tirsdag 2. april 2013

Boken på vent # 21

Boken på vent # 21
Kunsten å høre hjerteslag av Jan-Philipp Sendker


Håper alle har hatt en herlig påske! Beathe er ihvertfall idag igang med tirsdagens faste spalte med "Boken på vent". Utfordringen går ut på å skrive om en bok du gleder deg å lese, det kan være en bok du har gledet deg lenge til og har hatt liggende lenge i bokhylla eller det kan være en bok som du nettopp har fått tak i, altså om boken du har på vent. Bare å hive seg med, for her får man mye gode lesetips (Link under bilde). 
...

Jeg har hatt en herlig påske! Lite tid til blogging for den tiden har jeg brukt til skolearbeid, så litt alvor har det vært imellom all påskekosen. Men jeg har storkost meg med påskekrim, god mat og ingen ski gåing. Noe som passer meg perfekt. Men tilbake til boken på vent. Denne tirsdagens bok har jeg ikke ventet så veldig lenge på for den la jeg av på biblioteket før påske og nå er den kommet i hentekøen på biblioteket. Jeg kan ikke vente meg til å lese den, skal bli litt godt med litt avbrekk fra krimmen og høre om litt kjærlighet i stede. her kommer litt om boken:

Foto/Tekst: Cappelen Damm

Forlaget sier om boken
Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra Burma.

Tin Win er en vellykket advokat i New York, og når han en dag bare forsvinner uten å etterlate seg spor, sitter familien igjen med en rekke ubesvarte spørsmål. De finner ham ikke, men fire år senere dukker det opp et kjærlighetsbrev Tin Win en gang skrev til en burmesisk kvinne, men som han aldri sendte.

Datteren Julia bestemmer seg for å løse mysteriet og reiser til farens hjemland Burma for å lete etter Mi Mi, kvinnen Tin Win skrev til. Hun kommer til landsbyen Kalaw, der hun treffer en mann som hevder at han kjenner faren hennes, og som på forunderlig vis også synes å ha kjennskap til Julia selv.

Julia er først skeptisk til mannen, men nysgjerrigheten gjør at hun hver dag går for å møte ham på tehuset for å høre ham fortelle det som blir den utrolige historien om hennes far og den unge kvinnen Mi Mi. Julia forstår etter hvert at de helt spesielle hendelsene i farens fortid er del av en større fortelling som viser at kjærligheten til slutt overvinner alt.

Kunsten å høre hjerteslag er solgt til over 20 land, og er blitt en internasjonal bestselger. 

Forfatteren har selv sagt om romanen: «Dette er en totalt ukynisk bok i en svært kynisk tid. Alt jeg vet om kjærligheten og livet har jeg lagt i denne boken.»


...

Gleder meg til å lese denne!Høres både spennende og fin ut!


Ha en fin tirsdag!8 kommentarer:

 1. Ka i alle dager skal alle opp på fjellet å stå på ski for? Holder meg langt unna for jeg hadde bare laget kø i løypene likevel;)hihi...da er det bedre å sitte seg ned med en bok og litt godteri!Denne boken kjøpte jeg for en stund siden etter at jeg hadde glemt å avbestille, men helt ok det. Ser frem til å lese denne jeg også. Ha en fin kveld,Isabella:)

  SvarSlett
 2. Denne høres fin ut, og skal definitivt leses! Jeg har mange venner fra Burma, så det er et land som ligger mitt hjerte nært!
  Tusen takk for tips!
  Pia

  SvarSlett
 3. Denne har jeg hørt mye bra om og den står allerede på leselisten

  SvarSlett
 4. Åh, denne boken høres fantastisk vakker ut! Jeg har den på leselisten fra nå :)

  SvarSlett
 5. Denne har jeg hørt mye bra om. Kos deg.:)

  SvarSlett
 6. Den høres nydelig ut ja, litt som boka "Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt", har du lest den? Også veldig nydelig!

  SvarSlett
 7. ååh denne får eg bare mer og mer lyst til å lese :)

  SvarSlett
 8. Beathesbokhylle, hehe helt enig. Heller hadde jeg hylt så mye at påskekosen hadde blitt ødelagt for de fleste:) Håper ikke boken skuffer:) Kos deg med boken du også når det blir dens tur:)

  Ja da må den jo virkelig leses Pia!:) Håper den faller i smak hos oss begge:)

  Tror ikke det er en dum bok å ha på listen, ramlet over den på biblioteket og da skjønte jeg at den måtte jeg også sette meg i ventekø for:) Ha en fin kveld!

  Hehe, så bra Anette!:) Blir spennende å se om den holder forventningene opp:)Kos deg!

  Anita Ness, takk! Det skal jeg:) Kos deg du og!:)

  Støvkorn, den har jeg jo også å lese:) Takk for på minnelsen:) Har til og med to av den i bokhylla både i innbundet format og pocket, så dumt å ikke ta fatt på den også da etterhvert:) Ha en herlig kveld!

  Mary, gleder meg veldig til å kaste meg over den:)Satser på at den er like bra som den høres ut som:) Ønsker deg en fin kveld og håper du leser boken også!:)


  SvarSlett