torsdag 10. september 2015

Har funnet meg en ny utfordring!

Har funnet meg en ny utfordring!
Popsugar reading challenge 2015

Har ikke vært mye aktiviteter på bloggen min i det siste, men livet har virkelig vært bissi dette året. Jeg har startet i ny jobb, og sjonglerer nå mellom to arbeidsplasser, og jeg elsker virkelig å ha det travelt på jobb fronten igjen! Herlig å føle seg nyttig og være ute i arbeidslivet igjen! Det å få jobb er virkelig en jobb i seg selv. Unner virkelig ingen å slite på det område for det har virkelig vært tøft, men endelig skinner solen for meg igjen, og jeg smiler! 

Har også kjøpt min første leilighet med min samboer, og der har dagene virkelig stupt av gårde med pakking, flytting, vasking og planlegging av oppussing. Det kommer til å bli så gøy, men kaotisk og tidskrevende, derav ble det ingen bokbloggertreff på meg i år dessverre, men jeg skal sitte som klistret å følge med når bokbloggerprisen deles ut, for det blir spennende! Utrolig spennende, det kribler allerede, og heldigvis er det ikke så lenge igjen, for jeg teller dagene. 

Jeg har tenkt lenge nå at jeg burde få bloggen opp å snurre igjen, men jeg har prøvd noen ganger nå og det har ikke gått så bra. Men jeg savner virkelig å blogge, så jeg skal begynne forsiktig denne gangen og bare blogge de dagene når jeg har virkelig lyst (som idag) og når det er tid, for det vil fortsette og være travelt, så postene vil kanskje ikke komme på løpende bånd. Jeg savner dere og gleder meg til å lese, kommentere og ha kontakt med dere igjen mine kjære medbloggere, dere er jo en slik topp gjeng! 

Jeg tenkte jeg har jo lest en del i det siste, men har liksom ikke fått den store skrive bokanmeldelse lysten, så tenkte jeg må begynne å blogge om noe jeg synes er gøy. Jeg har snublet over en lese utfordring fra Popsugar.com, som jeg synes virker kjempemorsom, så det er bare å kaste seg med hvis man har lyst. Det er 50 utfordringer, man kan slå flere av de sammen eller man kan gjøre som jeg og ta en og en. Du kan bli utfordret på å lese en novellesamling, en bok du kan avslutte iløpet av en dag, en bok med magi i seg eller en bok fra din barndom. Det er jo ikke så lenge til 2015 er over, men jeg tror jeg skal greie ihvertfall noen av disse, men jeg satser jo på full hus. Er det noen der ute som har kastet seg over denne tidligere? Jeg har da skrevet ned de 50 utfordringene på lapper, og lagt de i en krukke. Idag har jeg trukket en lapp og den første utfordringen min er:

Les en romantisk klassiker: Victoria av Knut HamsunValgte denne boken fordi jeg hadde den liggende i bokhyllen min, og er en bok jeg lenge har hatt planer om å lese. Synes filmen av boken var søt, men ikke helt det store, så jeg håper denne er bedre en filmen. Hvordan bok ville dere ha valgt til utfordringen og hva tror dere om denne?

Kommer til å blogge om hver utfordring jeg får og hvilken bok jeg velger å lese fremover. Når jeg har lest Victoria, trekker jeg en ny lapp. Liker også det følger med en utskriftvennlig liste, slik at man bare kan krysse ut de utfordringene man har klart. Perfekt for listeelskere! Goodreads har også utfordringen på sin side, fin å ha en oversikt der også over leste bøker hvis man er medlem. Nei da var det bare å begynne å lese!

Ha en strålende dag!

5 kommentarer:

 1. Kjekt å høre fra deg og at du har masse nytt & godt i livet ditt! Fortsett med det... :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt at du er nokonlunde tilbake igjen :-)

  Eg elsker utfordringer i bokverda og spesielt slike der ein sjølv kan bestemme når ein vil lese ei bok. Når det er spesifikke datoer så detter eg fortere av. Eg skal kikke nøye på denne og muligens velge meg ut noko som passer inn med resten av 2015.

  Med tanke på romantisk klassiker hadde eg nok glatt hoppa over til nabolandet og funnet meg ein kjekk brite eller hoppa endå lenger og funne ein spennande amerikaner. Det er ikkje ofte eg vel norske bøker, men kvar sin smak.

  SvarSlett
 3. Hei, så gøy å høre fra deg igjen. Veldig kjekt å høre at du har det bra, og at det har ordnet seg for deg med både jobb og leilighet. Artig utfordring du har hevet deg med på, og spesielt det med å skrive det ned på lapper, den ideen tente jeg på :) Lykke til videre med jobb og lesing og ikke minst bloggingen :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med jobb og leilighet. Det blir ikke Bokbloggertreff på meg heller i år, snufs, så jeg håper de er flinke til å oppdatere oss på sideli ja. Jeg slenger meg på Elida og ville nok også ha valgt engelsk. Jeg har noen Austenbøker på lista mi; har sett alle på film, men bare en er lest (Overtalelse, som forresten er fantastisk).

  SvarSlett
 5. Lese en bok på en dag? Gi meg en dag jeg ikke trenger gjøre annet enn å lese så skal det være rene barneskirennet! ;o)

  SvarSlett