lørdag 15. desember 2012

Bokblogturnèen - Søstre i gode og onde dager

Bokbloggturnèen 
Søstre i gode og onde dager av Ann Brashares

 Foto: Cappelen Damm

Hei! Idag skulle jeg blogge om bokbloggerturnèens utvalgte bok: "Søstre i gode og onde dager" av Ann Brashares. Koser meg da med boken nå i førjulstria, men stria har tatt mye av min tid i det siste, så boken er dessverre ikke ferdiglest i tide. Må bare unnskylde meg en masse for det!

Boken er jeg veldig fornøyd med foreløpig, men er kommet for kort til å skrive noe utfyllende om den. Anmeldelsen vil komme så snart jeg er ferdig med den.

Imens kan dere jo lese en omtale hos Åslaug som har blogget om boken den 12. Desember. Besøk bloggen hennes: ”Medbok og palett”. 

Hvis dere vil høre mer om boken kommer det en anmeldese av "MoonStar`s bokverden" imorgen.


Andre som har skrevet om boken: 

Ha en riktig fin helg!
3 kommentarer:

 1. Takk for at du viste til bloggen min!
  Tida rekker ikke til alt i disse førjulsdager. Har store planer hver morgen, men så er plutselig kvelden der, og mye ugjort. Sånn er det bare! God lørdagskveld.

  SvarSlett
 2. Kos deg videre med boken så får vi andre se frem til omtalen som kommer senere. Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 3. aariho, bare hyggelig!:) Travle tider ja, blir godt når roen har senket seg og man kan lese litt mer:) Ha en fin førjulstid!:)

  Takk Melusine, koser meg med boken. Har lest mye i den idag. Skal prøve å få den lest ut til uken, men lover ingen ting:) Ha en fin førjulstid!:)

  SvarSlett