torsdag 17. mai 2012

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

Her i Trondheim høljer det ned, så det blir verken grilling, og sentrumsturen tar vi ikke i år. Jeg skal heller kose meg hjemme med å lese en god bok og se litt tog på TV. Vi får senere venner på besøk og da blir det hjemmebakt kake og litt små kos. Grillmat blir det innendørs istede. Håper på en koselig og rolig dag, med venner.

Ønsker alle Gratulerer med dagen! Ha en flott feiring alle sammen!8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen! Høres ut som en perfekt feiring av dagen dette:-)det regner mye her i Bergen også og dermed blir det ikke noen bytur på oss i dag, det gidder jeg ikke. Da er det bedre å kose seg hjemme. Ha en super dag Isabella:-)

  Klem Beathe

  SvarSlett
 2. Siv Maria, Gratulerer til deg også:) Ha en flott dag:)

  Beathesbokhylle, takk:) Gratulerer med dagen!:) Kos deg masse:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen :) Håper du får en flott dag <3

  SV: Tusen takk Isaballa :) Ja Tzatsiki er helt fantastisk. Elsker det <3

  SvarSlett
 4. Deilig å ta en rolig dag når været ikke er helt topp. Det har vi også gjort. Var såvidt ute å så barnetoget passere langs veien. ellers har det blitt kake spising og rådyrstek til middag hos mine foreldre. Har så lyst å begynne på noen av de nye bøkene mine, men i morgen får jeg eksamensoppgaven min, så må holde ut en uke til

  SvarSlett
 5. Lillesmurf - Kari, forsinket Gratulerer med dagen!Håper du kosa deg på 17 Mai dagen:) Ønsker deg en videre fin helg:)

  Lenes blogg, høres ut som du har hatt en fin 17 Mai feiring:) Her er en liten forsinket Gratulerer med dagen!:) Og jeg ønsker deg masse lykke til med eksamen og en riktig god helg:)

  SvarSlett
 6. Kjedelig når det høljer på 17. mai!
  Hos meg ble været bedre enn jeg fryktet på forhånd, selv om det regnet stort sett hele dagen.
  Men da var det godt å komme hjem og spise kake innendørs :)

  SvarSlett
 7. Melusine, er litt kjedelig, men hadde en veldig koselig 17 Mai feiring inne:) Kake og te gjorde susen her også:) Ha en flott helg:)

  SvarSlett