mandag 7. oktober 2013

Mine nye visittkort

Mine nye visittkort

Har laget meg noen visittkort her om dagen på Visaprint.no, og endelig fikk jeg de ramlende i posten. Jeg er veldig fornøyd, men jeg glemte noe viktig, husnummeret i adressefeltet, typisk meg. Har da på disse bildene dekt til mobilnummer og adresse, så kortene kan se litt små rar ut. Måtte itillegg kjøpe meg ett etui å ha kortene i, så jeg kan ha de med i vesken. 
Ønsker alle en fin høstdag!11 kommentarer:

 1. Ah, de var pene :)

  SvarSlett
 2. Så flotte de ble! Jeg har også nettopp fått mine visittkort inn dørene. Jeg kjøpte også en notatblokk som ble skikkelig stilig. Må se å få lagt begge ut på bloggen. Det jeg imidlertid ikke tenkte på, som du har gjort, er å bestille visittkortholder til. Den likte jeg! Får visst ta meg en bestillingsrunde til hos Vistaprint ;o)

  SvarSlett
 3. Så helprofft! Skulle også ordnet meg slike :)

  SvarSlett
 4. Disse var kjempefine.:) Det e ralltid noe å glemem.. jeg gjorde også det, og lurer på å bestille nye etterhvert.. de er jo så billige. Jeg har også visittkortholde, men til andre kort jeg laget til firmaet mitt (nå sovende), men jeg kan jo bruke holderen uansett. Kjekt å ha.

  SvarSlett
 5. Kjempelekre! Slike vil jeg også ha :)

  SvarSlett
 6. Utrolig stilig og smakfullt. Håper de får bein å gå på :)

  SvarSlett
 7. Så flotte de ble:-) Jeg tror jeg må inn på vistaprint. no en tur jeg for jeg har enda ikke fått bestilt noe. Gratulerer med flotte kort!

  SvarSlett
 8. De var virkelig flotte :)

  SvarSlett
 9. Lekkert! Nå vil jeg også ha :) (selv om jeg ikke hadde tenkt det ... hehe)

  SvarSlett