tirsdag 14. januar 2014

Boken på vent # 47

Boken på vent # 47
Midnattsrosen av Lucinda Riley

Foto: Beathesbokhylle
Idag er Beathe med bloggen Beathesbokhylle tilbake med "Boken på vent"! Utfordringen går ut på å finne en bok du har liggende på vent. Det kan være gamle bøker du har liggende eller nye som du vil vise frem. Vil du være med å delta eller se andres bidrag er det bare å trykke på linken under bildet.

...

Har planer om å sitte å lese pensum idag, har vært litt for sløv de siste dagene. Funnet på så mye annet tull å gjøre i stede, ja ja så er ikke det å rydde ut julen helt tull. Må da si jeg savner juletreet allerede, det pyntet virkelig opp her i min stue. Må finne noe å erstatte fraværet med. Kanskje jeg må skaffe meg noen fine Happy Lights (lyslenker). Hadde hvert fint nå når det enda er litt mørkt ute. Liker spesielt de som heter Roma, fine farger. Noen som har slike?

Foto: Cornelias Hus
Nå babbler jeg. Nå over til bøkenes verden.Koser meg fortsatt med krimgrøsseren Skarlagenssalen av H.K. Fauskanger, nesten jeg ikke kunne sove igår kveld. Jeg måtte få vite hva som kom til å skje når de entret det skumle og myteomspunnede "Det røde rommet" eller Skarlagenssalen. Det skjedde ting for å si det sånn, gleder meg å lese videre idag, så jeg får se om skeptikeren finner ut om det er bare lurerier eller sannheter i fortellingene om rommet. Spennende! 

Dagens bok på vent, fikk jeg i posten igår og jeg gleder meg fryktelig mye til å lese den. Så det er nesten så jeg ikke greier å vente. Har ikke lest noe av forfatteren tidligere, så det blir interessant å se om boken hennes faller i smak. Boken jeg snakker om er denne:

Foto: Cappelen Damm

Forlaget sier om boken:

Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. I England møter hun Donald Astbury, arvingen til det avsidesliggende godset Astbury, og hans utspekulerte mor.

Åtti år senere møter vi den unge og ettertraktede amerikanske skuespillerinnen Rebecca Bradley. Verden ligger for hennes føtter, men når forholdet til kjæresten tar en uventet vending, er hun lettet over at den nyeste rollen fører henne bort fra rampelyset og til det øde Dartmoor i England. Hun skal spille hovedrollen i en film med handling fra 1920-tallet.
Ikke lenge etter at filmingen har begynt på det nå så forfalne Astbury Hall, dukker Ari Malik, Anahitas oldebarn, uventet opp. Han er på jakt etter familiens fortid. Oppdagelsene han og Rebecca gjør, er med på å avdekke mørke hemmeligheter som truer hele det gamle familiedynastiet.

...

India og England, spennende også at det er litt mørke hemmeligheter å finne ut av høres fryktelig spennende ut. Gleder meg veldig! Noen som har lest denne allerede?

Ønsker alle en fin tirsdag!


7 kommentarer:

 1. Ha! Da er nok vi de to eneste som ikke har lest noe av denne forfatteren! Jeg prøvde meg på "Jenta på klippen" (eller noe som ligna), men det ble bråstopp dhovedpersonen/ fortelleren, ei voksen dame, kalte moren sin for Mamsen... Jeg så for meg Mamsen og Lillegutt fra Blåfjell, og da ble det litt ugreie bilder i huet mitt!! Kan godt hende denne boka er bra, men etter den kræsjlandinga er jeg skeptisk ;o)
  Håper du får en fin dag, og at du kommer litt videre med pensum!

  SvarSlett
 2. Happy lights er fine! Tror det er "Roma" jeg har i tillegg til hvite, er ikke helt sikker, det må jeg sjekke. Kunne tenkt meg noen svarte på guttene sine rom men de var ikke helt happy med det forslaget. Jeg har også fått denne boken og har heller ikke lest noen bøker av henne, har to i hyllen, men jeg tror jeg hopper rett på denne. Syntes det er koselig når du babbler jeg så for meg må du bare bable i vei:-) Her blir det litt rydding på kjøkkenet før det blir en tur på hobbyrommet (les: vaskerommet) og SÅ blir det lesing av kvinnelige tidsvitner og Mandag til fredagsmannen. Kos deg med lesingen av pensum:-) klem

  SvarSlett
 3. Happy lights er så fine! Jeg fikk akkurat hjem en lenke i lillafarger som jeg skal pynte med nå når all julepynt er ute.
  Jeg har også fått denne boken og har ikke lest noe av henne før, men jeg har Orkideens hemmelighet liggende.
  Skarlagenssalen er en fantastisk bok! :-) Har du også lest den første, Skrinet? Jeg følte jeg hadde funnet en ny, hemmelig skatt da jeg oppdaget hvor god den var Og enda en da Skarlagenssalen var like god :-) Ha en riktig fin dag!

  SvarSlett
 4. Jeg har og en Lucinda Riley bok på vent i dag. Orkideens hemmelighet. Jeg har lest lavendelhagen, og den likte jeg godt. Jenta på klippen står på vent i bokhylla. Har veldig lyst å lese midnattsrosen også

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg veldig til denne boka, har lest alle andre bøker hun har utgitt. Håper denne er like bra :)

  SvarSlett
 6. Jeg har heller ikke lest noe av Lucinda.. lurer på om det blir for dameromanete for meg.. Men jeg har den Lavendelhagen i hylla, fått av en venn..

  SvarSlett