tirsdag 7. januar 2014

Boken på vent # 46

Boken på vent # 46

Foto: Beathesbokhylle

Idag er Beathe med bloggen Beathesbokhylle tilbake med "Boken på vent"!  Utfordringen går ut på å finne en bok du har liggende på vent. Det kan være gamle bøker du har liggende eller nye som du vil vise frem. Vil du være med å delta eller se andres bidrag er det bare å trykke på linken under bildet.
...

Idag har jeg tatt meg litt sammen å dratt til biblioteket for å starte på årets pensum. Foreløpig gjør jeg alt annet, men når dette innlegget er lagt ut er det full konsentrasjon. Men skal selvfølgelig ha små lesepauser underveis, så jeg kan følge med på hva dere gleder dere til å starte på av bøker. Alltid morsomt å få noen tips.

Er faktisk litt usikker på om jeg har hatt denne boken på vent før, og ikke finner jeg det ut så lett heller, fordi søke feltet på bloggen min har sluttet å virke. Har noen der uten noen gode tips hvordan jeg får den opp å gå igjen? Den er jo ganske kjekk å ha. Irriterende er det ihvertfall. Men jeg satser på at dagens bok på vent ikke er nevnt tidligere. Har lest litt om den i blogglandia og er blitt veldig nysgjerrig på Fugletribunalet av Agnes Ravatn. Nydelig omslag har den også. Gleder meg til å ta fatt på den. Boken ligger på vent i EbokBib, der jeg står i en fin liten kø.Foto/tekst: Samlaget
Forlaget skriver om boken:

TV-programleiaren Allis Hagtorn forlèt mann og jobb etter ei offentleg sexskandale og byrjar som hushjelp for Sigurd Bagge, ein mann i førtiåra. Ho skal servere han tre måltid dagleg, halde orden i hagen og elles la han vere i fred. Allis går frå å vere på alles lepper til å bli heilt anonym. Til å begynne med omfamnar Allis den nye situasjonen som ei mulegheit til å starte på ny, men det tar ikkje lang tid før fascinasjonen for Sigurd Bagge dominerer livet hennar. Etter kvart som dei kjem nærare kvarandre, blir det avgjerande spørsmålet: Kven er Sigurd Bagge, og kva vil han med Allis?

I eit avsidesliggande hus ved havet har to menneske søkt eksil. Begge har ein løyndom og eit ønske om å sone. Den eine ber på skam, den andre skuld. Kva må til for å kunne starte på ny?


Ønsker alle en fin tirsdag!3 kommentarer:

  1. Jeg brukte søkefeltet på bloggen din nå, og det funket det. Hvordan kan du ha denne på vent lenge? Den er jo så bra, så det er bare å få fingeren ut :)

    SvarSlett
  2. Var på biblioteket i dag, og der stod denne utstilt under bøker biblioteket anbefalte. Synd jeg ikke tok den med

    SvarSlett
  3. Jeg sier bare GLED DEG!! Ha en fin kveld:-)

    SvarSlett