


Litt om forfatteren:

John Katzenbach (1950) har skrevet 11 romaner, flere kritikerroste og prisbelønte.

John Katzenbach er en forfatter av spenningsromanter. Han jobbet tidligere som rettsreporter i avisene Miami News og Miami Herald. Som forfatter debuterte Katzenbach med “In the heat of the summer”, som ble til filmen “The mean season”. Han har siden gitt ut en rekke bøker som er oversatt til 20 språk. To andre bøker har blitt filmatisert, inkludert “I sannhetens tjeneste” og “Harts War”. Flere andre bøker vurderes filmatisert.

Han er gift og bor i Massachusetts.

“Truet” er hans første thriller som er oversatt til norsk 

(Foto og Tekst : Juritzen Forlag). 

...

Denne har jeg planer om å starte på om ikke så alt for lenge. Kanskje jeg får den unna iløpet av sommeren. Litt uhygge må man jo ha i sommermånedene også. Kanskje jeg utvikler en angst for å hente posten etterhvert. Spennende blir det nok. 

Ønsker alle en fantastisk dag!

10 kommentarer:

 1. Oi,denne høres veldig spennende ut og går rett inn på ønskelisten!Håper at han klarer seg uten å måtte ta livet sitt eller risikere at et familiemedlem blir drept, men det er vel ikke så enkelt... Tusen takk for tips,Isabella:) Ha en super dag!

  SvarSlett
 2. En skrekkelig bok da! Denne MÅ jeg lese!

  SvarSlett
 3. Uhygge er viktig! ;-)

  Denne boka såg rett og slett fristande ut. Godt tips!

  SvarSlett
 4. Oj, denne boken både ser og høres spennende og nervepirrende ut! Den må jeg notere meg :)

  SvarSlett
 5. Denne var helt ukjent for meg..

  SvarSlett
 6. Åh herre, den ser ille spennende ut! Bare å holde deg fast i stolen så du ikke detter av underveis i lesningen. :-D

  SvarSlett
 7. For en handling. Og for et omslag; det forsterker uhyggen. I arbeidet som rettsreporter har han nok fått med seg mye han kan flette inn i handlingen. Helt sikkert bra. Takk for boktips!

  SvarSlett
 8. Denne hørtes uhyggelig spennende ut ;)

  SvarSlett
 9. Denne har jeg skrevet et meget positivt innlegg om. Hvis ikke jeg husker feil ga jeg den terningkast 6 hos Bokelskere og det er få bøker forunt. Den var den typen bok jeg ikke klarte legge ifra meg og hvor jeg måtte snike meg til noen sider uansett hva jeg holdt på med. Og så er det utrolig spennende :-)
  Med andre ord håper jeg du vil nyte denne boken like høyt som jeg gjorde! :-)

  SvarSlett
 10. Beathesbokhylle, hehe det høres absolutt ikke enkelt ut nei.Ikke bare bare å komme seg ut av en sånn situasjon. Vi får håpe det løser seg på best mulig måte:)Spennende lesning tror jeg det blir ihvertfall:) Ha en herlig dag!:)

  aariho, likte ditt lille skrekkutbrudd og at du vil tross fra det lese den:)Ønsker deg en fin fin dag!

  beroene, uhygge er veldig viktig, spesielt er det deilig å lese krim etter mye koselige romaner:) Man må jo veksle litt imellom. Ønsker deg en videre fin dag!

  Melusine, må si meg enig at den høres fryktelig spennende ut:) Gleder meg til å kaste meg over den:)Ha en herlig dag!

  Anita Ness, ganske så ukjent for meg også, men husker jeg hadde hørt litt om den. Er veldig spent!:) Ønsker deg en videre strålende dag!

  Stjernekast, hehe skal holde meg fast:D

  Tone H, så bra du fikk deg tips:) Helt enig at den ser og høres fryktelig ut:)Håper den holder mål, og det skal den visst ifølge astridterese, og det er jo betryggende:) Ha en herlig dag!

  Lenes blogg, uhygge og spenning er en god oppskrift:) Ha en fin fin dag videre!:)

  astridterese, kanskje det var din omtale jeg hadde i tankene:) Med terningkast 6, ja da skjønner jeg det er bare å glede seg max!:) Nå kan jeg jo nesten ikke vente med å starte å lese:)Må jo huske å skrive omtale om denne, så du kan få vite min dom:) Spennende! Ha en herlig fin kveld videre!:)

  SvarSlett