søndag 15. juli 2012

En smakebit på søndag - Aldri alene

En smakebit på søndag
Aldri alene

God søndag alle sammen!
Idag er det grått å trist her i Trondheim, med andre ord et perfekt lesevær. Har endelig fått leselysten tilbake igjen etter litt laber leselyst i forrige uke, så nå er sommerlektyren i full gang med å bli oppslukt. Idag leser jeg på den gode boken "Aldri alene" av Lori Lansens som jeg har sneket inn i sommerlektyre listen min.  Utrolig flott bok så langt og hun skriver godt. Gleder meg til å lese mer. 


Aldri Alene
Av Lori Lansens


Rose er 29 år og har aldri tilbrakt et minutt borte fra sin tvillingsøster Ruby. Hun har aldri gått en tur alene eller hatt en privat samtale. Likevel har hun aldri sett sin søster i øynene. I ALDRI ALENE forteller Rose om hvordan søskenkjærligheten kan overvinne alt. Om hvordan drømmer kan gi kraft så det umulige blir mulig.

Rose og Ruby er siamesiske tvillinger, men dette er ikke en problematisk roman om å være annerledes. Dette er en fortelling om samhold, vilje og jakten på kjærlighet. Vi skal ikke røpe de mange overraskende vendingene romanen tar, men vi lover en historie som vil gi deg et varmt hjerte (Fra bak boken). 


Her kommer smakebiten:

Rose forteller litt om sin søster Ruby og deres ulike smak på underholdning:
(Ruby avskydde - avskyr fremdeles - baseball. Runy liker ikke sport i det hele tatt, men foretrekker omtrent et hvilken som helst idiotisk, hjernedødt TV - program: Bewitched og I Dream of Jeannie i reprise fra sekstiårene eller en av de utallige filmene hun har tatt opp på video, omhyggelig merket og stablet opp i et rom, som tante Lovey med bøkene sine. Vår motstridende smak når det gjelder underholdning, skaper konflikter mellom oss under sluttspillet i hockey, og sluttspillet i basketball, og OL, og spesielt World Series) (s 44). 

Hvordan delta?

Det er Mari med bloggen "Flukten fra virkeligheten" som arrangerer "En smakebit på en søndag. Har du lyst å delta eller bare se hva andre leser på denne søndagen er det bare å trykke på linken over. 


Ønsker alle en fin søndag!:) 
15 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten :) Det låter konfliktfyllt.

  SvarSlett
 2. Huff, skjønner at det kan være vanskelig. Det går jo ikke akkuratt å skaffe seg to TV - er heller. Takk for smakebiten, Isabella!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for smakebiten,Isabella:-)Denne boken må jeg få lest snart. Ha en fin ettermiddag:-)

  SvarSlett
 4. Leste denne for ei stund sida, og jeg ble positivt overraska over at det gikk an å skrive så ukomplisert over noe så komplisert. Ei god bok og en fin smakebit!

  SvarSlett
 5. Jeg har hatt lyst til å lese noe av Lori Lansens, og ble veldig i tvil om hvilken jeg skal starte med nå. Setter i alle fall denne opp på listen, takk for smakebiten :)

  SvarSlett
 6. Takk for en fin smakebit! :) Virker som en veldig spennende bok!

  SvarSlett
 7. Fin smakbit :) Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 8. Flott smakebit:) Håper godværet kommer snart:)
  SV;Så bra:) Kan nesten ikke vente på den tredje sesongen:) Har sett sånne "Behind the scene" klipp på youtube og det ser ut som det blir en actionfylt og spennende sesong av the walking dead i vente:)

  SvarSlett
 9. Så bra at du er tilbake på lese-sporet! :) Dette høres ut som en bok med en positiv tilnærming til et problematisk "samliv", bokstavelig talt. Håper boka tilsvarer forventningene!

  SvarSlett
 10. Tack för smakbiten. Den lät ju verkligen intressant!

  SvarSlett
 11. Heisann! Takk for smakebiten. Vurderer om jeg skal finne denne boken frem igjen. Var en bok jeg likte virkelig godt! Ønsker deg en god uke :)

  SvarSlett
 12. Ei bok jeg må få med meg! Takk for smakebiten.

  SvarSlett
 13. Monika,flott skrevet bok er det:) Fokuserer på det positive og ikke det negative med å være siamesiske tvillinger om oppveksten og livet deres generelt:) Anbefaler den:) Ha en flott dag!:)

  Siljeblomst, nei man må gjøre mange kompromisser som siamesiske tvillinger:) Ønsker deg en fin dag:)

  Så bra du likte den Mary-Anne:) Ha en flott dag!:)

  Anbefaler å lese den, Beathesbokhylle:) Ha en flott dag!:)

  Berit, så bra sagt:)Er selv imponert:)Ønsker deg en strålende dag!:)

  Melusine, denne er fin bok å starte med, særlig siden det er den første boken av forfatteren også er den god:) Anbefales med andre ord:)Ha en fin dag!

  Kake, liker boken veldig godt:) Ha en flott dag!:)

  BookNook, ha en fin dag!:)

  Nina C, håper også godværet kommer snart:) Tror det, har nu grillmaten klar sånn i tilfelle:) Så bra det er mer action i vente, det liker jeg å høre:) Gleder meg veldig:) Kos deg og ha en flott dag:)

  Bokofilia, har ikkehatt så store forventninger til denne og jeg er blitt positivt overrasket for jeg koser meg virkelig med den:) Flott skrevet bok og med en litt spesiell historie:) Anbefales!:) Ønsker deg en flott dag!:)

  Lotten, anbefales!Flott bok, litt trist imellom:) Ønsker deg en flott dag!:)

  Karete, liker den også veldig godt så skjønner du har lyst å lese den igjen:) Ha en flott dag!:)

  SigridfraEnget, anbefales ihvertfall:)Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 14. Denne er så fin! Og så forunderleg, på ein måte, som ei heilt anna verd, alt dette med å aldri vere aleine, som er så vanskeleg å forestille seg.

  SvarSlett