tirsdag 22. mai 2012

Bokfrokost Nr 1

Bokfrokost Nr 1

 
Har denne morgenen hatt en utrolig koselig bokfrokost i hagen i solkroken. Rakk til og med å bli litt solbrent før pliktene kalte. Frokosten bestod av  to knekkebrød med egg og sitronmajones, og et knekkebrød med tzatzikikremost og agurk (Har fått helt dilla på den kremosten). Drikke ble en halv litter vann og en herlig kopp eple og kanel te (I det søte Diddelina kruset mitt). Jeg koste meg under frokosten med boken "Siste dans med Matilda" av Tamara McKinley og jeg må si det var vanskelig å rive seg vekk fra boken. Elsker den så langt!. Herlig start på en forhåpendligvis herlig dag!

Ønsker dere alle en strålende tirsdag!:)

8 kommentarer:

 1. Nydelig flott bilde og fine farger:-) Høres ut som du har hatt en fantastisk start på dagen og det er herlig å høre:-) Ble så spent på den boken at jeg måtte rett og slett kjøpe den;-) Ha en strålende dag og NYT dagen!!! klemmer

  SvarSlett
 2. Herlig bilde, de eggene så gode ut. Kos deg videre.

  SvarSlett
 3. Takk Beathe:) Elsker frokoster, viktigste måltide på dagen, for meg:) Men liker de best når det er god tid til den og den ikke må slukes, som den oftest gjør:) Hehe, så bra du kjøpte den!:) Supert kjøp spør du meg:)Går å tenke masse på den boken idag når jeg ikke leser:)Ønsker deg også en aldeles strålende dag Beathe:)Klæm!:)

  Eli♦Bella blogg, takk for det:) Eggene var helt fortreffelige enda de hadde kokt litt for lenge:) ha en flott dag:)

  SvarSlett
 4. Virker som en herlig start på dagen:)

  SvarSlett
 5. Det høyrest så herleg ut å bu ein stad der sola skin mot huset så tidleg at ein kan ete solfrukost ute!

  SvarSlett
 6. Den frokosten misunner jeg deg! Det så helt herrrlig ut! : )

  SvarSlett
 7. Nina C, det var det.) Fikk en fin dag resten av dagen:) Ha en fin onsdag:)

  regndrope, her er den tilig opp, men så forsvinn den sånn seinere på dagen, så man må nyt den når man har den her, hehe:) Men herlig er det når man har tia å sitte ute:) Ha en flott onsdag!:)

  Bokofilia, hehe den var herrrlig:) Ha en strålende dag:)

  SvarSlett
 8. Bokfrokost! Det er digg det! Av og til så digg at pliktene som kaller må skrike veldig høyt før jeg husker dem. Fint bilde forresten, og fin kopp. Jeg var skikkelig hekta på Diddl da jeg var liten. Selv leste jeg Darling River til frokost i dag - i hagen!

  SvarSlett