torsdag 26. desember 2013

God Jul!

En liten hilsen til dere!

Foto: Privat

God jul alle kjære medbloggere og lesere! 

Tiden har virkelig gått raskt dette året. Det har vært et helt fantastisk blogge år og jeg kan nesten ikke vente mer å starte på ett nytt ett. Jeg må takke dere alle for å ha gjort dette blogger året mitt så fantastisk! Dere har vært der både i de gode blogge periodene, men også i de litt mindre aktive bloggerperiodene. Det setter jeg stor pris på! Dere har gitt meg mange fine kommentarer og oppmuntringer på det jeg har skrevet, noe som har gjort meg ivrig på å skrive mer. Utrolig motiverende! Også det å ha få truffet mange av dere herlige mennesker på bokbloggertreffet har gjort meg enda mer glad i dere! Tusen takk for at dere alle besøker bloggen min!

Ønsker dere alle en riktig Godt Nytt blogge år og en koselig romjulstid!


Vennlig hilsen4 kommentarer:

 1. For en utrolig koselig hilsen til oss alle. Du har vært savnet når du var "borte", for din blogg er alltid veldig kjekk å besøke. Jeg setter også stor pris på kommentarene du legger igjen hos meg. Gleder meg til å følge deg også i året som kommer.

  SvarSlett
 2. Koselig bilde og ikke minst med en julehilsen fra deg :-) Ønsker deg en fortsatt fin jul og gleder meg selvfølgelig til å følge deg videre i året som kommer også! Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 3. Fortsatt God Jul til deg også Isabella! Ser fram til å lese deg i 2014! Gleder meg også til neste år. Nye 365 dager med leseutfordringer, gode bøker og kjekke blogger :o)

  SvarSlett
 4. Ønsker deg et godt, nytt bokår! Håper 2014 byr på mange spennende, minnerike, vakre, såre, oppslukende og flotte leseopplevelser! :)

  SvarSlett