tirsdag 6. november 2012

Boken på vent # 13

Boken på vent # 13
En norsk spion av Aslak Nore


Idag har jeg kastet meg over utfordringen "Boken på vent" som holdes av 
Beathe som har bloggen "Beathesbokhylle". Har du lyst å se hva andre har på vent i bokhyllene sine eller vil være med på å delta, er det bare å trykke på linken over.

Boken jeg har på vent idag har jeg selv lagt av på biblioteket og jeg gleder meg veldig til å lese den. Håper på fart og spenning, og at jeg rekker å få lest den for den skal raskt inn igjen. Har jo så mange bøker jeg vil lese på denne måneden, men akk så lite tid. Skal da ta igjen litt av det tapte til helgen. Har allerede bestemt jeg skal bruke mye av tiden på både å lese faglitteratur og på mine romaner. Høres ikke det ut som en herlig helg? Håper på skikkelig ruskevær, med mye inne kos. 

Kommer forresten snart en oppdatering av min Oktober måned. Må innrømme det virkelig ikke var min måned, men dere skal nå få et lite innblikk i det lille jeg har lest. Men her kommer litt mer om min bok som jeg har på vent:Forlaget sier om boken: 

Peter Wessel er en norsk etterretningsoperatør som arbeider undercover i verdens farligste områder. Etter et lengre avbrekk reiser han til Dubai for å verve et medlem av den iranske revolusjonsgarden. Oppdraget går galt, men Wessel får likevel tak i brennbar informasjon. Et parti missiler er på vei til Afghanistan. Om kort tid skal de rettes mot norske interesser. Under dekke av å være journalister reiser Wessel og makkeren til Kabul, der de får ordre om å avverge angrepet med alle midler. Jakten på våpnene tar dem fra ambassademottakelser i den afghanske hovedstaden til moskeene i Herat, fra fjellene i Hindu Kush til smuglere i landets underverden. Mens angrepet rykker stadig nærmere, tvinges Wessel til å grave dypt i egen fortid som norsk spion - en fortelling som avdekker ubehagelige hemmeligheter i fredsnasjonen Norge og kaster nytt lys over oppdraget.

"En norsk spion" tar leseren med inn i en eksotisk, eventyrlig og svikefull verden de færreste kjenner - der konsekvensene ved å mislykkes er fatale og private hensyn er underkastet nasjonens interesser. Kan en profesjonell løgner være ærlig overfor sine nærmeste? (Tekst:Aschehoug Forlag).7 kommentarer:

 1. Oisann, så spennende! Denne har jeg ikke hørt om før, herlig å ha noe å glede seg til :)

  SvarSlett
 2. Denne har jeg lest mye om, samt intervjuer med Nore. Han ahr jo vært på bibloteket i Trondheim en kevld her, men det fikk jeg ikke med meg. Men han skal komme på en bokaften på Bookstore(?--bookstars?) i Thomas Angels gate og det skal jeg prøve å få med meg.:)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg hørt mye bra om, og heldigvis står den klar i hyllen min. Får se om jeg får sjanse til å lese den før jul. Ser også frem til å høre hva du syntes om den når du har lest den. Ha en fin kveld,Isabella!:)

  klem Beathe

  SvarSlett
 4. Herlig ....
  Jeg leser denne boken nå. Kommer du deg gjennom de første 5-6 sidene, som faktisk er litt informasjonstunge, så har du noe svært bra i vente. Det ser lovende ut

  SvarSlett
 5. Spennende! Denne havner på skal lese listen! Flott tips!

  SvarSlett
 6. Hei dette er Balder fra balders bokblogg. Jeg skal si at du har fått en utmerkelse av meg, titt inn til meg od du ser den. Jeg oppfordrer deg til og gjøre som jeg( det du skal gjøre(hvis du hvil) står på siden min).

  SvarSlett
 7. uh,denne virket ganske spennende:)

  SvarSlett