søndag 2. desember 2012

En smakebit på søndag - Årets ansikt av Sophia Bennett

En smakebit på søndag
Årets ansikt av sophia Bennett


Det er den flotte bloggeren Mari som arrangerer "En smakebit på en søndag", så har du lyst å se andres bidrag eller være med å delta er det bare å besøke bloggen henne "Flukten fra virkeligheten". Kan trykke på linken på blogger navnet hennes over for å komme dit. Det er ganske enkelt å delta, man finner boken man leser på nå og velger ett utdrag som ikke røper for mye av handlingen. 

...

Pju, så vidt jeg rakk å kaste meg med denne søndagen. Men endelig sitter jeg her å skriver innlegget mitt. Prøver idag å være flink student, samtidig som jeg prøver å få gjort noen huslige syssler. Tiden renner av sted. 

Har da ikke blogget så mye i det siste, blir litt sånn fremmover, så er dere advart. Kommer da til å komme sterkt tilbake i Januar. Nå har jeg studiet og butikkspringing på menyen istede. Men en å annen bok imellom skal jeg nå få lest. Mye festligheter er det også for tiden. Var på fredag på ett veldig koselig julebord og til uken har jeg tenkt å invitere noen venner på gløgg og pepperkaker. Koselig må man jo ha det også denne deilige desember måneden. 

Leser da litt for tiden. Har vært i de siste dagene skikkelig oppslukt av tidsreising i boken "Rubinrød" av Kerstin Gier. Oppslukthet er bra, men har ført til at jeg har glemt at jeg har en Cappelen Damm bokbloggturnee bok liggende. Det er boken "Årest ansikt" av Sophia Bennett jeg leser på idag, så sidene fyker imellom alt annet. Liker den så langt og håper jeg rekker å få den ferdig til imorgen, da jeg skal blogge om den. Tviler. Men da skriver jeg om dit jeg er kommet og hvordan jeg liker den så langt. her kommer mer om boken:

 Foto: Cappelen Damm

Ted har aldri vært opptatt av klær eller sminke. I hennes familie er det storesøsteren Ava som alltid har vært den pene. Men det er ikke Ava modellbyrået har vist interesse for  - det er henne. Selv om hun aldri har ofret modellyrket en tanke, lar hun seg overtale til å gjøre et forsøk. Hun føler at hun må det - for Avas skyld. Søsteren har nettopp fått en alvorlig diagnose, og trenger noe spennende og hyggelig å tenke på. Men snart snus verden på hodet, og Ted kjenner seg splittet. For samtidig som poppulariteten hennes skyter til himmels, blir søsteren stadig dårligere. Er det mulig å være supermodell og supersøster samtidig?(Tekst fra: Vaskeseddelen).


Her kommer smakebiten!

 Smakebiten er hentet i starten av boken etter Ted er blitt spurt om å være modell av en modelljeger. Her er noen tanker hun gjør seg i etterkant av møtet:

Jeg vet hva ekte skjønnhet er. jeg har vokst opp med det, hele livet, og ... vel, han Simon - fyren må ha gått på dop eller noe. Hvis ikke jeg ser ut som verdenshistoriens mest godtroende idiot, da.  
 

 Ha en fin søndagskveld!
8 kommentarer:

 1. "Årets ansikt" høres interessant ut. Ser fram til å høre hva du synes om boka. :)

  Lykke til med studier og butikkløping. :)

  SvarSlett
 2. Ser også frem til høre hva du syntes om denne, tusen takk for smakebiten:-) Det var kjempekoselig å høre fra deg igjen, du har vært savnet! Du vant forresten Bokryggpoesiboken i giveawayen jeg hadde under "Boken på vent" for et par uker siden og gjett om jeg har trippet her for å fortelle deg dette. Send meg adr på mail Beathe4@online.no så skal jeg sende den til deg:-) Lykke til med studiene og ha en fin førjulstid:-)

  SvarSlett
 3. Ann Kristin, er ikke så værst så langt, men så er jeg ikke kommet så langt ennå, hehe:) Takk gruer meg til butikkløping, ikke min favorittsyssel:) Egentlig skulle jeg ha bestilt alt via nett, hehe:) Men takk takk:)

  Beathesbokhylle, så koselig å høre Bethe:) Så glad jeg ble for disse nyhetne, sendte deg mail på flekken:) Supert, hadde virkelig lyst på poesiboken:) Krysset jo alt jeg hadde å krysse, hehe:) Tusen takk for den fine premien Beathe!:)

  Har faktisk savnet å sitte å kose meg med bloggen, men det har rett å slett ikke vært ro i meg:)Men kommer snart tilbake for fullt:) Får bli litt av å på en stund til først:)Ha en flott førjulstid du også:)


  SvarSlett
 4. Denna ska jag minsann kolla upp :)

  SvarSlett
 5. Så flott smakebit! Dette tror jeg absolutt er en bok for meg :)

  SvarSlett
 6. Trivelig å se deg på blogg igjen, og takk for smakebiten.:)

  SvarSlett
 7. Det er godt å gjøre litt andre ting innmellom pensumlesingen, som julebord og lesing av romaner. Jeg hadde fem kapitler i en bok å lese til i morgen, fredeles ett igjen og her sitter jeg...hehe :)

  SvarSlett
 8. Monika, liker boken veldig godt:) Anbefales:) Veldig lettlest og fin:) Ha en fin kveld!:)

  Anette, tror også du vil like den:)

  Koselig å høre Anita Ness:)Klæm!:)

  Melusine, veldig godt med litt gøy og kos imellom strevet:) Lykke til med siste kapittelet:) Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett